*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

HANIMLAR KARGOLARINIZ BUGUN YOLA CIKTI AZ SONRA KP LERİ GÖNdERECEGİM MSJ SÜRESİ VAR MAGLUM HERKES GULE GULE KULLANSIN CİCİLERİNİ YARINKİ KARGOLARIM İÇİN YENİ SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUM ÖZELdEN MAKUL İNdİRİMLER HER dAİM VARdIR HERKESE İYİ BOL KAZANÇLI GUNLER

Sabahlik ve gecelik takim olarakmi 20 lira acaba? boyum 156 cok uzun gelirmi bana

Sabahlik ve gecelik takim olarakmi 20 lira acaba? boyum 156 cok uzun gelirmi bana

bileklerine kadar gelir üst sahahlıgı belki gecebilir, iç olan olur bnde diz altıma gelior 1.77 boyum ve yandan uzun yırtmacı var

hepsi çok güzel canım maşaallah, iyi satışlar....
bendenler bana hiç uymadı.
bilhassa kedi aşığı olarak bu kazağa bayıldım:)
bunu alan güle güle giysin inşaallah:)))
Eki Görüntüle 961448

cnm cok teşekkür ederimm buguzel yorumun için sağolasın evet bende kediii aşıgıyımm baktıgım kedi sayısını unuttum o derece bu kazak standart beden tabi sizin kilonuzu bilmediğim için keşke olabilsede alsaydınız kısmet

Son düzenleme:

aynen bende unuttum:)))

39NO HEM RAHAT GUNLUK KOTLARLA HEMdE ŞIK GECELERdE AYAK AĞRITMAZ SIFIR AYARINdA ALMAN MARKA KAÇIRMAYIN 35 TL..
(çoklu alımlarda indirim vardır)

Son düzenleme:
bu tarz çok seviyorum. bir benzeri farklı renkte war çok memmunum. ama 39 40 giyiyorum sanırım küçük gelir :26::26:

40 giyiyorsanız evet 39 giyiyorsanız olur içi polardır ayak acıtmaz evet cok rahattır taban bakımından indirdim baya fiyatını kaçırmayn derim

26cm cnm çizigi çuzugu iç deformasyon vssi hiçbişeyi yoktur 1 kez giyilmiştir.

tmm canım :) ayağımı ölçtüm tam 25 cm sanırım olur. ayırır mısın? yarın ödemeyi yaparım. kızım şu an hasta ve ilgi bekliyor. ilgilenmem lazım. ama kesin alıcam. özelden bilgiler için görüşürüz.

oy cnm çok geçmişşler olsun yavruna tabikide ayırırım 39no yazıyor botta bencede olur, senindir

oy cnm çok geçmişşler olsun yavruna tabikide ayırırım 39no yazıyor botta bencede olur, senindir

tmm cnm çok tşk ederim. sen özelden banka ya da ptt bilgilerini yaz farketmez her ikisi de olur. ben de adres bilgilerimim veririm.

öznürüm ii gunlerde kullan inşallah sana birde gzl hediye harika bir mavi sıfır likit eyeleniler yolluyorum hediyemdir

iyi gunlerde kullan canım yagmur_ugur kızın içinde guzel ayıcıklar yolluyorum hediyemdir

Son düzenleme:
MEMLEKETLİM JASPEcim iyi gunlerde kullan sandıgını cnm sanada içine atarım gzl bir hediye beni hatırlarsın çok öptüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…