• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan JUNES'in Nişanı - Nihayet Sıra Bendeee:)(:

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Elbisene bayıldım. Bu arada pastanı kaça yaptırdınız canım? Bende araştırıyorum da :ssz:

Teşekkürler, elbisemi bende çok severek kullandım♥
Pasta fiyatına gelince sadece 65 tl :))) Nişanımızda konuklar tadını çok beğendi, yardımcı olmak isterim nerede ikamet ediyorsun?

Tam 1 haftalık taze nişanlı olarak geldimmm:))
Geçtiğimiz hafta bugün, bu saatlerde nişan törenim devam ederken şimdiyse o güne dair detayları paylaşıyor olacağım;-)
Darısı tüm bekarların başına:D

Eki Görüntüle 640462
Nişan Davetiyemiz
Eki Görüntüle 640463
Nişan Pastamız
Eki Görüntüle 640464
Nişan Çiçeğim (nişan bohçası ile birlikte geldi)
Eki Görüntüle 640466

Yüzük yastığı ile uyumlu olan İğnedanlığımız
Eki Görüntüle 640468

Eki Görüntüle 640469
Vee yüzük yastığımız
Eki Görüntüle 640474
Alyanslarımız♥♥♥
Eki Görüntüle 640480
El Çiçeğim
Eki Görüntüle 640482
Nişanımda yaptırdığım saç modeli (dalgalı ve taşlı taç takıldı ve daha yukarıdan toplanıp krepelendi)
Eki Görüntüle 640484
Parmağımızda Alyanslarımız:)))
Eki Görüntüle 640488
Veee son olarak 'Nişanlığım'♥ (açık somon renginde)

Pasta fiyatına gelince sadece 65 tl :))) Nişanımızda konuklar tadını çok beğendi, yardımcı olmak isterim nerede ikamet ediyorsun?

Merhaba, hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, tebrik ederim.
Ben de tam sizin elbisenizin renginde bir elbise düşünüyorum. Acaba hazır mı aldınız, diktirdiniz mi? Bir de mümkünse pelerinsiz halini yükleyebilir misiniz?

Merhaba, hayırlı olsun herşey çok güzel görünüyor, tebrik ederim.
Ben de tam sizin elbisenizin renginde bir elbise düşünüyorum. Acaba hazır mı aldınız, diktirdiniz mi? Bir de mümkünse pelerinsiz halini yükleyebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim=)
100 mesaj sayısına henüz ulaşamadığımdan cevap atamadım ama buradan yardımcı olurum.
Nişan elbisemi hazır aldım, az önce fotoğraf arşivime baktım pelerinsizde var fakat elbisenin modeli tamamen belli olmuyor, mekanda olduğu için nişanım ya takı esnasında ya da dans/oyun sıralarında çekilmiş ve renkli ışıklarda cabası... stüdyo fotoğraflarım elime geçince aktarmaya çalışırım;)
hm bu arada nişan elbisemi b.köyden aldım

Son düzenleme:
rabbim mutlulugunuz daim etsin insaallah canim elbisen cok güzelmis söz yastiginda öyle:16:

Çok teşekkür ederim=)
100 mesaj sayısına henüz ulaşamadığımdan cevap atamadım ama buradan yardımcı olurum.
Nişan elbisemi hazır aldım, az önce fotoğraf arşivime baktım pelerinsizde var fakat elbisenin modeli tamamen belli olmuyor, mekanda olduğu için nişanım ya takı esnasında ya da dans/oyun sıralarında çekilmiş ve renkli ışıklarda cabası... stüdyo fotoğraflarım elime geçince aktarmaya çalışırım;)
hm bu arada nişan elbisemi b.köyden aldım

çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu benim için:)

b.köyden almanıza da ayrıca sevindim, ben henüz bakamamıştım oraya, hangi mağza oldugunu yazabilir misiniz zahmet olmazsa?

Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:

çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu benim için:)

b.köyden almanıza da ayrıca sevindim, ben henüz bakamamıştım oraya, hangi mağza oldugunu yazabilir misiniz zahmet olmazsa?

Allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar:

Rica ederim... AMİN:nazar: İNŞALLAH.!
Teşekkür ederim:34: B.köyden muhakkak bulursun, ayrıntıları mailinden kontrol edebilirsin, bol şans:112:

iğneliği evde yapmayı düşünyrm bende sennki de güzelmiş cnm=))

hayırlı olsunnn :nazar::nazar:
herşey çok güsell :) alyansın çok sadee çok beğendimm aşkla takın inşallahh :46:

Rica ederim... AMİN:nazar: İNŞALLAH.!
Teşekkür ederim:34: B.köyden muhakkak bulursun, ayrıntıları mailinden kontrol edebilirsin, bol şans:112:

mailini aldım canım;) aklımda olsun bakacağım mutlaka. mailine de cevap yazdım.çok teşekkür ederim

iğneliği evde yapmayı düşünyrm bende sennki de güzelmiş cnm=))

Teşekkür ederim:34: Gerekli malzemeler olduktan sonra yapılabilir tabii ama ben açıkçası uğraşmak istemedim zaten bu dönemde oldukça yoğundum, hazıra konuverdim:8:

mailini aldım canım;) aklımda olsun bakacağım mutlaka. mailine de cevap yazdım.çok teşekkür ederim

Bende gördüm e-maillerini, aynı hızla da cevapladım:1:
Rica ederim, umarım yardımcı olabiliyorumdur.

Canımm elbisene, alyanslarınıza, yastığınıza bayıldımmm, maşallah hepsine. :nazar::nazar: :16:
Allah tamamına erdirsin, mutlulukla bir yastıkta kocatsın, darısı başımıza inşallah. :16:

Ben üsküdarda oturuyorum. Sen nerde yaptırdın canım pastanı?

Canımm elbisene, alyanslarınıza, yastığınıza bayıldımmm, maşallah hepsine. :nazar::nazar: :16:
Allah tamamına erdirsin, mutlulukla bir yastıkta kocatsın, darısı başımıza inşallah. :16:

Çok teşekkür ederim:71:

Amin, inşallah..! Allah cümlemizi bu uğurda utandırmasın; daha iyileri senin olur inşallah:34:

Back