Jinsei Kolye Takan Var mı?

aşağıda düzenledim mesajın içeriğini..

Son düzenleme:
bi ara denge bileklikleri çok modaydı yok vücudun bio-ritmini dengeliyomuş flan millet inanıp aldı psikolojik olarak şartlandı hemen kendini zinde hissetmeye başladı..sonra bunu çıkaran firma açıklama yaptı tutsun diye salladık bu lafları flan dediler..bu da öyle bişey..hiç bir bilimselliği yok Ender Saraç flan da tavsiye etmemiş palavra hepsi kendinizi kandırmayın hanımlar..önce beyninizi iyi olmaya şartlayın ki vücudunuz iyi olsun sürekli ah şuram ağrıyo ah bende de şu hastalık var demeyi çok seviyoruz millet olarak.. hal böyle olunca psikoloji de hastalığa odaklanıyo..nasıl ki hastayken yattıkça yatasınız geliyo bu da öyle bişey..önce kendinizi inandırın bişey olmadığına..bununla ilgili bir arkadaş baya derin bir araştırma yapmış linki sizle paylaşmak isterim..lütfen her duyduğunuza kanmayın..sağlıklı günler..

Jinsei Kolye Yalanları « Fitness, Body Building, Vücut Geliştirme, Sağlıklı Yaşam, Egzersiz

Doğru söylüyorsunda arkadaşım,birçok insanın bu bilinçaltı zekasını etkili şekilde kullanma bilgisi yok..işte böyle insanlar için bu tür taşlar,kolyeler,bez parçaları,sular, aklına gelebilecek her türlü nesneler birer kurtuluş kaynağı oluyor.Halbuki insanlar bilinçaltının gücünün nelere kadir olduğunu bilseler bu tür şeylere ihtiyaç duymadan hastalıklardan korunmasını bilir.Bence pozitif bilim yaygınlaştırıldığında ve insanlar bu alanda bilinçlendirildiğinde herşeyin daha farklı olacağını düşünüyorum..

kolyeyi taktığımdan beri tek bir şeyi net farkettim metale dokanduğumda çatır çatır çarpılıyordum çatırtıyı başkaları bile duyuyordu öyleki başkasına dokunduğumda bile çarpıyordum. Kolyeden sonra hiç olmadı bu bir tesadüf olamaz. Başka etkilerini bilemem...

Ünlü diyetisyen Dr. Ender Saraç'tan tazminat davası

Cahit YÜCE / VATAN İSTİHBARAT
Ünlü diyetisyen Dr. Ender Saraç, geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurarak, “alternatif tıp ürünü” olduğu iddia edilen “Jinsei Altın Kolye”yi internet üzerinden pazarlayan Alka Grup Dış Tic. Ltd. Şti.’ye, 10 bin TL istemli tazminat davası açtı.

Defalarca uyardım!

Dr. Saraç, mahkemeye sunduğu dilekçesinde, “Davalı şirkete ait Jinsei Power Kolye | Türkiye Resmi Satış Sayfası uzantılı internet sitesinde, ‘Jinsei Altın Kolye’ adı altında yapılan satışta, ismim kullanılmaktadır. Bu yüzden İstanbul Tabip Odası tarafından hakkımda soruşturma başlatılmıştır. Haksız kazanç sağlanan bu ticari satıştan hiçbir şekilde haberdar değilim. Defalarca uyarmama rağmen ismim kullanılmaya devam edilmiştir. Bu olay sıkıntı, üzüntü ve elem yaşamama sebep olmuştur” iddiasında bulundu. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.

350 TL’ye satılıyor

Ender Saraç’ın şikayetçi olduğu şirket tarafından satılan kolyelerin altın kaplama olanı 350 TL’den, titanyum kaplama olanı 250 TL’den, gümüş olanı ise 200 TL’den satılıyor. İnternet sitesinde kolyeyi kullandığı iddia edilen ünlü isimler arasında sadece Ender Saraç’ın değil, Ajda Pekkan, Dr. Mehmet Öz, Prof.Dr. Orhan Kural gibi tanınmış pek çok kişinin ismi yer alıyor. Sözkonusu internet sitesinde Jinsei kolye, “nano teknoloji ile üretilmiş, içinde iki adet nanochip’in artı (+) ve eksi (-) şeklinde çalışmasından meydana gelen bir kolye” olarak tanıtılıyor. Sitenin iddiasına göre içerisinde bulunan nanochipler, bir hücrenin fizyolojisini, işleyişini tahmin edebilir yapay zekaya sahiptirler. Jinsei kolye, endişe, üzüntü gibi ani yaşanan duyguların, hücrelere ve vücuda vereceği zararları kontrol altına almasına yardımcı oluyor. Sitede kolyelerin etkisini gösteren testlere de yer veriliyor.

kaynak: nl diyetisyenin Jinsei mcadelesi | GAZETE VATAN

Bu ürünü kullanıp memnun kalan varmı acaba.
Bugün mynette bilimsel olarak faydalarının kanıtlandığını yazmışlar.

