*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

Eki Görüntüle 961447 Eki Görüntüle 961448
AdET 10 TL KAÇIRMAYN HANIMLARRR HARİKA YUMUŞACIK KAZAKLAR

bu ürünler kaçmaz kaçıranlar için tekrar paylaşım

ZARA TUNİK ELBİSE ESNEK TİRİL KUMAŞ SAdECE 10 TL

Son düzenleme:
((( 10TL ))) 38noya uygun loft marka paçaları büzgülü üst taraf salaş rahatlıgı sporgiyimi sevenler için yumuşacık pantolon

Son düzenleme:
cnm 38 40 olur esnek bi yapısı var ben 38/40 giyiyorum azcık bol geliyor ondan satıyorum rahat bişi olsn dersen kaçırma

bende 38/40 giyiyorum, çokmu bol gelir acaba benim üst taraf zayıftır
birde popoyu kapatıyormu taytla falan giyilebilirmi

bende 38/40 giyiyorum, çokmu bol gelir acaba benim üst taraf zayıftır
birde popoyu kapatıyormu taytla falan giyilebilirmi

heh işte cuk diye oturur bnmde bel kalın oradan ötürü üst tam aynı giyiyoruz ozaman hemen hemen.. bende taytla giydim 1 sefer kalcayı örtuyor hatta arka tarafı one nazaran oval daha uzun geliyor cnm ki bnm boy 1.77 ona göre pay biç giyebilirsin yani tunik şeklinde

Mail attim bi bakin isterseniz

tamamdr cnm adresini kaydediyorum ayın 15inde yolluyorum önü açık yumuşak deri ayakkabım var bunumu istediniz birde ?

çoklu alışveriş yaptıgınz için evet 15tl olur bu ayakkabım ekleyelimmi onuda?

Son düzenleme:
daha dur ne hediyeler koyucam sana sen bnm cicilerimi aldın beni seçtin çok teşekkür ederim ben sana tekrardan

canım arkadaşım benim,
kalbi güzel kendi güzel ee ürünleride güzel..
geriye bir tek alışveriş yapmak kalıyor
yalnız bu gidişle batıcam galiba

canım arkadaşım benim,
kalbi güzel kendi güzel ee ürünleride güzel..
geriye bir tek alışveriş yapmak kalıyor
yalnız bu gidişle batıcam galiba

yok batmıcaksın bende senden alışverişler yapıcam ödeşicez salaş guzel şeler ekle takipteyim seni çok öptüm sağolasın buguzel yazın için ayrıca teşekkür ederim öznurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…