Saç Bakım Ürünleri john frieda go blonder kullananlar

patatesalatasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
222
2
röfleli saclarda sacın rengini hafif acıyormus internette arastırdım ama pek de bilgi bulamadım..kullanan var mı bu ürünü boshayallersmile

canım sevil parfümeri nin sitesinde bu ürün var..orada detayı açıklama yazıyor,ben john friedanın brunette serisinden shine shock gloss ve shine satine i kullanıyorum bunlar saç rengini yoğunlaştıran ürünler..açma vs. yapmıyor falat ışıltı vererek sanki açılmış efekti veriyor..kullandığım saç boyası ile birlikte bu ürünler gerçekten saçlarımı çok parlattı profilimde saç albümüden bakabilirsin,dediğimi anlıycaksın..ama yine john frieda nın glaze die bi ürünü var yurt dışından getirticem en kısa zamanda belki burdada satılır o senin dediğin tarz bi ürün sanırım

biraz gec gordum ama deneyimimi paylasayım dedim..saclarım dogal koyu sarı..bal rengi gibi diyim..denedim herhangi bir acma falan yapmadı ve kuruttu saclarımı 4 5 kullanımdan sonra da kestim cunku saclarımı kurutmaya basladı :S renkle oynama yapmıyor parlatma garanti veriyor ama bende bi degisiklk yapmadı :) cabucak bittigini ve aylık kullanımda kerastane dan pahalıya geldigini duydum..loreal matrix forever :):KK69:

benimde saçlarım açık kumral - sarı arası bir renk, bu ürünü kullandım renk olarak hiç farketmedi aksine dedikleri gibi benimde saçımı kuruttu:KK25:

X