JuLieT'in diyet günlüğü

JuLieT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
24
0
36
Eskişehir
11 Nisan 2010 Pazar günü yani 2 gün önce sıkı bir diyete başladım. Sağlıklı olmadığını farkındayım ama benim bünyeme diyet programları hiç fayda etmiyor. Zayıflamamın yolu yememekten geçiyor. Başka türlüsüne bünye cevap vermiyor. Bir de evde kendi kendime egzersizler uygulamaya başladım. Ve elimden geldiğince dans ediyorum.. Umarım işe yarar.. Ve tüm bunların yanında zayıflama hapı da kullanıyorum.. benneyaptımki

11.04.2010 Pazar..
Öğlen: 1 bardak yağsız süt
Akşam: 1 kase süzme yoğurt

12.04.2010 Pazartesi..
Sabah: 1 adet zeytin
Akşam: Kocaman 1 kase yeşil salata (sirkeli ve limonlu), 2 çorba kaşığı zeytinyağı, 1 bardak yayla çorbası(çabuk çorbalardan yapıldı)

:nazar: :nazar: :nazar:

pazar günü başka birşey yemedinmi?bu şok diyet vücuduna zarar verebilir dikkat et :olmaz:
bende diyetteyim ama seninki çok ağır canım... :1shok:

sadece bunları mı yedin..
nasıl dayanıyorsun peki.?

Dün baş dönmesi yaşadım. Ve hiç yememeyi düşündüğüm halde mecburen salata yaptım. Şimdi çok iyiyim. Vallahi iş beyinden geçiyor. Beynimi öyle bir ayarlamışım ki acıkmıyorum.. Çok kararlıyım böyle gideceğim. Ayılsam da bayılsam da za-yıf-la-ya-ca-ğımm!

ve zayıflama hapı he?onun vücuda verdiği zararları biliyorsun sanırım...

Zayıflamak evet çok istiyorsunuz hızlı olsun demeyin; acele işe şeytan karışır. Aman diyin yok ilaçlar felan bunlarla destekleyip kendinizi ve vücudunuzu zora sokmayın. Doğal yollarla zayıflamayı doğal şekilde sağlıklı yollarla zayıflamayı seçin. Hayatınızı basite almadan zayıflamış olursunuz. Ve siz ne kadar buna özen gösterirseniz; bünyenizde size o kadar iyi davranacaktır ve istediğiniz şeyleri size verecektir.

Birşeye karar verdiyseniz onun sağlam olmasını da isteyin. Bu kararınızı destekleyici davranışlarda bulunun.

Dikkat edin!

�Clinical Thyroidology Dergisi’nde (Kasım 2002) yayınlanan bir yazıda zayıflatıcı veya yağ yakıcı olarak satışa sunulan bazı besin desteklerinde bulunan “TIRATRICOL” isimli maddenin tiroid hormonuna benzer aktivitesi sebebiyle zararlı etkilerinin olabileceği belirtilmektedir. “TIRATRICOL” maddesi hücre düzeyinde tiroid hormonuna benzer etki göstermekte, metabolizmayı aşırı hızlandırarak terleme, titreme, kilo kaybı, uykusuzluk, sinirlilik, yorgunluk gibi toksik guatr belirtilerine yol açmaktadır.

Özellikle Epnedra (Ma Huang) gibi metabolizmayı zorlayan diğer ürünlerle birlikte kullanılan “TIRATRICOL”de bu sorun daha hızlı ve şiddetlidir. Doktorlar tarafından önerilmeyen hiçbir zayıflama ürününü kullanmamanızı öneriyoruz. Sihirli bazı formulasyonlarda kullanılan bu tür zararlı maddeler genellikle gözden kaçmakta ya da kutu içeriğinde çok küçük yazılarak gözden kaçırılmaktadır. Size önerilen zayıflatıcı ya da yağ yakıcı ürünleri kullanmayınız. “TIRATRICOL”e de “Ephedra-Ma Huang” gibi özellikle dikkat ediniz.

ALINTI...

pazar günü başka birşey yemedinmi?bu şok diyet vücuduna zarar verebilir dikkat et :olmaz:
bende diyetteyim ama seninki çok ağır canım... :1shok:

Farkındayım. Lütfen ağır demeyinn :) Ne yediysem onu yazıyorum. Yedikçe de pişmanlık duyuyorum aslında. Bugün hafif bir kahvaltı ettim şimdi çok pişmanım. İş ciddi yani. Umarım başarırım.. Benim amacım çok kısa sürede vermek zaten. Erkek arkadaşım çok söylenmeye başladı ve işler ciddiye biniyor bu yüzden kısa sürede bir mucize gerçekleştirmem gerek.. Aslında bana yediklerim çok gibi geliyor. Bilmiyorum, sanırım iyice psikolojim bozuldu :(

böyle yaparsan vücudn yememeye alışır canım ve diyeti bırakıp normal yeme düzenine döndüğünde fazlasıyla kilo alırsın..bence yol yakınken kendini aç bırakmaktan(farkındaysen diyet demiyorum) vazgeç..güzel menülerle sağlıklı bi şeklde kilo verirsin zaten bunlara gerek yok