Hanımlar ben bu kolyeyi uzun zaman önce aldım ama bi faydasını görmedim belki bende fayda etmemiştir bilemiyorum attım bi kenara öylece duruyor.
İsteyen olursa kolyeyi gönderebilirim. Benim işime yaramıyor...

ben kullanıyorum çok memnunum ağrıya flan iyi gelmiyor ama gücüm yüzde 50 oranında artıyor ona eminim zaten bunun güç teslteri denge tesleri var arkadaşlarımla birlikte uyguladık sonuç açıktı ve içme suyuna önceden konduğunda suyun tadını daha bir güzel yapıyor bilginize.

Kızlar kolyeyi kullananlara bişey sorcam.Biz eşimle iki tane aldık yalnız benm kolye çok ısınıyor üretim hatasımı var acaba:KK52::KK52:1 hafta oldu henüz alalı kulak çınlamam ve başımda uğultular olurdu uykusuz kaldığım gün ertesi şimdi bu şikayetim yok.Ya uykum düzene girdiği için yada kolye işe yarıyor henüz 1 hafta oldu alalı.:KK52:

Hanımlar ben bu kolyeyi uzun zaman önce aldım ama bi faydasını görmedim belki bende fayda etmemiştir bilemiyorum attım bi kenara öylece duruyor.
İsteyen olursa kolyeyi gönderebilirim. Benim işime yaramıyor...

naserdo bende şiddetli baş ağrıları ve migren var ben de denemek istiyorum ancak fiyatı çok pahalı olduğundan paramın boşa gitmesinden korkuyorum.ben istekliyim sendeki kolye için acaba bana gönderir misin.

o kadar çeşitli ki yorumlar hiçbir şeye güvenim kalmadı...

Kızlar ben bu kolyeyi 3 senedir kullanıyorum, aldıktan hemen sonra yorum yapmak istemedim yanlış yönlendirmeyeyim diye. O zamanlar acayip migren ağrılarım vardı tomografi çekildi birşey çıkmadı doktor migren dedi. ayda 15-20 gün ağrıdan kıvranıyordum bazı geceler kafamı duvarlara vurmak istiyordum, daha neler neler...bir sitede reklam gördüm migrene son diye. jinseinin reklamıydı aylarca araştırdım(malum öğrenciydim 200tlyi çıkarıp veremiyordum herşeye). o kadar kötüydüm ki dayanamadım aldım. başta herkes dalga geçti, hatta ben de aldıktan sonra pişman oldum ama 6 ay sonra ağrılarım ayda 2ye düştü o da adet zamanlarımda oluyor. iyi ki almışım diyorum şimdi. ama kesinlikle üzerinizden çıkarmayın ve kimseye vermeyin. ben ilk aldığım sene havuza fln girerken çıkarmıştım ağrılarım eski haline döndü. taktıktan 4-5 ay sonra yine azaldı. ben kendi adıma tavsiye ederim ama migren için çünkü başka hastalıklar üzerindeki etkisini bilemiyorum...

ama sadece jinseipower.com sitesinden alın diğerleri sahteymiş. ben ordan almıştım. sertifikasıyla fln gelmişti kocaman kadife bir kutunun içinde.

ben duysam inanmazdım ama benim arkadaşımın migreni bu kolyeyle geçti, denemediği ilaç kalmamıştı ben arkadaştan duymasam hayatta inanmazdım, sonra bi arkadaşın yengeside migrenden sık sık acile gidiyormuş onada önerdik çünkü karşısında canlı örnek vardı ve birbirimizi tanıyorduk aynı işyerindeydik, onlarda aldı ve yemin ederimki arkadaşın yengesininde migreni geçti.(kardeşime ve arkadaşımada tavsiye ettim bana güveniyorlar canlı örneklerim olduğu için)

bir arkadaşım almıştı, ve ama o da , sonrasında ben de bir fayda göremedik. prokolojik rahatlama herhalde.

X