Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün jinsei kolye siparişi verdim yarın en geç cumartesi elimde olur.
Çok araştırdım iyi diyende var faydası olmadı diyende.Kafam karıştı ama deneyip görmeye karar verdim..Şu migren ağrılarımı birazcık hafifletse birazda zindelik verse harika olur.
bende şimdi sipariş ettim yarın kargoya verecekler pazartesi elimde olacak inşallah etkili bişi olurda şu migren ağrılarından kurtulurum dua edin kızlar etkilerini paylaşırım sizlerle gelince
İkinize de geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin,
Alıp kullandığınızda bizlerle de paylaşırsanız yorumlarınızı çok sevinirim...
Sağlıklı günler...a.s.
teşekkürler ben de kullanmaya başlıyalı 26 gün oldu etkili olduğunu söyleyebilirim.en azından yazmacanında dediği gibi baş ağrıları hafifledi,artık en azından günlerce çekmiyorum.onun dışında sabahları dinç kalktığımı gözlemledim.takmaya başlamadan önce denge hareketlerini denemiştim taktıktan sonrada daha sağlam yapabildiğimi farkettim,ayın 2 sinden itibaren bugüne dek boynumda hiç çıkarmadım şimdilik hissettiğim etkiler bunlar....
teşekkürler ben de kullanmaya başlıyalı 26 gün oldu etkili olduğunu söyleyebilirim.en azından yazmacanında dediği gibi baş ağrıları hafifledi,artık en azından günlerce çekmiyorum.onun dışında sabahları dinç kalktığımı gözlemledim.takmaya başlamadan önce denge hareketlerini denemiştim taktıktan sonrada daha sağlam yapabildiğimi farkettim,ayın 2 sinden itibaren bugüne dek boynumda hiç çıkarmadım şimdilik hissettiğim etkiler bunlar....
Arkadaşlar bende bu kolyenin gümüş olanından aldım..Aylardır migren için bir tedavi araştırıyorum, hiçbir sonuç bulamamıştım. Ben alalı 1 hafta oldu, bu sürede negatif düşünceler pozitife dönüşüyor daha sabırlı oluyorsun. başım 2 güne bir ağrırdı çok sinirlendim ve uzun süre aç kaldım ki direk migrenimi tetiklerdi, tetiklenmedi hafif bir baş ağrısıyla ilaç almadan geçti...Merdiven çıkarken nefes nefese kalırdım, daha az yorgunluk oluştu. İnşallah yan etkisi yoktur!Şimdilik bişey hissetmedim olumsuz... İLgili arkadaşlara sordum hamilelerin bile takabileceğini söyledi, tabi kalp pili vs vücudunda olmayacakmış.
Şİfa olması dileğiyle:)
ben kullanıyorum, bebeğim yeni doğduğunda inanılmaz huysuzdu; uyumuyordu artık iyice bunalmıştım.
kuzenim hediye etti; kendisine de almış bana da. bende bebeğimin beşiğine yastığının altına koymaya başladım ve bariz sakinleşti, uyuyup uyanınca etrafı izleyen bi çocuk oldu.
ben etkisini taşların negatif etkiyi falan alıyor diyolar ya ona bağlıyorum.
şimdi bende bir tane aldım takıyorum, ilk zaman farkettim, saç dökülmem azaldı kilo verdim, doğum yapmamış gibi oldum çarçabuk.
tabi bütün etki kolyeden değildir ama ben taşların flan şifalı olduğuna inanmaya başladım artık.
Arkadaşlar bu tamamen bir aldatmaca ve bunlar pazarlamacı, burda ürün hakkında adam gibi yorum yapan yok tüm yorumlar olumlu vede aynı kaynaktan çıkıyor, malesef bu yorumlara aldanıp bende aldım jinsei kolyeden zaten etki altında kalınca sağlıklı düşünemiyor ve kendinizi olayın içinde buluyorsunuz neysem bari ben forumlara gerçek bir kullanıcı yorumu yazayımda insanlar faydalansın kafalardaki soru işaretleri kalksın istedim, şimdi öncelikle şunu söyleyeyim bazı yorumlar vay işte tv’de şu kanalda şu programda çıktı, yok şu şu şahısta kullanıyormuş vede tavsiye ediyormuş aslı olmasa bunlar milyonlar önünde bu yorumları yapmaz gibi, bakın bunlar reklam vede tv’de her kanalda vede heran reklam yapılıyor hiçbir kanal yada tanıtım yapan şahış bu ürün gerçekten böylemi diye araştırmaz alacağı reklam gelirine bakar zaten her reklamda %100 doğru diyemez kimse, ben ürünü aldım hatta yakınlarımdada testleri denedim vede tam bir fiyasko hatta şimdi kendime çok gülüyorum bu çalışmıyor diyede geri götürdüm :) tabi işi bilmezsen sistem çalışmaz :) testlere gelelim biraz takip vede biraz mantıkla üzerindeki olumlu bakış açısının etkisinide atınca zaten çözüyorsun olayı bunu direkt size yapıncada aa cidden bir güç var diyorsunuz, testlerin