Jinsei Kolye Takan Var mı?

bende şimdi sipariş ettim yarın kargoya verecekler pazartesi elimde olacak inşallah etkili bişi olurda şu migren ağrılarından kurtulurum dua edin kızlar etkilerini paylaşırım sizlerle gelince :emir_bebek:

Bugün jinsei kolye siparişi verdim yarın en geç cumartesi elimde olur.
Çok araştırdım iyi diyende var faydası olmadı diyende.Kafam karıştı ama deneyip görmeye karar verdim..Şu migren ağrılarımı birazcık hafifletse birazda zindelik verse harika olur.

bende şimdi sipariş ettim yarın kargoya verecekler pazartesi elimde olacak inşallah etkili bişi olurda şu migren ağrılarından kurtulurum dua edin kızlar etkilerini paylaşırım sizlerle gelince :emir_bebek:

İkinize de geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin,

Alıp kullandığınızda bizlerle de paylaşırsanız yorumlarınızı çok sevinirim...

Sağlıklı günler...a.s.

İkinize de geçmiş olsun,ALLAH acil şifalar versin,

Alıp kullandığınızda bizlerle de paylaşırsanız yorumlarınızı çok sevinirim...

Sağlıklı günler...a.s.

Çok teşekkürler.

Ben neredeyse hergün baş ağrısı çekiyorum.Bazen sadece sızı oluyor, bazen sancıyor, bazende çok şiddetlenip beni iş göremeyecek hale getiriyor. Her ay istisnasız 4, 5 gün işyerinden izin alıyorum...
Kolyeyi takmaya başlayalı 5 gün oldu. Henüz çok erken, biraz daha bekleyip emin olmam gerek ama sanki faydasını görmeye başladım gibi..
Mesela dikkat ediyorum son 3 gündür baş ağrısı başlıyor yarım saat sonra kendiliğinden kayboluyor.Bugün hiç ağrım yoktu çok şükür.
Bide son aylarda fazla ayakta durduğum için sanırım dizlerim ağrıyodu.Nasıl oturup nasıl yatacağımı şaşırıyodum.Bu hafta o ağrılarda dindi.
Yanlız öyle enerjimi falan arttırmadı,stresimide azaltmadı ama belkide erkendir zamanla etkileri netleşince tekrar yazarım..

teşekkürler ben de kullanmaya başlıyalı 26 gün oldu etkili olduğunu söyleyebilirim.en azından yazmacanında dediği gibi baş ağrıları hafifledi,artık en azından günlerce çekmiyorum.onun dışında sabahları dinç kalktığımı gözlemledim.takmaya başlamadan önce denge hareketlerini denemiştim taktıktan sonrada daha sağlam yapabildiğimi farkettim,ayın 2 sinden itibaren bugüne dek boynumda hiç çıkarmadım şimdilik hissettiğim etkiler bunlar....

teşekkürler ben de kullanmaya başlıyalı 26 gün oldu etkili olduğunu söyleyebilirim.en azından yazmacanında dediği gibi baş ağrıları hafifledi,artık en azından günlerce çekmiyorum.onun dışında sabahları dinç kalktığımı gözlemledim.takmaya başlamadan önce denge hareketlerini denemiştim taktıktan sonrada daha sağlam yapabildiğimi farkettim,ayın 2 sinden itibaren bugüne dek boynumda hiç çıkarmadım şimdilik hissettiğim etkiler bunlar....

Hayırlı olsun inşallah faydası şifası artar...
Kolyeyi kullanmaya başladığımdan beri ilk defa migremin şiddetli tuttu 2 gün sürdü.
Buna bile şükrediyorum 30 günün 20sini baş ağrısıyla geçiriyodum iki gün ne ki...
Hala sabahları yataktan kalmak ölüm gibi ama beni biraz sakinleştirdi sanki sinirlerimi yumuşattı...Şeker gibi oldum:KK8:

Arkadaşlar bende bu kolyenin gümüş olanından aldım..Aylardır migren için bir tedavi araştırıyorum, hiçbir sonuç bulamamıştım. Ben alalı 1 hafta oldu, bu sürede negatif düşünceler pozitife dönüşüyor daha sabırlı oluyorsun. başım 2 güne bir ağrırdı çok sinirlendim ve uzun süre aç kaldım ki direk migrenimi tetiklerdi, tetiklenmedi hafif bir baş ağrısıyla ilaç almadan geçti...Merdiven çıkarken nefes nefese kalırdım, daha az yorgunluk oluştu. İnşallah yan etkisi yoktur!Şimdilik bişey hissetmedim olumsuz... İLgili arkadaşlara sordum hamilelerin bile takabileceğini söyledi, tabi kalp pili vs vücudunda olmayacakmış.

Şİfa olması dileğiyle:)

Migrenin manyetik alana bağı olduğu yazıyor henüz kanıtlanmamış ama çalışmalar devam ediyormuş.

Alıntı: Migren ve tms

"MİGREN VE TMS

Migren hastalığı hekimler tarafından kesin tedavi edilemeyen sebebi tam belirlenememiş baş ağrısı şeklinde kendini gösteren bir hastalıktır. Genel de tek taraflı zonklayıcı şiddetli olan baş ağrısıdır. Nöbetler şeklinde gelir. Nöbet sırasında kişi en ufak bir şey yapamayacak hale gelir. Nöbet 72 saat kadar sürebilir. Nöbet geleceği hasta tarafından genelde aura dönemi denen öncü belirti ile kendini belli eder. Aura ile başlayan migrene klasik migren denir. Bulantı, kusma, diyare, ışığa duyarlılık, ses, koku duyarlılığı, el ve ayaklarda karıncalaşma, nadiren konuşma güçlüğü ve felçler görülebilir.

