Elbisene bayıldım. Bu arada pastanı kaça yaptırdınız canım? Bende araştırıyorum da
Tam 1 haftalık taze nişanlı olarak geldimmm:))
Geçtiğimiz hafta bugün, bu saatlerde nişan törenim devam ederken şimdiyse o güne dair detayları paylaşıyor olacağım;-)
Darısı tüm bekarların başına
Eki Görüntüle 640462
Nişan Davetiyemiz
Eki Görüntüle 640463
Nişan Pastamız
Eki Görüntüle 640464
Nişan Çiçeğim (nişan bohçası ile birlikte geldi)
Eki Görüntüle 640466
Yüzük yastığı ile uyumlu olan İğnedanlığımız
Eki Görüntüle 640468
Eki Görüntüle 640469
Vee yüzük yastığımız
Eki Görüntüle 640474
Alyanslarımız♥♥♥
Eki Görüntüle 640480
El Çiçeğim
Eki Görüntüle 640482
Nişanımda yaptırdığım saç modeli (dalgalı ve taşlı taç takıldı ve daha yukarıdan toplanıp krepelendi)
Eki Görüntüle 640484
Parmağımızda Alyanslarımız:)))
Eki Görüntüle 640488
Veee son olarak 'Nişanlığım'♥ (açık somon renginde)
Teşekkürler, elbisemi bende çok severek kullandım♥
Pasta fiyatına gelince sadece 65 tl :))) Nişanımızda konuklar tadını çok beğendi, yardımcı olmak isterim nerede ikamet ediyorsun?
Allah tamamına erdirsi.. Kocaman mutluluklar..
hersey harika gözüküyor canım Allah mutlu mesut etsin inşallah :)
Merhaba, hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, tebrik ederim.
Ben de tam sizin elbisenizin renginde bir elbise düşünüyorum. Acaba hazır mı aldınız, diktirdiniz mi? Bir de mümkünse pelerinsiz halini yükleyebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim=)
100 mesaj sayısına henüz ulaşamadığımdan cevap atamadım ama buradan yardımcı olurum.
Nişan elbisemi hazır aldım, az önce fotoğraf arşivime baktım pelerinsizde var fakat elbisenin modeli tamamen belli olmuyor, mekanda olduğu için nişanım ya takı esnasında ya da dans/oyun sıralarında çekilmiş ve renkli ışıklarda cabası... stüdyo fotoğraflarım elime geçince aktarmaya çalışırım
hm bu arada nişan elbisemi b.köyden aldım
rabbim mutlulugunuz daim etsin insaallah canim elbisen cok güzelmis söz yastiginda öyle
çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu benim için:)
b.köyden almanıza da ayrıca sevindim, ben henüz bakamamıştım oraya, hangi mağza oldugunu yazabilir misiniz zahmet olmazsa?
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Rica ederim... AMİNİNŞALLAH.!
Teşekkür ederimB.köyden muhakkak bulursun, ayrıntıları mailinden kontrol edebilirsin, bol şans:112:
iğneliği evde yapmayı düşünyrm bende sennki de güzelmiş cnm=))
hayırlı olsunnn
herşey çok güsell :) alyansın çok sadee çok beğendimm aşkla takın inşallahh
mailini aldım canımaklımda olsun bakacağım mutlaka. mailine de cevap yazdım.çok teşekkür ederim
Teşekkürler, elbisemi bende çok severek kullandım♥
Pasta fiyatına gelince sadece 65 tl :))) Nişanımızda konuklar tadını çok beğendi, yardımcı olmak isterim nerede ikamet ediyorsun?
Canımm elbisene, alyanslarınıza, yastığınıza bayıldımmm, maşallah hepsine.
Allah tamamına erdirsin, mutlulukla bir yastıkta kocatsın, darısı başımıza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?