• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jürtaj oldum10 gün oldu kanamam kesilmedi bilgisi olan var mı

ftmecrn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
433
1
16
34
Konya
selam arkadaşlar bebeğim gelişmedi 10gün önce kürtaj oldum hala kanamam kesilmedi bazen kırmızı bazın kahverengi devam ediyor normal mi bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

bende aynısını yaşadım 10 gün sürdü, çok normal bişey, 40 gün sonrada adet olursun bu da normal..ben kürtajdan sonra doktora sordum ne olursa hemen koşup hastaneye gelmeliyim diye, eğer avuç dolusu sürekli kanaman olursa gel demişti, yani tehlikeli olanı bu, yoksa rahim kalanları atıyor çok normal

bende aynısını yaşadım 10 gün sürdü, çok normal bişey, 40 gün sonrada adet olursun bu da normal..ben kürtajdan sonra doktora sordum ne olursa hemen koşup hastaneye gelmeliyim diye, eğer avuç dolusu sürekli kanaman olursa gel demişti, yani tehlikeli olanı bu, yoksa rahim kalanları atıyor çok normal

teşekkürler canım

Bu gayet normal tatlım bende kürtajdan sonra 10-12 gün adet gördüm ve sonrasında bi düzensizlik yaşıyorsun :S

Back