• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Judith MgNaught

Mükemmel ötesi bütün kitapları
düşler krallığı
içinde aşk saklı
sen gelmeden önce
sonsuza kadar
mutluluk
sana ihtiyacım var
cennet
kusursuz
aldığım her nefeste okudum ve hayran oldum
kalbim sende kaldıyı okumaya başlayacağım
aşk romanı isteyenler kesinlikle okumalı.

J.M'ye bayılıyorum. Kitapları çok güzel. Hepsini okudum sayılır. Anlatımı çok akıcı, elime aldığım gün kitapları bitiyor.

bende almayı düşündüm ama dili nasıldır diye tereddüt ettim .

dili nasıl ? çok betimleme yapıyo mu ?

Judith kitaplarının hepsi birbirinden güzel. Aşk kitaplarını sevenlere tavsiye ediyorum. Okuduğum kitapları:

Sen Gelmeden önce
Düşler krallığı
Aldığım Her Nefeste
Mutluluk
Sana İhtiyacım Var

Özellikle Westmoreland serisini tavsiye ediyorum. Tarihi aşk romanları sevenler için ideal...

handuskaaa msnlerın kapatılması bızı engelleyemezzz :)

faworim Mutluluk :) ama westmoreland serısı de eskı zamanlardan fırlamıs bır aşk serısı...

judıth ın 10 kıtbaını okumus bır okur olarak Sana İhtiyacım Var harıc hepsını tavsıye ederım

Kalbim Sende Kaldı adlı kitabını okudum çok güzeldi...
Sonsuza Kadar kitabını da aldım, şuan okuduğum kitabı bitirince onu okuyacağım...

ben ben ben bayılıyorum bu kadına bütün kitaplarını okudum nerdeyse ve tabikiii Westmoreland serisi hayrarım westmoreland erkeklerine ve tabiki judithboys lara elime nezaman kitabını olsam sonunu getirmeden bırakamıyorum eşim bi ara yaşaklamıştı onun kitaplarını okumamı :):):) daha dünde mutluluğu bitirdim bu gün yarında cennete başlıcam herkeze tavsiye ederimmmm

Judith McNaught (d. 1944) Kitapları, 30 milyondan fazla basılmış ve New York Times en çok satanlar listesine birkaç kez girmiş, ABD'li, aşk romanları yazarı. 19 yy'ın ilk başkarında, İngiltere'de geçen tarihi aşk romanları ile bu tarz romanların öncüsüdür. Daha sonra 50'den fazla yazar Judith McNaught'un izinden giderek, aynı stilde yazmaya başlamışlardır.

Kitapları
Judith McNaught'un ilk kitabı Whitney, My Love - İçinde Aşk Saklı olmasına rağmen, bu kitap 1986 yılında, yazar kendini ispatladıktan sonra basılmıştır. Tarihi aşk romanlarının belli kuralları vardır. Bu tür kitaplar genelde cinsellik içermez. Bu kuraldan tamamen habersiz olan Judith McNaught'un ilk romanları benzersiz ve tektir. Whitney My Love - İçinde Aşk Saklı yoğun duygusallık ve tutku içerdiği için, o dönem yazılan tarihi aşk romanlarından ayrılır. Romanın başarısından sonra, bu tarz yazılan romanlar artmıştır.

Tarihi Aşk Romanları

Westmoreland Serisi
İçinde Aşk Saklı (1985)
Düşler Krallığı (1989)
Sen Gelmeden Önce (1994)
"Miracles" in A Holiday of Love (1995) - Jill Barnett, Jude Deveraux, Arnette Lamb ile beraber (çevrilmedi)
Simple Gifts (1997) - Jude Deveraux ile beraber (çevrilmedi)

Sequel Serisi
Sonsuza Kadar (1987)
Seni Beklerken (1988)
Mutluluk (1990)

Günümüzde Geçen Aşk Romanları
Cennet
Kusursuz
Gece Fısıltıları
Aldığım Her Nefeste
Sana İhtiyacım Var
Kalbim Sende Kaldı

Yazarın Remember When ve Someone to Watch over Me adlı romanları ve diğer yazarlarla ortak çıkardığı kısa hikayeleri dışında bütün kitapları Türkçe'de basılmıştır. [1] En son romanının (Can't Take My Eyes Off of You) yayınlanması ise Amerika'da maalesef 2009'dan beri ertelenmektedir

alıntıdır

Türkiye de yayınlanmış ve elimde olmayan ve okumadığım kitabı yok tavsiye ederim okumayana da tam okunup rahatlayacak kitaplar....

Çok güzel romanları bir çoğunu okudum :109:
En çok beğendiğim, Kusursuz.

Son düzenleme:
Türkçe ve İngilizce yayınlanmış tüm kitaplarını okudum ve çok sevdiğim bir yazardır, hemen hemen hepsini tavsiye edebilirim.

PS: Bu topikte belirtebiliyor muyuz bilmiyorum (biraz yeniyim foruma) ancak, aşağıda yer alan kitapları bende mevcut.

double standarts
whitney my love
remember when
düşler krallığı
sonsuza kadar
düşler krallığı
mutluluk
sonsuza kadar
mutluluk
tender triumph
cennet
sana ihtiyacım var
gece fısıltıları
kusursuz
sen gelmeden önce
seni beklerken

İngilizce olanları 5 TL'den, türkçe olanları 8 TL'den satabilirim. Gece Fısıltıları biraz eski olduğu için hedeiye edeceğim.

Back