*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

almanyadan floor marka 30tl 39no
37no çanta ile 25tl
38no 10tl sıfır

sıfır 38no az topuklu süet 15tl
39no nişanda 1kez giyildi 35tl
38no 10tl

babetler 38no 10tl *** renk renk platform 36/37no 15tl

Son düzenleme:
rahat pant M/L 15tl
paçalar büzgülü rahat 10tl 38beden
38no 7 tl keten
38no 7 tl keten
38no keten 7 tl
leopar tiril penye rahat 15 tl

pareo tül pantolon 10tl-tayt pantolon 20tl sıfır-kürk yelek sıfır ayarında 30 tl

Son düzenleme:
36/38 uyumlu yumuşacık likralı kot 15 tl
polaris marka dERİ 38-39no hatası birtek burada gözükmüyor ztn ayak altına geliyor ben yinede çekmek istedim 15 tl

YAZ İÇİN HARİKA KOMBİN SAKIN KAÇIRMAYIN :)

Son düzenleme:

canım kolay gelsin ürünler güzelde bana büyük oluyor:))iyi ssatışlar.

yenilerrrr

hanımlar yarın yeniden kargo günü siparişlerinizi bekliyorummm yeniler üstte

cnm urun cok oldugu için zaman yetmiyor tektek msj duzenliyoruz ya kıyafetleri alıntılıyoruz satılanları cıkarıyorz oyuzden. 2 pançoda salaş 12tl size olur kazaklardan salaş olan herşey size uygun ben 40 giyiyorum isterseniz size uygunları alıntılayım bir bakın

üst kıyafetleri 42 giyiyorum 40 dar geliyor

15tl 10tl 10tl onden fermuarlıdır etiketi uzerinde hala koton marka salaş kazak buda cok geniş rahat olur 20tl
15tl salaş duruyor yarasa kol uzun mango kazak 15tl
fiyatlar çoklu alışverişlerde uyguna bırakıyorum bilginz olsun siz begendiklerinize bakın

Son düzenleme:
hanımlar yarın yeniden kargo günü siparişlerinizi bekliyorummm yeniler üstte

Yesil mont...yesilkadifeceket ve taba cizmelere bayildim...fakat bu aralar alisverisyapamiyorum benden herhangibirseyle takas yaparmisin...tarzin tam benlik....sevgiler...birde istersen brshka ceketlerimizi degisebiliriz...kot ceketede bayildim daroturana

cnmm cok teşekkür ederim begenmene vallahi butun konulara bak herkesten bişeyler aldım sanada bakayım tabiki ama bnmde paraya ihtiyacım var yeni cıtcıt saç aldımda borçla onu kapatmam lazım inşallah satılmadan alırsın diyeyim cok begendiysen:26:

Sende haklisin....bende kimseyle takas yapmadim ama gercektenbegendim..sen bir bak benim kadar begenir istersen takas yapariz ....hadi hadi ....sevgiler

msj sürem var cvblayamadım yelizber arkadasım sordugun pantolonun boyu 32 yazıyor paçaları komple büzgülü oldugu için ona göre hesap edersin pantolonlarınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…