- 2 Aralık 2014
- 611
- 547
- 39
-
- Konu Sahibi karsiyakali1912
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı Petite Trees kullanan var mı? Ürünü çok beğendim ama almakta kararsızım. Özellikle ilk 3 ay için gece uykusu için de kullanılabilir mi? Tecrübeli anneler ve ürün kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum...
Biz bu üründen vazgeçtik yatak yanı için otomatik sallanan beşik aldık. Aslında hediye geldi. Biz sunnybaby nin sallanan beşiğini beğenmiştik ama doguma yetişmedi. Baby&plus aldık. Baby plus icin yorum yapmak gerekirse biraz hızlı sallıyor 1. Seviyeden sonrasını kullanacağımızı sanmıyorum. Ninni melodileri çok kısa ve yanlış notalar var ayrica ses seviyesi çok yüksek ve müdahale edilemiyor. Işık ise çok gereksiz ve işlevsiz sanki çocuğu uyandirmak icin yapılmış gibi. Gormeden alma derim. Ben sunnybaby yi gormustum yikanabilmesi falan cok hosuma gitmişti. Kendimiz almadığımız ve alan kişinin son anda almak istemesi nedeni ile sadece pembe renkte teşhir ürünü olduğundan istemedik. Ama oyuncakları ve sallanması falan kumas kalitesini de cok beğenmiştik.Merhaba, bu ürünü almayı planlıyordum fakat yorumlardan sonra vazgeçicem sanırım :)
Farklı yatak yanı için bulduğumuz ürün var mıdır ? karar verebildiniz mi ?
Eşimle çok tartıştık. O bundan alalım dedi. Ben mamaroo marka istedim. Ama mamaroo nun ikinci eli bile joienin sıfırından Pahalı. Ben benim istediğimi aldım. Çünkü 12 kiloya kadar KULLANILIYOR mamaroo yani ortalama 1 YAŞ. Joie ise en fazla 5-6 ay kullanılır. Ve ebatları daha küçük. Telefona bağlanabilme özelliği de var mamaroo nun. Ayrıca anne Karnı içindeki sesleri verebiliyor. Ben yeni Doğan pediyle beraber 450 liraya ikinci el aldım. Ama yeni gibi az kullanılmış. İnşallah biz de memnun kalırız
Kolik bebegim var.uykusundan dahi gaz nedeniyle uyaniyor.surekli salliyorum.kendi kendine uyuyamiyor.once graco sweet peace gordum cok begendim ama tr de satisi yok.arastirirjen joie yi gordum benzerler diye.simdiki yorumda da mamirooyu inceledim.ancak soyle bir mantik yuruttum.ikisinin sallama prensibi cok farkli.evet belki mamaro ebevy hissi veriyo gibi gorunsede sanki hwr salkanma fonksiyonu sakin bebekler icin tasarlanmis gibi.gazli ve son ayarda aglayan bi bebegi icine koydugunda hic sakinlesecege benzemiyor.ayrica videosunda agir dalga sallantida bile oyuncaklarin salkantisi dengesuz gibi gorunuyo.bizim bebegim gaz cirpinislarinda nasul dayanir tereddut ettim dogrusu.sanki joie daha dogtu secim gibi.yanlis da yorumlamis olabilirim.ucuzda degil pisman olmak istemiyirum.zira 600 tl ye aldigim besigi bir kez kullanip kaldirinca.ikinci yanilma sansim kalmadi malesefbebeğim 3,5 aylık oldu. doğduğu günden beri kullanıyorum. çok geceler kurtarıcım olmuştur. uyumayan bebeğim hep onunla uyuyor.gaz sancısı oldu mu da açıyorum titreşimini.
2.el sitelerinden daha uyguna alabilirsiniz. Zaten uzun sure kullabilan urunler degil. En fazla 6 ay. Mesela joie 9 kgya kadar. Biz 6 kg olduk bile. Kullandiktan sonra iyi durumdaysa siz de satabilirsiniz hattaKolik bebegim var.uykusundan dahi gaz nedeniyle uyaniyor.surekli salliyorum.kendi kendine uyuyamiyor.once graco sweet peace gordum cok begendim ama tr de satisi yok.arastirirjen joie yi gordum benzerler diye.simdiki yorumda da mamirooyu inceledim.ancak soyle bir mantik yuruttum.ikisinin sallama prensibi cok farkli.evet belki mamaro ebevy hissi veriyo gibi gorunsede sanki hwr salkanma fonksiyonu sakin bebekler icin tasarlanmis gibi.gazli ve son ayarda aglayan bi bebegi icine koydugunda hic sakinlesecege benzemiyor.ayrica videosunda agir dalga sallantida bile oyuncaklarin salkantisi dengesuz gibi gorunuyo.bizim bebegim gaz cirpinislarinda nasul dayanir tereddut ettim dogrusu.sanki joie daha dogtu secim gibi.yanlis da yorumlamis olabilirim.ucuzda degil pisman olmak istemiyirum.zira 600 tl ye aldigim besigi bir kez kullanip kaldirinca.ikinci yanilma sansim kalmadi malesef