• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El JOİE PARK YATAK (200tl), 86 Cm uyku tulumu (20tl), suluk (5 tl), Sanbe ayakkabı (10 tl)

ürünüm geldi çok teşekkür ederim.

Park yatağın ölçülerinde bir hata var. Aynısını kullanıyorum ve 65x95 ölçüsü.

Sanırım yanlışlık olmuş, alacak olanlar yanılmasın diye yazayım istedim

Açıkcası ben hiç oturup mezurayla falan ölçmedim canım. Bunu Kayınvalidemlerin evine eşim almıştım. Kendi evimde Graco kullanıyorum 70-100 ölçülerinde. Bu bana nedense hep ondan daha geniş gelmiştir. Ölçülerini yazarken internette ki bilgileri kullandım. Yanlışlık olabilir bilemiyorum.

Açıkcası ben hiç oturup mezurayla falan ölçmedim canım. Bunu Kayınvalidemlerin evine eşim almıştım. Kendi evimde Graco kullanıyorum 70-100 ölçülerinde. Bu bana nedense hep ondan daha geniş gelmiştir. Ölçülerini yazarken internette ki bilgileri kullandım. Yanlışlık olabilir bilemiyorum.
Biraz araştırdım da haklıymışın canım iç ölçüsü 65x95 miş. Uyardığın için sağol. Bir ara bu büyük diye bunu eve getirip, gracoyu satsam diye düşünüyordum. İyi ki öyle yapmamışım. :)

Rica ederim güle güle kullanın. :) Ufaklık ilgilendi mi?
ilgilendi ama anladım ki kızım tembel birqaz yürüyor sonra oturup önündekilerle ilgileniyor yürüme değil oyun arkadaşı yaptı :)

Evet internette yanlış bilgi var. Ben de ebebek sitesindeki ölçüye göre almıştım ama sonra 65x95 yatak aldık içine, tam oldu.

Kötü niyetle yazmadığınızı anladım zaten, sadece alacaklar ona göre hareket etsin diye yazdım.

Hayırlı alışverişler...

Evet internette yanlış bilgi var. Ben de ebebek sitesindeki ölçüye göre almıştım ama sonra 65x95 yatak aldık içine, tam oldu.

Kötü niyetle yazmadığınızı anladım zaten, sadece alacaklar ona göre hareket etsin diye yazdım.

Hayırlı alışverişler...

Teşekkür ederim. Siz söyledikten sonra araştırdım. Yukarıda da belirttim zaten haklı olduğunuzu. Tekrardan Uyardığınuz için tşk ederim. :)

mrb! yatak kargo ile ne kadar olacak?(istanbul avrupa yakasi)
Icinde minder var mi acaba? varsa kalin mi ince mi?

mrb! yatak kargo ile ne kadar olacak?(istanbul avrupa yakasi)
Icinde minder var mi acaba? varsa kalin mi ince mi?
Ptteyle nereye yollandığının bir önemi olmuyor canım. Önemli olan kargonun boyutu döşek eklenirse kargo çok artar. ki ben basit bir sünger kullanmıştım. Üstüne de yünden şilte.

Back
X