• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jumbo seti sizce uygun mu?

cansenligi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
68
44
38
kızlar bugün sordum jumbo 4 lü tencere seti+çatal bıçak seti+çay seti (çaydanlık hariç) 2300 dediler 350 de hediye çeki varmış ama buna da çaydanlık fiyatı zaten onu verebilirz yada aldığınız birşey den düşeriz dediler sizce uygun mu.nette bakınca daha uygun yerler buldum ama güvenilir mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.son zamanlarda alanlar kaça aldı bilmek isterim :5:

Her ürünün hemen hemen o kadar çok sahtesi yapılıyor ki güvenilir yerden almanızı öneririm. Jumbo'ya ucuz fiyat veren firmaların veya internet sitelerinin yetkili satıcı olup olmadığını mail veya telefonla sorabilirsiniz.

bana da mantıklı gelmedi sitedeki fiyatta yarı yarıyaydı zaten, sanırım en mantıklısı görüp almak tşkler

canım bende senin dediklerini 2200 e aldım ama bunda en önemli faktör aldıklarının modeli jumboda uygun takımlarda var pahalı takımlarda var ben bunlara dikkat ederek aldım ayrıca aynı modelin hem çin üretimi var hemde türk üretimi bunlarda fiyatı ve kaliteyi etkileyen çok önemli faktörler.Benim sadece çkb takımım 1000 küsürlü bir fiyattı hemde türk üretimiydi ayrıca ben peşin fiyatına elden taksitle aldım ve nette fiyatını araştırıp aldım kazık yememek için

dediğim 4 lü set cookmoon serisi çkb 9200 olması lazım çay setide 6700 ama türk mü çin malı mı bilmiyorum.ama başka şehirde arkadaşım aynı 4 lü seti ve çay setini çaydanlık dahil 700 e almış daha uygun gbi çkb dahil 1800 olur demiş aklım karıştı yaa :18:

bende ilk internetten seçtim ödedim.
sonra seçtiğim ürünün olmadığını söylediler... olmayan ürüne indirim yapılmış.... kkartıma iadesi extremden sonra oldu... boşu boşuna ödedim...
sonra capacity jumboya gittim.
çatal bıçakta 200 tle hediye çeki vardı...
çeyiz setimi aldım çıktım... gayettte güzel... 50 yılda bütün çeliklere garanti verdiler... bakalım daha 1 ay oldu kullanalı şimdilik bişey çıkmadı... bu arada 1 ad. tatlı çatalım kaybolmuştu(artık hangi misafir çöpe attıysa) ... gittim 1 ad. hemen sattılar.. takımım bozulmadı en azından...

bende ilk internetten seçtim ödedim.
sonra seçtiğim ürünün olmadığını söylediler... olmayan ürüne indirim yapılmış.... kkartıma iadesi extremden sonra oldu... boşu boşuna ödedim...
sonra capacity jumboya gittim.
çatal bıçakta 200 tle hediye çeki vardı...
çeyiz setimi aldım çıktım... gayettte güzel... 50 yılda bütün çeliklere garanti verdiler... bakalım daha 1 ay oldu kullanalı şimdilik bişey çıkmadı... bu arada 1 ad. tatlı çatalım kaybolmuştu(artık hangi misafir çöpe attıysa) ... gittim 1 ad. hemen sattılar.. takımım bozulmadı en azından...

güle güle kullan,peki ne kadara aldın setinde neler vardı öğreneblrmiym

ben de jumbo çatal bıçak takımı istiyorum. düğüne 7 ay kaldı. daha pek bişey almadım. çeyiz seti olsa daha hesaplı oluyor ama yemek takımını bernardoda beğendim. bi de tencereleri cam kapak istiyorum jumbo çeliklerde de hiç cam kapak yok. hisarın rio tencere takımı hoşuma gitti fakat hepsi ayrı ayrı yerlerden pahalıya mal olacak bana. bilemedim kızçeler napsam:S

ben de jumbo çatal bıçak takımı istiyorum. düğüne 7 ay kaldı. daha pek bişey almadım. çeyiz seti olsa daha hesaplı oluyor ama yemek takımını bernardoda beğendim. bi de tencereleri cam kapak istiyorum jumbo çeliklerde de hiç cam kapak yok. hisarın rio tencere takımı hoşuma gitti fakat hepsi ayrı ayrı yerlerden pahalıya mal olacak bana. bilemedim kızçeler napsam:S
cam kapak eğer çevresi demir değilse kulanşlı değil canım kırılır

Back