Dün baş dönmesi yaşadım. Ve hiç yememeyi düşündüğüm halde mecburen salata yaptım. Şimdi çok iyiyim. Vallahi iş beyinden geçiyor. Beynimi öyle bir ayarlamışım ki acıkmıyorum.. Çok kararlıyım böyle gideceğim. Ayılsam da bayılsam da za-yıf-la-ya-ca-ğımm!

arkadaşım zayıflayalım tabi ama bu diyet çok sert
en azından aralarda salatalık falan ye ne bileyim marul ye domates ye..
bu vücudunu yıpratır bir süre sonra..

ve zayıflama hapı he?onun vücuda verdiği zararları biliyorsun sanırım...

Zayıflamak evet çok istiyorsunuz hızlı olsun demeyin; acele işe şeytan karışır. Aman diyin yok ilaçlar felan bunlarla destekleyip kendinizi ve vücudunuzu zora sokmayın. Doğal yollarla zayıflamayı doğal şekilde sağlıklı yollarla zayıflamayı seçin. Hayatınızı basite almadan zayıflamış olursunuz. Ve siz ne kadar buna özen gösterirseniz; bünyenizde size o kadar iyi davranacaktır ve istediğiniz şeyleri size verecektir.

Birşeye karar verdiyseniz onun sağlam olmasını da isteyin. Bu kararınızı destekleyici davranışlarda bulunun.

Dikkat edin!

�Clinical Thyroidology Dergisi’nde (Kasım 2002) yayınlanan bir yazıda zayıflatıcı veya yağ yakıcı olarak satışa sunulan bazı besin desteklerinde bulunan “TIRATRICOL” isimli maddenin tiroid hormonuna benzer aktivitesi sebebiyle zararlı etkilerinin olabileceği belirtilmektedir. “TIRATRICOL” maddesi hücre düzeyinde tiroid hormonuna benzer etki göstermekte, metabolizmayı aşırı hızlandırarak terleme, titreme, kilo kaybı, uykusuzluk, sinirlilik, yorgunluk gibi toksik guatr belirtilerine yol açmaktadır.

Özellikle Epnedra (Ma Huang) gibi metabolizmayı zorlayan diğer ürünlerle birlikte kullanılan “TIRATRICOL”de bu sorun daha hızlı ve şiddetlidir. Doktorlar tarafından önerilmeyen hiçbir zayıflama ürününü kullanmamanızı öneriyoruz. Sihirli bazı formulasyonlarda kullanılan bu tür zararlı maddeler genellikle gözden kaçmakta ya da kutu içeriğinde çok küçük yazılarak gözden kaçırılmaktadır. Size önerilen zayıflatıcı ya da yağ yakıcı ürünleri kullanmayınız. “TIRATRICOL”e de “Ephedra-Ma Huang” gibi özellikle dikkat ediniz.

ALINTI...

Aldığım aslında doğal, sadece meyve içerikli bir tablet. Gerçi onun içinde de katkı maddesi vardır mutlaka. Amacı sadece zindelik vermek ve iştah kapatmak. Sanırım işe de yarıyor bi nevi. Ne yapayım gerçekten psikolojim çok bozuk. Çok mutsuzum.. senağlama

Farkındayım. Lütfen ağır demeyinn :) Ne yediysem onu yazıyorum. Yedikçe de pişmanlık duyuyorum aslında. Bugün hafif bir kahvaltı ettim şimdi çok pişmanım. İş ciddi yani. Umarım başarırım.. Benim amacım çok kısa sürede vermek zaten. Erkek arkadaşım çok söylenmeye başladı ve işler ciddiye biniyor bu yüzden kısa sürede bir mucize gerçekleştirmem gerek.. Aslında bana yediklerim çok gibi geliyor. Bilmiyorum, sanırım iyice psikolojim bozuldu :(

Olur mu öyle şey..
hem bu tarz bir diyeti en fazla bir hafta uygularsın bir süre sonra hiçbirşey yapamaz hale gelirsin.
hüsran olur ve vücut bu tip diyetlerde kıtlık psikolojisine giriyor ve her yediğini stokluyor
.

Geçen yaz yapmıştım 1 ayda 10 kilo vermiştim. O zaman hiç yemiyordum, yataktan da kalkmıyordum. Kış dönemi boyunca 3 kilo almışım. Yani eskiden resmen obezdim. Şimdiyse obeze yakın..!

herşey beyinde başlar beyinde biter...ilk önce inanmalısın buna yoksa istediğin kadar yeme sonuca ulaşamazsın...bu şok diyeti bıraktığında fazlasıyla geri alacaksın kilolarını bunuda unutma...bak havalar düzeldi koş,yürüyüş yap,6 dan sonra yemek yeme ve öğünlerinde dikkatli ol...
bak ben mesela sabah k-flakes yedim yağsız sütle,yarım saat sonra yeşi çayımı içtim,ilerleyen saatlerde bir kaç eti form yedim ve şekersiz nescafe içtim (bu tokluk hissi veriyor) öğlen porsiyonum küçük olacak ve akşam salata yada yeşil elma yiyeceğim ve egsersiz yapıyorum...

