Mama sandalyesini satmaktan vazgeçtim. Kusura bakmayın.Mana sandalyesi ni bende görmek isterim. Resmi varmı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El JOİE PARK YATAK (200tl), 86 Cm uyku tulumu (20tl), suluk (5 tl), Sanbe ayakkabı (10 tl)
- Konu Sahibi chetos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Eki Görüntüle 1426270 Eki Görüntüle 1426271 Çoğu park yatağa göre oldukça geniş, 120x80 ölçülerinde
Park yatağın ölçülerinde bir hata var. Aynısını kullanıyorum ve 65x95 ölçüsü.
Sanırım yanlışlık olmuş, alacak olanlar yanılmasın diye yazayım istedim
- 3 Temmuz 2014
- 738
- 60
- 73
bunlar satıldımı acaba4 resimli kitap 15 tl. Tertemiz, yırtığı falan yok.
Rica ederim güle güle kullanın. :) Ufaklık ilgilendi mi?ürünüm geldi çok teşekkür ederim.
Park yatağın ölçülerinde bir hata var. Aynısını kullanıyorum ve 65x95 ölçüsü.
Sanırım yanlışlık olmuş, alacak olanlar yanılmasın diye yazayım istedim
Açıkcası ben hiç oturup mezurayla falan ölçmedim canım. Bunu Kayınvalidemlerin evine eşim almıştım. Kendi evimde Graco kullanıyorum 70-100 ölçülerinde. Bu bana nedense hep ondan daha geniş gelmiştir. Ölçülerini yazarken internette ki bilgileri kullandım. Yanlışlık olabilir bilemiyorum.
Evet satıldı.bunlar satıldımı acaba
Biraz araştırdım da haklıymışın canım iç ölçüsü 65x95 miş. Uyardığın için sağol. Bir ara bu büyük diye bunu eve getirip, gracoyu satsam diye düşünüyordum. İyi ki öyle yapmamışım. :)Açıkcası ben hiç oturup mezurayla falan ölçmedim canım. Bunu Kayınvalidemlerin evine eşim almıştım. Kendi evimde Graco kullanıyorum 70-100 ölçülerinde. Bu bana nedense hep ondan daha geniş gelmiştir. Ölçülerini yazarken internette ki bilgileri kullandım. Yanlışlık olabilir bilemiyorum.
- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
ilgilendi ama anladım ki kızım tembel birqaz yürüyor sonra oturup önündekilerle ilgileniyor yürüme değil oyun arkadaşı yaptı :)Rica ederim güle güle kullanın. :) Ufaklık ilgilendi mi?
Güle güle beğenmenize sevindim. :)ilgilendi ama anladım ki kızım tembel birqaz yürüyor sonra oturup önündekilerle ilgileniyor yürüme değil oyun arkadaşı yaptı :)
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Açıkcası ben hiç oturup mezurayla falan ölçmedim canım. Bunu Kayınvalidemlerin evine eşim almıştım. Kendi evimde Graco kullanıyorum 70-100 ölçülerinde. Bu bana nedense hep ondan daha geniş gelmiştir. Ölçülerini yazarken internette ki bilgileri kullandım. Yanlışlık olabilir bilemiyorum.
Evet internette yanlış bilgi var. Ben de ebebek sitesindeki ölçüye göre almıştım ama sonra 65x95 yatak aldık içine, tam oldu.
Kötü niyetle yazmadığınızı anladım zaten, sadece alacaklar ona göre hareket etsin diye yazdım.
Hayırlı alışverişler...
Evet internette yanlış bilgi var. Ben de ebebek sitesindeki ölçüye göre almıştım ama sonra 65x95 yatak aldık içine, tam oldu.
Kötü niyetle yazmadığınızı anladım zaten, sadece alacaklar ona göre hareket etsin diye yazdım.
Hayırlı alışverişler...
Teşekkür ederim. Siz söyledikten sonra araştırdım. Yukarıda da belirttim zaten haklı olduğunuzu. Tekrardan Uyardığınuz için tşk ederim. :)
Ptteyle nereye yollandığının bir önemi olmuyor canım. Önemli olan kargonun boyutu döşek eklenirse kargo çok artar. ki ben basit bir sünger kullanmıştım. Üstüne de yünden şilte.mrb! yatak kargo ile ne kadar olacak?(istanbul avrupa yakasi)
Icinde minder var mi acaba? varsa kalin mi ince mi?