*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

oyy çok dedin be indirim olmaz mı

şu pembe olan kadife uzunsa o tüllü elbise ve makyaj şeyi olsun o zaman

cnm pantolonlar 15+15 30, kadife 10. makyaj 15. elbise 15. gecelik 10 begendiğin pancoyuda eklicektim 10tlde indirim yapmıştım

ok istedikleriniz olsun 50tl olsun onlarda toplam

cnm pantolonlar 15+15 30, kadife 10. makyaj 15. elbise 15. gecelik 10 begendiğin pancoyuda eklicektim 10tlde indirim yapmıştım

ok istedikleriniz olsun 50tl olsun onlarda toplam

50 tlye varım

pançoyu boşver şimdi önümüz yaz

50 tlye varım

pançoyu boşver şimdi önümüz yaz

sordun diye canım peki pembe.kadife.makyaj.(makyaj takımının parlatıcılarını kullandım daha cok ve 1 2 farını kullandım)
tüllü elbise (söküğü tülünde içide beyaz oldugu için hiç belli olmuyor ve elbise diz hisasının hafif ustunde boya göre yani dizdede olabilir kısa boyluysan) kadife sıfır zaten pembede sıfır ayarında bir sorunu yoktur.. keşke beyaz kotuda alsaydn istersen getirirm onada bakarsn... ne zaman alırsın canım

özelden yazayım canım dur

canım benim, hoşgeldin
kargonu p.tesi gönderiyorum, güzel hediyelerim var sana , umarım beğenirsin :

Son düzenleme:

canım benim, hoşgeldin
kargonu p.tesi gönderiyorum, güzel hediyelerim var sana , umarım beğenirsin :

ayy gercektenmiii ya seni yerimmmm ben ne muhtesem bir insansınn çok teşekkr ederimm canımm butun urunlerin süper hiçç begenmemmmiiiii öznurummm cokmutlu oldumm sabırsızlıkla bekliyorummm :13:

elimde kalan ürünler için 24.sayfayı ziyaret etmeyi unutmayınız diger sayfadakiler satılmıştır..:103::119::121:

****kalanlar****

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 960991 Eki Görüntüle 960997 leopar şalvar agır penye kumaş 15 tl
Eki Görüntüle 960992 Eki Görüntüle 960998 pembe keten rahat pantolon 15 tl 38/40no

*****kalanlar****:122:

Son düzenleme:

******kalanlar******

Son düzenleme:
yarın kargo günü hanımlar kalan ürünlerime yukarıdaki paylaşımlardan ulaşabilirsiniz ilk sayfadakiler satılmıştır :124::122:

Eki Görüntüle 967908 stradivaris kürk yelek M_L uyumlu 30tl

Eki Görüntüle 967277 leopar desen severler kaçırmasın sadece 10 tl

:121::118::128: ***son eklenenler***

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…