• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El JOİE PARK YATAK (200tl), 86 Cm uyku tulumu (20tl), suluk (5 tl), Sanbe ayakkabı (10 tl)

Hayvanların kendi resmi mi yoksa çizim mi ve içinde yine o sevmediğim hayvanın resmi varmı
Gerçek resim yani fotoğraf diye hatırlıyorum. Ama şuan evde değilim eve geçince çekip paylaşırım. Gerçekçi resimlerde o yüzden emin değilim canım.

DSC_0305.JPG

DSC_0306.JPG

Kara hayvanları ve deniz hayvanları kitaplarının resimleri gerçeğe yakın çizimler resimle.

İki dokulu kitap 10 tl. Temiz birinin dışında ufak bir yıpranma var.
DSC_0308.JPG
DSC_0310.JPG

Bunları aldık
Avent suluk, tiny love ördek, andy wawa mont, ahşap puzzle x2, oyun kitabı x2 , Karıstır eşle clementoni, renklere Dokun x2 umarım bize body de bulursun :KK71:

Cicilerimiz geldi.hepside söylenildiği gibi.sulukla mont fiyatına bir sürü şeyimiz oldu.çok teşekkür ederiz.öpüyorum kuzuyu

Cicilerimiz geldi.hepside söylenildiği gibi.sulukla mont fiyatına bir sürü şeyimiz oldu.çok teşekkür ederiz.öpüyorum kuzuyu
Güle güle kullanın canım. Memnun kaldığınıza sevindim. :) Ben de seninkileri öpüyorum. :) yeni alışverişlerde görüşmek üzere.

Kitaplarım geldi hepsi yeni gibi hiç bir sorunu yok Teşekkürler chetos

Mrb canım. son fiyat 200 tl. Kargo 40 civarı tutuyor. Emin olun ürünün sıfırdan farkı yok. İnternetten araştırabilirsiniz sıfır fiyatını ve özelliklerini.
Tekrar selam icinde yatagi varmi acaba bi de bana sizdeki foto atarmisiniz ve de tam olarak istanbul anadolu yakasina kargo ogrenin lutfen ve son olarak her parcasi varmi oyuncak vr cibinligi cok sordum ozelden cvp atabilirsiniz sayfaniz guncellensn die burdan yazdim

Mama sandalyesi satılmadıysa almak istiyorum özelden bana mesaj atar mısınız

Back
X