Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben burdan cok alısverıs yaptım bırçok farklı isimden kitap kozmetık ayakkabı kıyafet....bazılarında ufak tefek aksaklıklar oldu ama en kötüsü üstelıkte en cazgırı üste çıkmaya çalışanı @jully oldu yanı yeni nicki Linsyy de okusun. gönderdiği bot çürümüş ve heryerı yırtık içindeydı .bırde uste çıkmaya calısyor bir görsenız mjları...yaptırayım dedim bir ayakkabıcı bu ölmüş abla dedi. zor zar bırıne bır kısmını yaptırdım diğer gün yıne yırtıklar açıldı.sinirimden çöpe attım. üstelik kargosuda 20 tl tuttu. bır elbıse sattı ısrarla bedenım şu ölç dememe rağmen olur olur dedi.içine giremedim bıle. paramın iadesini istiyorum.@Kazen ve Mune de okusun:) yani kısacası benım 60-70 tl'm gitmiş olabilir. tümden sana zıkkım olsun eski jully yeni linsy. para için herkesten beddua kazanıyorsun.bunun tebrik ediyorum seni. kızlar bu mjı bırkaç yere yapıştıracağım. herkes görsün bilsin. biz yandık siz yanmayın.