13.04.2010 Salı..
Sabah: 2 adet kepekli form bisküvi, 1 adet salatalık, 2 kibrit kutusu peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, 1 domates, çay
Ara: 1 bardak çay, 1 bardak kahve
Akşam: Peynirli yeşil salata (limonlu ve sirkeli), 1 çorba kaşığı yağ, 3 adet kepekli form bisküvi

Az önce dayanamayıp kalan pakette 5 bisküviyi de yedim :(

13.04.2010 Salı..
Sabah: 2 adet kepekli form bisküvi, 1 adet salatalık, 2 kibrit kutusu peynir, 1 yumurta, 4 zeytin, 1 domates, çay
Ara: 1 bardak çay, 1 bardak kahve
Akşam: Peynirli yeşil salata (limonlu ve sirkeli), 1 çorba kaşığı yağ, 3 adet kepekli form bisküvi

Az önce dayanamayıp kalan pakette 5 bisküviyi de yedim :(

kahvaltın gayet güzelmiş canım keşke diğer öğünlerde kahvaltın gibi olsaydı..salataya 1 çorba kaşığı yağ koymasaydın da öğle yemeğinde 3-4 köfte aynı miktarda et falan yeseydin..sağlığınla oynuyosun canm çok dikkatli ol..

canım kendine zarar verirsin bu tip diyetlerden insan bünyesinde çok ciddi hasarlar bırakabilir..bir süre sonra vücudun halsiz düşer ve hiçbir şey yapamazsın..böyle aç yaşamak yerine bol sebze ağırlıklı bir diyet yap..arkadaşların dediği gb en azından aralarda bir yeşil elma yada bol bol marul ye...marulda çok fazla su var ve yediğin marulları hemen vücudun parçalayıp atacaktır..ana öğünün hangisi ise teflon tavada yapılmış yağsız kuru köfte yiyebilirsin ama hiçbir şey yemeden durma....

Vicdanım rahat etmiyor öyle de :(

Bugünkü menüm sadece sabah kahvaltısından ibaret. Feci halde kabızlık çekiyorum nedendir anlamadım. Halbuki salatamı da yiyorum. Artık son çare form çaya başvurdum. Bu saat oldu fayda etmedi. Taş gibi oldu karnım mecburen içtim.. Artık işe yarasa fena olmayacak.. Ayrıca kilo verdim mi vermedim mi hiç bilmiyorum. Pazar günü tartılacağım. İple çekiyorum pazar gününü desem tam yerinde olacak sanırım. Umarım 1-2 kg ile kalmam.

14.04.2010 Çarşamba..
Sabah: 1 adet vişneli kelogs ka bar..

Tatlı ihtiyacımı da karşılamış oldum sanırım bir nevi..

Düne ek olarak 3 tane eti form portakallı bisküvi yedim.

Bugünse çook pişmanım. Diğer günlere nazaran çok yedim..

15.04.2010 Perşembe..
Sabah: 3 adet eti form kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 5 zeytin, 1 kase çorba,1 kk peynir
Öğle-Akşam arası: 3 adet eti form kızarmış ekmek, 2 domates, 6 zeytin, yarım kk peynir

Aslında çok değil gibi tüm güne bakarsak ama diğer günlere nazaran çok oldu. Adet dönemim yaklaşıyor, zeytin krizim tuttu :(

Juliet, canım bu rejimle verdiğin 10 kiloyu 20 kilo olarak geri alırsın :) naniknanik
10.000 çeşit diyet denemiş biri olarak bana güven :) şakkıdı
içinde bulunduğun piskolojik durumuda göz önüne alınca bir diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum.profosyonel yardım alman şart gibi görünüyor.kısa zamanda mucize gerçekleştirmem gerek diyorsun 2 ayda 8-10 kilo verebilirsin 2 beden incelirsin :lepi: çünkü diyetisyen sana sadece yağdan verdirecek.:lepi: sen ise şuan su ve kas kaybediyorsun :olmaz: durumun gerçekten ciddi bence hafife alma ve hemen yardıma başvur :1no2:

2 eline 5 er kiloluk yağ bidonlarını al ve biraz taşı :) vücudundan 10 kilo yağ attığını düşünsene asıl mucize bu :) hemde 2 ay gibi kısa bir sürede. ve bunu inan yiyerek yapıyorsun.bu şekilde yemiyerek anca su ve kas kaybedersin ve buda vücudunda çökmelere ve sarkmalara sebep olur.bence bu cumartesi için hemen iyi bir diyetisyenden randevu al :) 2 ay sonra bana teşekkür edeceğine eminim :smiley-cool:

Back
X