*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

Kargolar hazırlandı Hediyeler konuldu umarım begenirsiniz sabah hepsi yola cıkıyor sahiplerine gidiyor :118::121:

julyy ciğim botlar sabahlık gecelik takımı ve tunik elime ulaştı. çok güzeller canım benim, mis gibiler
hediyelerine ayrıca teşekkür ederim. neler koymamışsınki, çok sevindim. memnuniyet topiğine bir bak istersen
ancak senden aşık olarak aldığım sabahlık ve gecelik takımı bana bol geldi ne kadar çok istediğimi biliyorsun. o yüzden buraya tekrar ekliyorum. isteyen arkadaşlar bana ulaşsınlar. gecelik sabahlık takımı budur arkadaşlar. 20 tl

Eki Görüntüle 964466 Eki Görüntüle 964470

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673368&page=14

merhaba julyy en üstteki ceket gömlek ne kadara olur çok beğendim ayrıca birde pembe pantalonunu beğendim birkaç bişey daha var ama fiyatta anlaşırsak 5 6 parça almak istiyorum gerçekten çok zevklisin kıyafetlerinden belli

bebişimm burdanda teşekkür edeyimm bak sabahlıgı soran cok kişi oldu onlara msj at istersen arka sayfalardaydı sanırım msjlarımı topluca silmem ii olmadı neyse gören tekrar yazacaktır bol satışlar diletimm

merhabalar cnm cokteşekkr ederim yapıyorum tabi indirim sen bak begen uygun bişiler yaparız

Jullcım urunlerın çok güzel misler gibi hedıyelerın daha ayrı guzeller senınle alısverıs keyıflıydı

umarım kelepceyide begenirsin :13: sempatik_kız iyi gunlerde kullan canım

m/L esnek likralı pantolon 20tl
keten rahat beli lastikli M/L 20 tl

diz ustu uzun içi polar gri çizme 20tl
20 TL MONT L BEdEN
ürünleri tarif ederek sorabilirsiniz beden fiyat...alıntılama süresi yetersiz kalıyor cunku teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…