sehercik ve topiğin diğer gülleri öpüyorum hepinizi...ŞenizŞenizŞenizselam kızlar ne gelen var nede yazan varrrrrrr hadi arkadeşlerrrr geçerkene bi selam bırakınnn
hosgeldiinnnn neslicim nasilsin nerdensin napiyosun ne var ne yok delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cok soru sordum dimi
yeni birini gorunce boyle kendimi sasiriyorum iste kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun tatlımmmŞenizŞenizŞenizselamlar canlarim cigerlerim merak edenlere bilgilendirmedir.
ise basladi misirdaniniz artik bir iskadini oldua.s.
sizleri cok seviyorum ara ara uricam unutmayin beniii
opuldunuz komacaannnn
selamlar canlarim cigerlerim merak edenlere bilgilendirmedir.
opuldunuz komacaannnn
selamlar canlarim cigerlerim merak edenlere bilgilendirmedir.
opuldunuz komacaannnn
elsecim hosgeldin sefa getirdinmısırdancım hayırlı olsun topiğin yeni gördüm
ablaammm bendende yuzbinmilyon opucuk sana Şenizselamlarrr izmirdennn.....
kusum ise basladimya pek fazla girmiyorum topiceBir ben eksikmişim burda, insan bir haber eder yani...
Mısırdana noldu kızlar, ortada yok.
canimcim msn de de pek goremiyorum seni nasilsinah bi bilsek...herhalde galiba sanırsam çalışmaya başladı.öyLe umuyorum yani:)
serayy yayvummm heran gel sohbete katıl neşelendir topiki bekleriz sositososito:1hug:
hosgeldiinnkızzzlaarrr ben geldim çok özledim siziii
iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablamgece dönersem görüşürüzzzzzzz Allah'a emanet ola.s.
kullanamadım ecnam:çok üzgünüm:
Vayy ßendensin ßozommmmmm sengözlerimebaksanab Yav dün lensimin tekini dü$ürdüm evde, son çift Lensimdi...Sağ gözümünki dü$tüydü...Ara ara ßulamamı$tım, gittim ezeLden kaLma ßi lens vardı ßilmiyorum ne zamandır duruyor orda.. Sag gözüm için üstelik, $ans eseri.. Onu taktım, tam da dı$arı cıkacagım vakitti..Sinirden agLadımNeyse sonra odaya döndüm ßi ßaktım ßenim dü$en Lens aynaya yapı$mı$...Artık nasıL yapı$tıysa cunku orada yoktu ßæktıgımda....Allah'ın takdiri demek ki...hihoyyythihoyyytlülülülülülü
kullanamadım ecnam:çok üzgünüm:
alerji yaptı.:bbo:
ben mahkumum gözlüğe bunu anladım.fisfisfis
haziran sonu rendevum var doktorla bakalım o ne dicek.CADIARZU
uyuz kadın ameliyat etmedi beni:mymeka:
gecenin kuslari herkeze selaammm insallah cok guzel gecer yeni baslayan haftaniz a.s.a.s.a.s.a.s.