Canım Ptt'yle türkiyenin her yerine aynı fiyata yollanıyor paket boyuna göre fiyat değişiyor sadece. O yüzden tek başına anlamı olmaz. Sana kurabiye kavanozunu da vereyim kargo benden. Çok güzel bir ürün. İnternetten videolarını izleyebilirsin.tesekkürler.ıstanbulda iseniz elden alırim diye dúşúnmústúm. evet artvinden almak pek mantıklı degil
Maalesef onu satmaktan vazgeçtim.Hikaye kitabi duruyor mu fiyati nedir artvine yakinim
Maalesef biz de onlardan kullanıyoruz. E bebekten almıştım. Bak istersen ordaki modellere indirimle almıştım ben.Tuny love çıngıraklı asmalı oyuncak bizim. Oyun halímízda vardı çok severdikbu arada totba değilde ayaklı uyku tulumu varsa talibim18-24 ay olur herhalde
Yok canım bizim ev sıcak o Yüzden geçen sene bir bu sattığımı almıştım gitmedi hiç, bu sene ayaklı aldım onu da nadiren giyiyoruz, bu sene buraya kar bile yağmadı düşün12-18 varmı? Yeni kúçülen.benim tosun 10 kilo ya bilemedim.yalnız canım ben doğumdan sonra hiç mağazadan bir şey almadím.hediyeler birde biberon ve emzikler yeni.eee 5. Olmak kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?