K.k nin altin kizlari, her telden sohbet icin buraya :)

selamlar hepinizin cuması hayırlı olsun dularınız kabul olsun
seheeeerrrrrrrrr tatLummm kavuştuk sonunda:sm_cool::sm_cool:naber şekerim:1hug:
başlık sakinleri ne durumdasınız ben geldimhihoyyyt

şekerimmm burdayımmm ne habersin hihoyyyt
iyiyim tatLum şükürler olsun bir yaramazlık yok...dışardaydım bütün gün. bir saatçik kk arası verdim.birazdan kahve mi alcam kurulacağım tv karşısına:)sen nasılsın???

Son düzenleyen: Moderatör:
bende iyiim biraz bendebugün gezindim hava süperdi arada cam bile sildim ama yagmur yagdı okadar ugraştım şimdi bende cayı koycam ablamlar geldi biraz keyf yapak

bende iyiim biraz bendebugün gezindim hava süperdi arada cam bile sildim ama yagmur yagdı okadar ugraştım şimdi bende cayı koycam ablamlar geldi biraz keyf yapak
hava süperdi sonradan bozdu:)
ben biraz.. aslında biraz değil bayağı şehir dışındaydım bugün
avcıların ilerisi yakuplu diye bir yerdeydim. kendimi dağ başında zannediyordum (kartal-yakacık'ta oturuyorum da) değilmişim:):)
afiyet şeker şifa olsun tatlummm içtiğin çayy

hşb kuşum beyzomm...nasılsın canısı :CüvCüv:
iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablam:KK43:gece dönersem görüşürüzzzzzzz Allah'a emanet ola.s.

iyiyim ablam çok şükür:)artık lens kullanıcısıyım:):sm_cool:hayata lensle bakmaya alışmaya çalışıyorum:)kafamçokkarıştışimdi çıkıyorum ablam:KK43:gece dönersem görüşürüzzzzzzz Allah'a emanet ola.s.

beyyza bebişim bende gözlüklüyüm o kadar alışmışımki gözlüklü oldugumu unutuyom bile lens çok rahatlıkmış ama ben gözlükerimi seviyorum ayrılamıyorum biz bi bütün olmuşuz gözlüklerimle bacum tatlum iyiygeceler mirmirmirmir

slm kızlar bu gün kimseler ugramamış kk girmek sorun oluyo girmişkene herkese iyi geceler arkadeşler öpüldünüz

Bir ben eksikmişim burda, insan bir haber eder yani...
Mısırdana noldu kızlar, ortada yok.

Bir ben eksikmişim burda, insan bir haber eder yani...
Mısırdana noldu kızlar, ortada yok.
ah bi bilsek...herhalde galiba sanırsam çalışmaya başladı.:eek: öyLe umuyorum yani:)
serayy
yayvummm heran gel sohbete katıl neşelendir topiki bekleriz sositososito:1hug:

selam kızlar ne gelen var nede yazan varrrrrrr hadi arkadeşlerrrr geçerkene bi selam bırakınnn

X