*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

Ok cnm fotografları silermisin alıntı yapınca bak çok karışıyor :2:

tatlım siteden bişi silmek yasak diye biliyorum.eklenenlerden.sen o iki kotu ekle sayfana bende olduğunu yazabilir misin rica etsem

Son düzenleme:
tatlım siteden bişi silmek yasak diye biliyorum.eklenenlerden.sen o iki kotu ekle sayfana bende olduğunu yazabilir misin rica etsem

hayır cnm smdi sen benden alıntılama yapınca butun fotograflarım tekrar cıkıyor ya o karede oraya kadar olanları sil yazın kalsın onu demek istemiştim.. hani yukarda soru sordunya ordaki alıntılanan fotograflarımdan bahsettm bebem

hım anladım canım :)

mavi ponponlu şal ne kadar julim

ürünleri nilay_ilker arkadaşımızdan temin edebilirsiniz begenenler için

ürünleri nilay_ilker arkadaşımızdan temin edebilirsiniz begenenler için [/QUOTE]

Evet hanımlar ürünler bendedir.ilgilenenlerle iletişime geçebilirz.tşkler jully.

15 tl 38no
nar ciceği tena 10 tl 38no
leopar şalvar agır penye kumaş 15 tl
pembe keten rahat pantolon 15 tl 38/40no

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 961021 Eki Görüntüle 961022

bu ikisinide benım sepetıme ekleyebilirsin canım.Aslında şu kahveli beyazlı elbisenide begendım ama m beden olunca emın olamadım bol durabilir sanırım bende sen özelden bana ödeme yapmam için bilgileri verirsen onu halledelim kargolamaya geçelim

tamam cnmcımmm kahveli beyazlı kemeri deri olan elbiseyi diyorsun sanırım ben M/L giyiyorum bana dar geliyor ablamındı o cnm ablam 36 giyiyor ona göre bakarsın

emin olamadım ona neyse agda makınasıda var 3 urun yeterlı benım için şuan Gitsin eski ciciler gelsin yeni ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…