*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

:124::129:iyi günlerde kullanın

kalan ürünler için bir arka sayfaya bakınız..

Son düzenleme:
kargolarınız az once cıktı gun içinde takip noları atıcam :122: herkese bol satışlar iyi haftalar dilerim

melissadan arkadasım iyi gunlerde kullan

Elimde kalan ürünlerin hepsine sayfa 24 ulaşabilirsiniz

kalan ürünlere sayfa 24 tık

Canm bilekliklerini paketleyip go derdim esim is yogunlugundan cikamamis disari yarin vericem isallah

bende ceketi gzlce yıkadım sabahtan yolladım mis gibi ama hafif nemli kaldı maalesef izmir yagışlı pek kurumadı bilgin olsun ödemeyide yaptım kargonun konuştugumz gibi ok cnm sorun değil yarın olsun çok öptüm bol satışlar dilerim

Aay canim cok saol ben verince haber verirom sana

kalan ürünlerim için 30. sayfayı ziyaret etmeyi unutmayınız YARIN KARGO GÜNÜÜÜÜ:128::129::129::126:

38no deri pembe beyaz uzun çizme içi kürklü bazı kısımları boya istiyor makinede karalı kalmış o boyadı yepyenidir 20tl

Son düzenleme:
canm zara kalın keten rengi tam olarak ne acaba birde altındaki kadife olan gri mi? Bedenlere 38-40 uyumlu demişsin 36-38 bedene uyar mı?

canm zara kalın keten rengi tam olarak ne acaba birde altındaki kadife olan gri mi? Bedenlere 38-40 uyumlu demişsin 36-38 bedene uyar mı?

hangisini sordunuz anlayamadım pembe zara pantolonumu sordunuz o ayrıltıldı canım kadifede o şekilde.. size uyumlu olan kot en baştaki acık renk kottur dusunurseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…