- 17 Nisan 2007
- 3.336
- 8
- 49
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
abbaaaw bi msjda bu kadar kendinle çelişmek sadece sana has bişiy oldu he :1closedeyes:
bağaa bakın hele bii saçlarımı bugidiynen sarıp gelcem 5 dk. da hee gitmeen bi yere
yarın sefkülümlen buluşiciimde mutluluktan bi tarafım tavana vuruyiii :))
kumralım ben annem heidi kulum var bilin onun gibi bal sarısı :jeyyar:
ezelim heidim benim bende sarışınım benimkide açık altın sarısıkaydirigubbakcemile5
Şimdi sabah 8 de kalktığımı gözönünde bulundurursak, birde uzun yıllardır bir laz ile
hayatımı paylaştığımı; bu saat itibariyle böyle küçük çelişkiler olabilir zannederim.
Lütfen dikkate almayınız. (Ajan gibisin yaaa) Bak kasıldım yazamıyom rahat rahat.
laelaelaelaelae
kumralım ben annem heidi kulum var bilin onun gibi bal sarısı :jeyyar:
ezelim heidim benim bende sarışınım benimkide açık altın sarısıkaydirigubbakcemile5
hangi marka kullanıyorsunuz heidi ve açık altın sarısı saçlı arkadaşlarım?
tam olarak numarası ne boyalarınızın?
beren beren huuu netteyim annem ne istersem oyum ben şimdide kızıl oldum kaydirigubbakcemile3
hangi marka kullanıyorsunuz heidi ve açık altın sarısı saçlı arkadaşlarım?
valla ben normalde lorealin boyasını kullanıyodum ama bu voilanın açık altın sarısı rengini görünce bayıldım son 3 aydır onu kullanıyorum harika bir renk oldu saçlarımda uzun ama yetiyo yani çok güzel valla
en üstteki msjım cevaben yeter sanırımhangi marka kullanıyorsunuz heidi ve açık altın sarısı saçlı arkadaşlarım?
kız ezel bende 35im anacım......-tatlicadiarzu-
saçlarım boya maleseff ama daş gibi gacuyum haa.....:lepi:
selüliitleri görmicen tabii....:1shok:
ne diyon hakkımda ,de hele..........şakkıdı
nan merak eden ben değilim ki anam bilim berenim 3 yıldızlı generalim o merak etti
ama sana diorum ki ve tanrı kadını yarattı başkada bişiy demem annem
ezeeeeeeeeel çok fenasın yaaklava:nan azcık dürüst berenini örnek alda doğru söyle renginilaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3 azzzz sooonraaaa
ama sana diorum ki ve tanrı kadını yarattı başkada bişiy demem annem
ezelim "vışşşşşşşş"diyom şutarafagitti ve oturduğum yerden yere kapaklanıyom........sositososito
huuu millet yatın hadee,çabık......
kime diyom........sengözlerimebaksanab
ben maseleef yatıyom haydın hayırlı geceler cümlenize........:a015:
çalıkuşucum sen hangi boyayı kullanıyosun?bu arada çalıkuşucum çok uzun oluyo ismin ne?
naan yarasa kılıklı gadunlar huuuuu nerdesiniz nan
burdayım çay içiyorum