*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

hanımlar bu kombini kaçırmayın yaz yaklaşıyorrr 2sini alana 25tl ürün detayları için arka sayfaya bakınız

Son düzenleme:
havuç model ,şalvar model yada benzeri pantolonlarını toparlaman mümkün mü ?ve markaları boyları ile belirterek...

bu tarzda pantolanlar arıyorum renk renk desen desen çok tarzım oldular ne kadar varsa alabilirim...markalarıda önemli tabii

bende havuc modellere aşıgım bendekileri koyayım şalvarları falan sen bak canım

bunlar kaldı elimde daha cok binici tarzı istiyorsun biliyorum ama hepsi satıldı kalan bunlar canım kotlar 38 beden 2. sıradaki süper duruyor kaçırma derim çok rahat belden dusuk bir badi spor ayakkabı muhteşem oluyo 3. olanda bilekten daralarak geliyor tam bilekte kalıyor spor ust tarafı salaşduruyor renkli dugmeleri ile bahar ayları için harika yumuşacık bir kot digerleri standart zaten şalvar tipi agır penye kırışmaz kumaşı var döküm döküm duruyorlar .. kahverengi olanda diz aşşasında kalıyor oda cok hoş duruyor sıfır..ilkini zaten biliyorsun msjdada belirtmiştim kotların markası PULL and BEAR

canım dönüş yapmadın bilgin olsun kot şalvar pantolona alıcı cıktı diğerleri duruyor haber vereyim dedim görüşmek üzere

cnm begeneceğini tahmin ettiğim bir pantolon daha ekliyorum

KALİTELİ KAŞE ŞORT 38BEdEN SIFIR AYARINdAdIR 15.TL

Son düzenleme:
kargolarınız cıktı az sonra msj sürem var herkesin kpsini yollayacagım YENİLER İÇİN BİR ARKA SAYFAYI ZİYARET EdİNİZ

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 975481 Eki Görüntüle 975482 Eki Görüntüle 975483

hanımlar bu kombini kaçırmayın yaz yaklaşıyorrr 2sini alana 25tl ürün detayları için arka sayfaya bakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…