• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El JOİE PARK YATAK (200tl), 86 Cm uyku tulumu (20tl), suluk (5 tl), Sanbe ayakkabı (10 tl)

Artvin'deyim canım. :KK43: tek başına renkli halkaların alınması pek mantıklı olmaz kargoyla neredeyse sıfır fiyatına gelir. Özelden aradığın, ihtiyacın olan başka bir şey varsa yaz, belki vardır elimde.

tesekkürler.ıstanbulda iseniz elden alırim diye dúşúnmústúm. evet artvinden almak pek mantıklı degil:-)

tesekkürler.ıstanbulda iseniz elden alırim diye dúşúnmústúm. evet artvinden almak pek mantıklı degil:-)
Canım Ptt'yle türkiyenin her yerine aynı fiyata yollanıyor paket boyuna göre fiyat değişiyor sadece. O yüzden tek başına anlamı olmaz. Sana kurabiye kavanozunu da vereyim kargo benden. Çok güzel bir ürün. İnternetten videolarını izleyebilirsin.

evet ama onun fiyati cok fazla bana göre.o kadar para olsa zatem sıfırını alırım deil mi

GÜNCEL... Fiyatları düşürdüm. Joie park yatak 225 tl, mama sandalyesi 35 tl, Philips avent suluk 10 tl.

Alıştırma bardağını bana yollar mısın canım.hesap numaran bende var.adresi bir ara yazarım.

DSC_0201.JPG
DSC_0203.JPG
Fisherprice Yürüme Yardımcısı 30tl. Alt fotoğrafta görüldüğü üzere ufak tefek kağıt kısımlarda yıpranmalar var. Başka herhangi bir sıkıntısı yok.

DSC_0205.JPG
DSC_0208.JPG
Oribian Kulaktan ateş ölçer ve wee tırnak makası 15 tl. Oğlum kulaktan ateş ölçtürmediği için hiç kullanmadım. Değiştirebilir başlıkları bile duruyor. Herhangi bir arızası yok.

Eklentiler

• DSC_0209.JPG
    DSC_0209.JPG
    111,5 KB · Görüntüleme: 127
DSC_0214.JPG

Misket 0-3 yaş 2'li takım 5 tl. Herhangi bir leke izi , yıpranmışlığı yok.

Eklentiler

• DSC_0215.JPG
    DSC_0215.JPG
    67,3 KB · Görüntüleme: 189
Çuval tipi uyku tulumu, 1-2 yaş. Sadece bir kez giyildi. Tertemiz. 20 tl.

Eklentiler

• DSC_0216.JPG
    DSC_0216.JPG
    109,3 KB · Görüntüleme: 184
  • DSC_0218.JPG
    DSC_0218.JPG
    71,9 KB · Görüntüleme: 171
Tuny love çıngıraklı asmalı oyuncak bizim. Oyun halímízda vardı çok severdik:KK46:bu arada totba değilde ayaklı uyku tulumu varsa talibim18-24 ay olur herhalde

Tuny love çıngıraklı asmalı oyuncak bizim. Oyun halímízda vardı çok severdik:KK46:bu arada totba değilde ayaklı uyku tulumu varsa talibim18-24 ay olur herhalde
Maalesef biz de onlardan kullanıyoruz. E bebekten almıştım. Bak istersen ordaki modellere indirimle almıştım ben.

12-18 varmı? Yeni kúçülen.benim tosun 10 kilo ya bilemedim.yalnız canım ben doğumdan sonra hiç mağazadan bir şey almadím.hediyeler birde biberon ve emzikler yeni.eee 5. Olmak kolay değil:KK9:

12-18 varmı? Yeni kúçülen.benim tosun 10 kilo ya bilemedim.yalnız canım ben doğumdan sonra hiç mağazadan bir şey almadím.hediyeler birde biberon ve emzikler yeni.eee 5. Olmak kolay değil:KK9:
Yok canım bizim ev sıcak o Yüzden geçen sene bir bu sattığımı almıştım gitmedi hiç, bu sene ayaklı aldım onu da nadiren giyiyoruz, bu sene buraya kar bile yağmadı düşün

Alıştırma bardağı, kurabiye kavanozu ve renkli halkalar dışında tüm ürünler satışta. Park yatak, nevresim takımı, yün şilte, istenirse sünger yatak hepsi birlikte 225 TL.

Back
X