tek omuz tunik elbise kaç beden canım onu bana ayırırmısın
hangisi canım tek omuz bir urunum yok ama :26:
tek omus parlement mavisi
ha tamam ben alıntıladıgınz kategori sanmıştım o 5 tl cnm S beden Myede uyumlu nilay arkadasımz istiyordu ama başka begenisi olmadı duruyor öle
canım beni hatırladın dimi pepmbe ayakkabıları yollıcaktım sana beyazlarda bir kaç ürün takas etsek olurmu birde bu sarı çıtçıtların vardıya onlar duruyomu
evet canım hatırladımmm tamamdır duruyor cnm sen begen seç sana butun liste açık
teşekkür ederim canım o çıt çıtlara ne kadar diyosun
canım ben onları 2bölüm halinde satıcaktım ama ölede bir bölümü elimde kalıcak topluca hepsini 120tlden gönderecegim yanlara kısalar uzunlar arka ve ense bölüm halinde bir arkdsm alıcaktı onları ama ses cıkmadı istersen sana yollarım
canım çok istiyorum ama benimo kadar durumum yok biraz takas yapsak ürünlerime baksan makyaj mazzemelerimde var kullanılmamış denenmiş falan ilgini çekermi mesela kryolan supracolor aldım iki tane rengi açık geldi bana oda baya pahalı bir ürün max factor creme puf aldım yine rengi tutmadı kullanılmamış ayliner rujlar hepsi marka kıyafet trençkot ne ararsan var belki bi bak ürünlerime armani parfüm orjinal inan çok istiyorum onları
evet cnm anlıyorum senide bende o parayı üzerine koyup yenisini alıcam 400 tl yenisi o yuzden bu kadar indirimle veriyorum 100 tl eksiksırf yeni alayımda burada konu açıp satış yapıyorum hayatımda ilk defa vallaha normalde saç fiyatlarını bilirsin az çok 4 adet 150tlden veriliyor ona göre duşun canım:26:
tamam takaslar karşılık yine bir miktar ödeyebilrim canım hayatta en çok istedigim şey uzun saçtır :) ama durum malım şu anda o fiyatı veremem işte yap bi güzellik valla sevaba girersin ürünlerime bak onlarıda satarsın belki aslında ben kapalıyım ama saçlarımı yaktım kısa kestirdim eşimde kısa saçı hiç sevmez yap bi güzellik canım lütfen
aaaa julyy sende saçmı vaaaaarsenin kendi saç rengindemi kaç parçalar bende arıyordum ama param yetmiyoduuuu
bnmde öyle cnm uzun saç hastasıyım bnm uzun ama ben gür saç seviyorum cok az saçlarım bide uclarından kestirdim guya yarısını aldı saçın yenisini almam şart yani sana en gzl yapacagım şey şu olur cnku para lazım olmasa inerim nolcak duruyorlar öle 2 babetini alayım bitanede eyeliner yollarsn üzerini ödersin 70 80 tl falan verebiliceksen anck bunu yapabilirim
merhaba cnm evet var fakat bayanla görüşüyorum olmazsa ona göre konuşuruz kendi saç rengimde evet sarı bal tonlarında 13 14 parca falan var çok yani
Eki Görüntüle 964908 Eki Görüntüle 964909 umarım kelepceyide begenirsin :13: sempatik_kız iyi gunlerde kullan canım
cnm cok teşekkür ederim çok sağol böyle dusunmene cok sevindim ve ilk olmanın ayrıcalıgıda var tabi ..,inşallah nice alışverişlere takaslara bitanecimm
saol cnm tesekkur ederim ama ben bunlarıda kendime almıyorum senden ilk aldığım ürün bi hırkaydı ve arkadasıma almıştım bunuda arkadasıma alıyorum. bu bit pazarından henüz yaptığım 2. alışveriş ikiside senden umarım daha nice alışverişler yaparız
annem kış başında almıştı cnm 4kez falan giydim sayılı yani hiçbir deformesı yoktur içide yumuşacık sünger polar gibi bişi 38 39a uyumlu yani bzm ayaktan bucuklucnm çizmen kaç numara ne kadar kullanıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?