Gebeliğe Hazırlık JUNES’in Ateş Ölçümü-Yardımınız Gerek.! ;=)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

junes

'A❤️A'
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
2.788
3.348
Günaydınlar,
Kızlar ilk kez düzenli olarak ateş ölçme yönetimini deniyorum bu ay, ovulasyon test kitlerine göre 6 Aralık’ta pik yaptı, 7 Aralık’ta da silikleşti.
Şimdi benim merak ettiğim hani yumurtlama gününde ateşte artma olurdu benim o tarihlerde gördüğünüz gibi bir artış yok; yumurtlamadan 4 sonra gün sonra 37 olmuş bu ne alaka?
sonra yine bildiğime göre yumurtlamadan sonra sabitlenir ve öyle devam ettiği yönündeydi ama benim hiç bunlara uymuyor, şu an adetime tam 7 gün var, ateşim düşüşe geçmiş durumda; gebelik oluşmadı değil mi???

***ateş her sabah yataktan kalkmadan dil altından dijital termometre ile ölçüldü.

Eklentiler

• 154606D4-1B9A-4CE4-AC1B-7F5D7972D7BC.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 159
hadi kızçeler, aramızda hiç ateş takibi yapan yok mu yani?

hadi kızçeler, aramızda hiç ateş takibi yapan yok mu yani?
ateş takibi yapmadım ama ovulayon testleri yapmıştım zamanında.adet döngün kaç güne bir.16. gün yumurtan çatlamış gibi.

ateş takibi yapmadım ama ovulayon testleri yapmıştım zamanında.adet döngün kaç güne bir.16. gün yumurtan çatlamış gibi.
Döngüm 24 gün, 6 Aralık’ta testte pik oldu ama
Pikten bi kaç gün sonra ateşim 37 oldu, o yükselişe işte bende anlam veremedim; halbuki ben daha önce yumurtlamıştım ama, teste göre yani

Döngüm 24 gün, 6 Aralık’ta testte pik oldu ama
Pikten bi kaç gün sonra ateşim 37 oldu, o yükselişe işte bende anlam veremedim; halbuki ben daha önce yumurtlamıştım ama, teste göre yani
pardon orayı 36.3 diye okumuşum.6 aralık yumurtlama tarihin.12. günde gerçekleşmiş.yumurta takibi yaptırdınmı hiç.acaba 16. günde döllenme gerçekleşti ondan mı yükseliti bir günlük.neyse kafanı karıştırmayayım ben.bu konuda daha bilgili arkadaşlar cevap verir

hayır canım ben hiç yumurtlama takibi yaptırmadım, sadece evde kendim testlerle takip ettim hep, artık olan olmuştur herhalde reglime son 7 gün kaldı zaten
sağol kuzum

ateş takibi yapmış veya bilen hanımlar, yorumlarınızı bekliyorum, lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…