he he zorlan dedirttirdim kendime hoşgeldin beşgittin deyen :))
beren niye öyle bi izlenim yarattığımı söylersem çok ayup etmiş olurum sankim :))şaka laa şaka ama yinede söylimiyim :))
elif son karar mı bacum :))
söle valla meraktan çatlarım valla alınmam kıs söle hadi küserim bak sölemessen:1shok:
merak edenler için:
adım Elif
kendim kendime münhasır bir kadınım ailem arkadaşlarım veya görenler nurgül yeşilçay ve nefise karatay 'a benzetirler
bunlar bişiy değilde
yüreğim çok büyüktür allaha şükür güzel düşünür güzel görürüm
her aynaya baktığımda da allahım sana çok şükür olsun bana yüz güzelliği verdmişsin ruhumuda yüzüm kadar güzel eyle derim.
beren annem aptal sarışın demek istiii benden duymuş olma emi
o zaman nazar değmesin elifime
beren annem aptal sarışın demek istiii benden duymuş olma emi
Bal attı lafı ortaya, meltem nasıl çıkıcan bu işin içinden merakla izliyorum:smiley-cool:
Adını bağışladığın için teşekkürler ezel.a.s.
hakkatenmi nan:1shok:
Bal attı lafı ortaya, meltem nasıl çıkıcan bu işin içinden merakla izliyorum:smiley-cool:
Adını bağışladığın için teşekkürler ezel.a.s.
hakkatenmi nan:1shok:
hayıııır şaka nan :mymeka:
Sen ona bakma canım o akraksiyon olsun diye dedi.
Demez meltem öyle şey, karıştırdı ortalığı şimdi kıs kıs gülüyo ben biliyorum.:roflol:
ezel nan ne sölüyon nan :))
yaa yok cicim sen hep böyle diyon yaa annamadın diye ondan yani hani hiçbişiyi annamıyon yaa
battıkça battım yaww latife ediyom canım
genelde çıt kırıldımlar hep sarışın olur yaa ondan :)
meltem kaçtı galba:roflol:meltem gel kıs ezelin dediği doğrumuklava:ay pardon elifin dediğikafamçokkarıştı
işte bingo çıtkırıldımsın onu deyoo :1closedeyes:ezel nan ne sölüyon nan :))
yaa yok cicim sen hep böyle diyon yaa annamadın diye ondan yani hani hiçbişiyi annamıyon yaa
battıkça battım yaww latife ediyom canım
genelde çıt kırıldımlar hep sarışın olur yaa ondan :)
nan ne gülcem gülcan tebessüm ettim nan sadece allah seni inandırsın
Sen ona bakma canım o akraksiyon olsun diye dedi.
Demez meltem öyle şey, karıştırdı ortalığı şimdi kıs kıs gülüyo ben biliyorum.:roflol:
yok kıs kırılmam zati doğru sölüyosun gerçekten ben azcık safımdır,geç anlarım biraz kırılmadım bu arada