Nişan JUNES'in Nişanı - Nihayet Sıra Bendeee:)(:

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Elbisene bayıldım. Bu arada pastanı kaça yaptırdınız canım? Bende araştırıyorum da

Teşekkürler, elbisemi bende çok severek kullandım♥
Pasta fiyatına gelince sadece 65 tl :))) Nişanımızda konuklar tadını çok beğendi, yardımcı olmak isterim nerede ikamet ediyorsun?

Allah tamamına erdirsi.. Kocaman mutluluklar..

Pasta fiyatına gelince sadece 65 tl :))) Nişanımızda konuklar tadını çok beğendi, yardımcı olmak isterim nerede ikamet ediyorsun?

Merhaba, hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, tebrik ederim.
Ben de tam sizin elbisenizin renginde bir elbise düşünüyorum. Acaba hazır mı aldınız, diktirdiniz mi? Bir de mümkünse pelerinsiz halini yükleyebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim=)
100 mesaj sayısına henüz ulaşamadığımdan cevap atamadım ama buradan yardımcı olurum.
Nişan elbisemi hazır aldım, az önce fotoğraf arşivime baktım pelerinsizde var fakat elbisenin modeli tamamen belli olmuyor, mekanda olduğu için nişanım ya takı esnasında ya da dans/oyun sıralarında çekilmiş ve renkli ışıklarda cabası... stüdyo fotoğraflarım elime geçince aktarmaya çalışırım
hm bu arada nişan elbisemi b.köyden aldım

Son düzenleme:
rabbim mutlulugunuz daim etsin insaallah canim elbisen cok güzelmis söz yastiginda öyle

çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu benim için:)

b.köyden almanıza da ayrıca sevindim, ben henüz bakamamıştım oraya, hangi mağza oldugunu yazabilir misiniz zahmet olmazsa?

Allah mutluluğunuzu daim etsin

Rica ederim... AMİN İNŞALLAH.!
Teşekkür ederim B.köyden muhakkak bulursun, ayrıntıları mailinden kontrol edebilirsin, bol şans:112:

iğneliği evde yapmayı düşünyrm bende sennki de güzelmiş cnm=))

hayırlı olsunnn
herşey çok güsell :) alyansın çok sadee çok beğendimm aşkla takın inşallahh

Rica ederim... AMİN İNŞALLAH.!
Teşekkür ederim B.köyden muhakkak bulursun, ayrıntıları mailinden kontrol edebilirsin, bol şans:112:

mailini aldım canım aklımda olsun bakacağım mutlaka. mailine de cevap yazdım.çok teşekkür ederim

iğneliği evde yapmayı düşünyrm bende sennki de güzelmiş cnm=))

Teşekkür ederim Gerekli malzemeler olduktan sonra yapılabilir tabii ama ben açıkçası uğraşmak istemedim zaten bu dönemde oldukça yoğundum, hazıra konuverdim

hayırlı olsunnn
herşey çok güsell :) alyansın çok sadee çok beğendimm aşkla takın inşallahh

Çok teşekkürler:109:

İnşallah, bu yolda kimseleri Allah utandırmasın. (AMİN)

mailini aldım canım aklımda olsun bakacağım mutlaka. mailine de cevap yazdım.çok teşekkür ederim

Bende gördüm e-maillerini, aynı hızla da cevapladım
Rica ederim, umarım yardımcı olabiliyorumdur.

Canımm elbisene, alyanslarınıza, yastığınıza bayıldımmm, maşallah hepsine.
Allah tamamına erdirsin, mutlulukla bir yastıkta kocatsın, darısı başımıza inşallah.

Ben üsküdarda oturuyorum. Sen nerde yaptırdın canım pastanı?

Canımm elbisene, alyanslarınıza, yastığınıza bayıldımmm, maşallah hepsine.
Allah tamamına erdirsin, mutlulukla bir yastıkta kocatsın, darısı başımıza inşallah.

Çok teşekkür ederim

Amin, inşallah..! Allah cümlemizi bu uğurda utandırmasın; daha iyileri senin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…