aldatmacası şu arkadaşlar 1-kollarınızı açıyorsunuz tek ayak üzerinde gergin duruyorsunuz eliniz boş ilk seferinde yani kolye yokken kolunuza dirseğinize yakın bir yerden bakın DİKKAT aşağı vede omuzdan elinize doğru yani size yana çekerek bir kuvvet uyguluyorlar tabi dengeniz bozuluyor, sonra mucize kolyeyi veriyorlar elinize tabi sizin aklınız acaba neolcakla meşgulken bu sefer aşağı vede yine DİKKAT gövdenize doğru kuvvet uyguluyorlar bu bırakın sizin dengenizi bozmayı hatta ayakta durmanız için destek oluyor burada gergin durmanız şart 2-sonra sizi bir teraziye çıkarıyorlar eliniz boşken elinizden aşağı vede DİKKAT vücüdunuzdan dışa doğru yani sizi kendine doğru çekerek dengenizi bozacak şekilde basınç uyguluyorlar atıyorum terazide ağırlık 100’ü gösterdiğinde dengeniz bozulyor sonra yine mucize kolyeyi veriyorlar elinize bu sefer sadece aşağı ayağınıza doğru basınç uyguluyorlar tabi gözünüz terazide ağırlık 100oluyor 110-120-150-160 tabi gayet dengelisiniz o an şaşırıp sanki bir güç hissediyorsunuz 3-eliniz boşken başparmağınız yukarda kolunuz düz ve önde belinizi kırmadan yavaş yavaş arkaya doğru çeviriyorsunuz kolunuzu gözünüzde baş parmağınızda en son ulaştığınız noktayı belirliyorsunuz, sonra yine elinize mucize kolyeyi veriyorlar bu defa bir esniyorsunuzki oğohh döndükçe dönüyor tabi yine şaşırıyorsunuz DİKKAT halbuki elinizde bir şey olsun yada olmasın doğamız gereği ikinci defasında hep daha fazla esniyoruz bunuda deneyebilirsiniz 4-buda aynı kurala bağlı öne ayak parmak uçlarına doğru esnetiyorlar ikincisinde yine doğamız gereği daha fazla esniyoruz tabi elimizde mucize kolye olmalı :) diğer şıkları yazmaya gerek duymuyorum onlar sözüm ona belgelerle ispatlamışlar nasıl oluyorsa tabi sizde aksini iddia ediyorsanız belge sunmalısınız arkadaşlara :) nedir bunlar performansınız artıyor, cinsel gücünüz artıyor, stresiniz azalıyor vs. vs. asla belgeyle ispatlanamayacak şahıs, zaman, konum, mekan vede birçok etkene göre değişen göstergeler _____ evet arkadaşlar ben işyerinde bu kolyeye benzer alalede bir metal parçası buldum vede bu testleri aynı hileleri kullanarak arkadaşlarıma yaptım vede hepsi etkilenip bana sipariş verdiler tabi daha sonra açıkladım olayı :) hımmm bunada DİKKAT “ürünümüzü deneyin memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade edersiniz “ buda tamamen insanlara güven vermek amaçlı, siz ürünü alında iade edin bakalım edebilirseniz iade etme süresi 30 gün ama sonkez DİKKAT üründen verim almak içinse en az 30gün kullanmak zorundasınız şartları bu, 30 gün içinde gidersen efendim ama siz bunun faydasını görmek için en az 1-2 ay takmalısınız böyle size hiçbir faydası olmaz cevabı saklı duruyor karşınızda, ben bunların yerine gittim 5-6 kişi sürekli bilgisayar başında bütün forumlara yorum yazıyorlar vede olumsuz yorumlara cevap tabi yazılan yorumlar hep olumlu, sonuç olarak böyle şeylere aldanmayın biraz klasik olacak ama ihtiyacınız olan güç içinizde saklı :) sevgilerle! Hımm ben kolyeyi nemi yaptım onlara öyle bir neden sundumki ık mık etselerde beni 1 saat ikna etmeye çalışsalarda iade aldılar tabi paramıda kestiler siz sakın bulaşmayın derim ben tabi gerisi sizin hür iradenize kalmış, buda beni hür iradem onların olumlu yorumlarına karşı benim gerçekten yaşadıklarım
Bende kullandım bu kolyeyi başlarda iyiydi ama sonra bağışıklık yaptı vucudum sanırım. Eski halime dondum. Çıkardım 5 aydır felan takmıyorum.
Sinirli insanları uyutuyor. E bende gun icinde sinirleni stresliyim ama oyle etrafı velveleye vermiyorum. uykum geliyordu iş basındayken problem oluyordu. Bu kolyenin enerjisi hareketle ortaya cıkıyor. Şifalı bir taşta değil. İçinde çip var. Annem kullanıyor iki gündür. Nasıl diye sordum Ehh diyor. Adet agrılarınada iyi geldigi soyleniyor.
Arkadaşlar, bodytr diye bir sitede ürünün hiçbir işe yaramadığı açıklandı. Google'a girip bodytr jinsei kolye yazıp aratın, çıkıyor. Mutlaka okuyun. Satıcılar hep sahtekârlık yapıyor, bu forumda bile kasıtlı olarak yalan yazan firma yetkilileri var.