• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Jöle ve biryantin kullanmadan kıvırcık saçlar nasıl güzel görünür?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gulsun_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
40
0
86
İstanbul
kıvırcık saçlarım var saçlarımı duzgun olması drumunda sevmeme rağmen saçlarım ıslakken sorun yok ama kuruyunca çok sert oluyor elektriklenıyor,kabarıyor kıvırcıkları bozuluyor hıc acık bırakamıyorummmmm ....ne olur bnmde saclarım kıvırcık olmasına ragmen yağlı ıslak olmadan jöle ve rbiyantın kullanmadan guzel olsa D:D:D: bu konuda yardımlarınızı dusuncelerınızı :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı beklıorum:emir_bebek:sırnaşık şey:nazar:

canım;
benim saçlarımda dalgalı böyle baynodan çıktığımda yumuşacık oluyor ama kuruyunca evet kabarıyor çok kötü gözüküyor bukle dalga felan olmuyor sadece elektiriklenme sert bi saç:S bende kullanamıyorum düzleştiricim var hep düzleştiriyodum ama bırakdım çünkü saçımı ne zaman düzleştircem saçlarım hem yanıyordu kırılıyordu hemde dökülüyordu çok azalmışdı artık böyle kullanamaya mecburum ve sana tek çözüm ...

saçlarını havluyla kurutma sadece bekle suyu aksın...
banyoda tarama (ben normaldede saçımı hiç taramıyorum çünkü çok kırılıyor)
çıkıçıkmaz öle saçını kurutma makinasıyla kurut böle başını öne eğip alttan yakınlaştırıp kurut saçını sonrada çok az bir krem sürüp ellerine üzerinde hafif dolaştır ellerini böle bukleler yaratma çalış...

veyaa akşamdan yatarken saçlarını bukle bukle sarıp yat...başka bi çöüzüm yokkİ napalım şimdiden kolay gelsin bunlar benim uyguladıklarım yinede sen bilirsin cnm

yıkadıktan sonra ör saçlarını. sonra aç. DOVE durulanmayan krem al. ondan sür saçlarına.

belki işe yarar. :S

canım benim saçlarım çok dökülüyodu elektrikleniyodu marul gibi oluyodu krem şampuan hepsini denedim şimdi zeytin yağlı sabun kullanıyorum dökülmem azaldı saçlarımın tülermesi geçti ve çok güzel bukleler oluyo ama canım önce kuaföre git kırıklarını aldır bide kuaförler kabarmasın diye içten kesiyolar saçı böyle yap bide zeytinyağlı sabun kullan çok faydasını görüceksin sabun 1 ytl vallahi

benim de saçlar dalgalı kıvırcık arası bir yapıda. ben bundan 2 yıl önce şu ürünü aldım. gerçi marka aynı değil ama bu aparata sahip tüm makinalar bu işi görür.

501768.jpg

saçlarımı kıvırcık yapmak için önce şu jöleyi sürüyorum.
876.jpg

gerçi bu az biraz sert yapıyo. onun için beyaz ambalajlısını da kullanabilirsin.

sana tavsiyelerim bu kadar. bi de 7\24 falan kullanma. saçları yağlandırıp daha bi şekilsiz yapıyo. makinayı şidilik alamasan bile jöleyi denemeni tavsiye ederim. zaten fiyatı çok uygun. özellikle beyaz ambalajlısını. onun resmini maalesef bulamadım..:1rolleyes:

hmm bnm saclarım ztn kıvırcık,:D amaelektrıklenıyor kabaroıyor ve cok sertlesıyor :D bi çocum arıyorum D:D:D ama gene de saol :D jöle gokuyor dıe bılıoyurm saçları hehehe :D:D:D bu yasta kel kalmak ıstememe zuhahha :D am yorumun ıcın gerçeken saol:D

yaa biraz da mevsimden kaynaklıyo dışarı çıktığımda bakıyorum milletin saçına soluk kupkuru çok sağlıksız gözüküyo tabi benimki de öyle oldu:))))))
yazın saçlarım yumuşacıktı hep elim saçımda olurdu hatta yumuşacık diye :))))
ama şimdi tabiri caizse hatır hatır
hele bide artık kış geldi fln yaa bi dışarı çıkınca saçlarım soba bacası kokuyo sinir oluyorum yaaaa
yaz gelsin artık yeter bu kadar kış gerçi daha gelmedi bile amaaa

senı nsadee kıs ımıs ben hep saçlarımı t oplamaya mahkummuyum (düzlestrmem dısında :D:D:D)) o da saçları yıpratıroy :S

senı nsadee kıs ımıs ben hep saçlarımı t oplamaya mahkummuyum (düzlestrmem dısında :D:D:D)) o da saçları yıpratıroy :S

senı nsadee kıs ımıs ne demek anlamadım ne demeye çalıştığını
kışın saçlar daha da bi kötü oluyo diyorum
aralardan aldır o zaman ne diyeyim
kuaförüne sor saçlarımı toplamaya mahkummuyum diye:delphin:

zuhahah orda bı yazım hatası olmus kusura baqma o zmn aceleydım dıorum kı sen sadece kışın saçlarından sıkayet edıyorsun sanırım bnmkıler hep böle kalacaklar sanırım :DD:D:

evt basqa yorum yoqmu ???:D:D
saçlarımı duz yapamasam da en azından doğal ve guzel bır goruntu ıcın ne yapabılırım???

benim de saçlar dalgalı kıvırcık arası bir yapıda. ben bundan 2 yıl önce şu ürünü aldım. gerçi marka aynı değil ama bu aparata sahip tüm makinalar bu işi görür.

501768.jpg

saçlarımı kıvırcık yapmak için önce şu jöleyi sürüyorum.
876.jpg

gerçi bu az biraz sert yapıyo. onun için beyaz ambalajlısını da kullanabilirsin.

sana tavsiyelerim bu kadar. bi de 7\24 falan kullanma. saçları yağlandırıp daha bi şekilsiz yapıyo. makinayı şidilik alamasan bile jöleyi denemeni tavsiye ederim. zaten fiyatı çok uygun. özellikle beyaz ambalajlısını. onun resmini maalesef bulamadım..:1rolleyes:
aynen katılıyorum bu arkadaşa. ben de yıllardır bu şekilde bir saç kurutma makinesi kullanıyorum.ve jölemde aynı. çok memnunum.

canım ben saçlarımı gün aşırı yıkıyorum ve duştan sonra saçlarım ıslakken 2-3 damla badem yağını saç uçlarıma sürüp öyle kurutuyorum, yumuşak oluyor yağlı olmuyor. Zaten saç çekiyor hemen o yağı. Bir dene istersen

Back