- 8 Mart 2012
- 3.804
- 79
seheeeerrrrrrrrr tatLummm kavuştuk sonunda:sm_cool::sm_cool:naber şekerim:1hug:selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun dularınız kabul olsun
başlık sakinleri ne durumdasınız ben geldimhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seheeeerrrrrrrrr tatLummm kavuştuk sonunda:sm_cool::sm_cool:naber şekerim:1hug:selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun dularınız kabul olsun
seheeeerrrrrrrrr tatLummm kavuştuk sonunda:sm_cool::sm_cool:naber şekerim:1hug:
başlık sakinleri ne durumdasınız ben geldimhihoyyyt
iyiyim tatLum şükürler olsun bir yaramazlık yok...dışardaydım bütün gün. bir saatçik kk arası verdim.birazdan kahve mi alcam kurulacağım tv karşısına:)sen nasılsın???şekerimmm burdayımmm ne habersin hihoyyyt
hava süperdi sonradan bozdu:)bende iyiim biraz bendebugün gezindim hava süperdi arada cam bile sildim ama yagmur yagdı okadar ugraştım şimdi bende cayı koycam ablamlar geldi biraz keyf yapak
yuppi ozzi gelmiş:)kızlarr slmlarr nasılsınız?? kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin desibelim:1hug:selamlarrr izmirdennn.....
hoşgeldin desibelim:1hug:
iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablamgece dönersem görüşürüzzzzzzz Allah'a emanet ola.s.hşb kuşum beyzomm...nasılsın canısı :CüvCüv:
iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablamgece dönersem görüşürüzzzzzzz Allah'a emanet ola.s.
ah bi bilsek...herhalde galiba sanırsam çalışmaya başladı. öyLe umuyorum yani:)Bir ben eksikmişim burda, insan bir haber eder yani...
Mısırdana noldu kızlar, ortada yok.