Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Ptt'yle türkiyenin her yerine aynı fiyata yollanıyor paket boyuna göre fiyat değişiyor sadece. O yüzden tek başına anlamı olmaz. Sana kurabiye kavanozunu da vereyim kargo benden. Çok güzel bir ürün. İnternetten videolarını izleyebilirsin.tesekkürler.ıstanbulda iseniz elden alırim diye dúşúnmústúm. evet artvinden almak pek mantıklı degil![]()
Maalesef onu satmaktan vazgeçtim.Hikaye kitabi duruyor mu fiyati nedir artvine yakinim
Maalesef biz de onlardan kullanıyoruz. E bebekten almıştım. Bak istersen ordaki modellere indirimle almıştım ben.Tuny love çıngıraklı asmalı oyuncak bizim. Oyun halímízda vardı çok severdikbu arada totba değilde ayaklı uyku tulumu varsa talibim18-24 ay olur herhalde
Yok canım bizim ev sıcak o Yüzden geçen sene bir bu sattığımı almıştım gitmedi hiç, bu sene ayaklı aldım onu da nadiren giyiyoruz, bu sene buraya kar bile yağmadı düşün12-18 varmı? Yeni kúçülen.benim tosun 10 kilo ya bilemedim.yalnız canım ben doğumdan sonra hiç mağazadan bir şey almadím.hediyeler birde biberon ve emzikler yeni.eee 5. Olmak kolay değil![]()