• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El JOİE PARK YATAK (200tl), 86 Cm uyku tulumu (20tl), suluk (5 tl), Sanbe ayakkabı (10 tl)

Kulaktan ateş ölçer satıldı. Alan arkadaş iyi günlerde kullansın.

Andy wowo mevsimlik mont 12ay/80cm herhangi bir lekesi, yırtığı, söküğü yok. Fiyatı 10 tl. Çift taraflı giyilebilir.
DSC_0272.JPG

Eklentiler

• DSC_0271.JPG
    DSC_0271.JPG
    63,6 KB · Görüntüleme: 153
2 yaş için salopet, hediye geldi hiç giyilmedi, oldukça ince bir kumaşı var. 5 tl.
DSC_0276.JPG

Sanbe bebek spor ayakkabısı 23 numara hediye geldi hiç giyilmedi, tertemizdir. 10 tl.
DSC_0276.JPG
DSC_0275.JPG

iki hikaye kitabı 7,5 tl. Kıvrılmış bir kaç sayfa dışında herhangi bir sorunu yok.
DSC_0288.JPG

Eklentiler

• DSC_0287.JPG
    DSC_0287.JPG
    90,5 KB · Görüntüleme: 113
4 resimli kitap 15 tl. Tertemiz, yırtığı falan yok.

Eklentiler

• DSC_0301.JPG
    DSC_0301.JPG
    97,9 KB · Görüntüleme: 132
Canım bende ahşap puzzlerle 4 hikaye kitabında alayın daha döktürmeyeceksen bizim hesabı pazartesiye keselim

Nerde oturuyorsunuz kitapları almak istiyorum elden alma imkanım olursa birde içinde domuz resmi yoksa
Artvin'deyim :KK43: kitaplar oldukça kalın içinde bir sürü hikaye var. İçinde domuz var mıdır yok mudur bilmiyorum. Yerli yazarlar tarafından yazılmış büyük ihtimalle yoktur. Bir göz atarım.

Canım bende ahşap puzzlerle 4 hikaye kitabında alayın daha döktürmeyeceksen bizim hesabı pazartesiye keselim
Canım puzzlelar sende de resimli kitaplar için birinden haber bekliyorum. Akşama kadar ayırtır mısın dedi. Akşam dönerim sana.

Artvin'deyim :KK43: kitaplar oldukça kalın içinde bir sürü hikaye var. İçinde domuz var mıdır yok mudur bilmiyorum. Yerli yazarlar tarafından yazılmış büyük ihtimalle yoktur. Bir göz atarım.
Tamam elinde ahşap puzzle varmı tek ürüne kargo vermëyim yada kitap tarzı birseyler

Yapa yayınlarından iki kitap, fotoğraflarla hayvanları tanıtıyor. Herhangi bir yıpranması yok. 10 tl
DSC_0304.JPG

Back
X