Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi.yumurta donasyon u yaptıran veya yaptıracak olanlar buraya

kızlar bu mübarek günde dualarımdasınız hep umarım allahım tez zamanda hepinizin hayallerini gerçek eder

Mrb siz bahcecide mi yaptirdiniz

kızlar bugün mübarek gün kandil ben bahçecide mutlu sona ulaştım dualarım hepinizde o mutlu sona ulaşın inşallah

kizlar mubarek kandil herkesin kandilini kutluyorum ben bahceci kibris doktorum murat beyden hemsiresi serap hemsireden ve canim sibel hanimcimdan cok memnunum Allah razi olsun kimsenin emegi ve hakkini yiyemem duacilariyim benim her sey.cok sukur yolunda ve cok memnunum

Kızlaaaar! Kadınlar günümüz kutlu olsun hepimize!!!!
Bugün keyfim yerinde valla. Bizim günümüz.hediyr alan birileri oldum size? Canım eşim bana çok tatlı bi süpriz yaptı sabah sabah. Size neler geldi anlatın bakalım... :) :) :)

valla bu aralar bütün konsantrem tedavime o yüzden zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. bu ay sonunda transferimi yapacak murat bey o yüzden hep ona yoğunlaştım

canım benim doktorum eylem hanım çok iyi birisi kendisi benim eşimde bayan doktor isteyince seçimi ondan yana kullandık. çok tecrübeli bir doktor zaten

bu aralar diyet falan yapıyorum biraz kilo vermem gerekiyormuş tedavi içinde. banada iyi geldi kendimi daha dinç hissediyorum birde gebe kalsam benden mutlusu olmaz

ahh bu kilo hepimizin güncel sorunu sanırım bende tedavi öncesi detoksa almıştım kendimi şok diyetlerle bir 8 kilo falan verdim ama başarıyı etkiliyormuş canım zayıfla valla

ay canım insan heyecanlanmaz mı ama hiç olumsuz düşünme bahçeci çok iyi bir kurum zaten eminim güzel sonuç alacaksın

Herkese selam kızlar.bu konuyu açma sebebim yakın zamanda kıbrıs bahçeci de yumurta donasyonu için gidicem ve burdan benim gibi gitmek isteyen veya gidenlerin yorumlarını bekliyorum
Merhabalar altif olduğunuzu görünce size yazmak istedim!!KIBRIS BAHÇECİ MERKEZE ULAŞAMIYORUM ADI MI DEĞİŞTİ BİLMİYORUM??Bu konuda bana uardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…