- 15 Temmuz 2013
- 148
- 21
-
- Konu Sahibi siyahlalee
Ben beneğim doğduğundan beri kullanıyorum 4 aylık oldu çok memnunum ve gözde yakmıyoMerhabalar bebeğim için dün johnsonsbaby yenidoğan şampuanı ve bebek yağını aldım. İnternetten baktığımda Şampuanı için göz yakıyor gibi yorumlar okudum yenidoğan için johnsonsbaby kullananlar bilgilendirebilir mi?
Doktorun da önerisiyle uni baby kullandım. şimdi de komili kullanıyorum. Bir ara sebamed kullandım.Merhabalar bebeğim için dün johnsonsbaby yenidoğan şampuanı ve bebek yağını aldım. İnternetten baktığımda Şampuanı için göz yakıyor gibi yorumlar okudum yenidoğan için johnsonsbaby kullananlar bilgilendirebilir mi?
Merhabalar bebeğim için dün johnsonsbaby yenidoğan şampuanı ve bebek yağını aldım. İnternetten baktığımda Şampuanı için göz yakıyor gibi yorumlar okudum yenidoğan için johnsonsbaby kullananlar bilgilendirebilir mi?
johnsonsbaby nin ürünleri ile ilgili yıllar yıllar önce bir muhanbet vardı hiç kimse kullanmamaya başlamıştı içerdiği bir madde yüzünden.. bunu hatırlayan falan var mı ya? ben böylr bir şey hatırlıyorum o yüzden markadan uzak duruyorum? kolonyağlarını kullanıyordum kendime.. bebişe de masaj yağlarından alasım var ama cesaret edemedim..??
Evet cidden pahalı söylediğiniz ürünler.. ama maddi durumu biraz daha kısıtlı aileler için uni baby temiz içerikli bir ürün... Hatta müşteri hizmetlerini arayınca güzel detay ve güven veriyorlar... Şu an uni ürünlerini kullanıyorum... En başta johnson baby ürünlerini almıştım.. şampuanı konak yaptı, yağı alerji yaptı derken olduğu gibi çöpe attım hepsini... Uni aldım konak derdi bitti alerjiler ortadan kalktıBen ilk yil cok nadir sampuan kullandim gerek olmaz cok.su an earth mama angel baby kullaniyorum pahali ama uzun gidiyor zaten