Psikosomatik tıp içinde incelenen, hastalığın psikiyatrik anlamda stresli, sıkıntılı, depresif özellikler taşıdığını bilmekteyiz. Bu sebeple hastalık tedavisi sırasında genelde antidepresif ilaçlar beraberce verilmektedir. Kişinin duygu durumu stabil olduğunda, nöbet genelde olmaz veya daha az olur.

Migrenin bazı faktörler ile nöbeti tetiklediği genetik yatkınlığı olduğunu görmekteyiz. Migren tetikleyen faktörler aşağıda sıralanmıştır.

Diyetle ilgili, hormonal veya sistemik faktörler:
* çikolata, turunçgiller, peynir, nitrit/nitratlar, sodyum glutamat,
* alkol, özellikle de kırmızı şarap,
* aşırı kafein veya kafein yoksunluğu,
* menstruasyon (adet dönemleri),
* yüksek tansiyon,
* doğum kontrol hapları,
* diş ağrısı veya başın bir bölgesindeki ağrılar (örn. gözlerle, sinüslerle veya boyunla ilgili ağrılar).
Duygusal stres durumları:
* endişe,
* aşırı üzülmek veya aşırı sevinmek,
* depresyon,
* şok,
* aşırı heyecan,
* stresten veya baskıdan kurtulma,
* stres.
Fiziksel stres durumları
* seyahat,
* aşırı egzersiz yapma,
* fiziksel veya zihinsel yorgunluk,
* öne eğilmek (örn. bahçe işleri yaparken),
* ağırlık kaldırmak veya zorlanma,
* rutin yaşam biçiminde değişiklik (örn. vardiya çalışması veya tatiller),
* çok fazla veya çok az uyku,
* alerji,
* cinsel yönden uyarılma,
* sigara,

* aç kalmak.
Dış uyaranlar
* iklim değişikliği,
* yüksek irtifa,
* çok sıcak duş veya banyo,
* yoğun kokular (parfüm gibi),
* parlak, göz kamaştıran ışıklar,
* uzun süre televizyon seyretme,
* ses,

Hastalığın oluş şekline bakıldığında damarsal anlamda önce bir kasılma, sonra ise genişleme sorumlu tutulmakla beraber, bu damarsal hadisenin neden oluştuğu konusunda en ufak bir görüş söylenmemektedir. Manyetik alan konusunda araştırılma yapılmadığı için insanlar bu konuda son yıllara kadar bir şey söylememişlerdir. Yalnız rTMS uygulamalarından sonra, migren ataklarının ciddi oranda azaldığı hatta hiç görülmediği tespit edilmiştir. En son dünya kongresinde bu konuda çok ciddi yazılar vardır. Onlarda tedavi açısından bir şeyler söylese de migrenin oluş şekli konusunda yeterli bilgi ve görüşe sahip değildirler.

Migren konusunda oluş şekli zamanı etkilediği yerler açısından etyopatogeneze ait bir şeylerde biz söyleyelim. İnsan vücudunda tuz ve manyetik alan çok önemlidir. Canlı bedeni incelendiğinde tuz dağılımı özellik arz eder. Şöyle ki bazı organ ve organ parçacıklarında tuz yoğunlaşmaları olur. Bu durum aynı dünya denizlerinde ki yoğunluk farklılığı gibidir. Hücre içinde hem iletiyi sağlayan, hem de belli hacimde su tutmayı sağlayan tuzdur. Ancak tuzun bazı bölgelerde yoğunlaşması canlının manyetik bantlarındaki çekim gücünden kaynaklanır. Bu çekim gücü olmazsa tuz birikimi olmaz. Böbreklerde idrar ile temizleme sağlanan sistemde bu yoğunluk farkı ayrışma ve ayrıştırılan maddelerin sonra vücuttan atılması ile neticelenir. İnsan beyni devamlı elektrik ile çalışan yoğun kabloların olduğu bir bölgedir. Buradaki manyetik vektöryel akslardaki yetersizlikler, beyin beslenmesini bozarlar. Bu sebeple başlangıçta damarsal yapı kasılır, sonrada tepkisel olarak genişler. Bu sırada migren atağı başlamıştır. Kasılma döneminde oluşan aura denilen ön belirtiler, damarsal genişleme olduğunda zonklama tarzında şiddetli ağrıya dönüşür. Ağrının geçebilmesi için mutlaka manyetik aksın yerine gelmesi gerekir. Değişik bir ifade ile damarların içinde kan akmakta iken oluşan manyetik aks dengesizliği migren atağına yol açar. Beyin damarsal yapısı da nörolojik elemanları da bilindiği üzere simetriktir. Bu ise denge sağlar. Nasıl ki; dünyada olan her şey zıttı ile geçerlilik kazanır. İnsan kendi bedeninde de bir şeylerin farkına varması için referans noktası kullanır. Referans noktası kullanamayan kişi doğru ve yanlışı akıl ile ayrıştıramaz. İnsana doğru ve yanlış seçenek verilir. Burada şık seçmesi istenir. İmtihanın şekli böyledir. Migrenin oluş sebebi psikiyatrik yönden doğru seçemediğinde kişinin kendi içinde yanlış seçim yapması dolayısıyla yaşadığı kararsızlıktır.

Migren hastalığında kişi mutlaka psikiyatrist ile görüşmelidir. Düzenli yaşam ve dengeli sağlıklı beslenme düzenine uyan kişi migren ataklarını düzene koymakla beraber yine de nöbet oluşmasını tamamen geçiremez.

Migren de rTMS uygulamaları son yıllarda tedavi protokolünün parlayan yıldızı olmuştur. rTMS uygulaması ile hastada yeterli ve dengeli olmayan manyetik akı düzene sokulmaktadır. Herhangi bir sebeple manyetik akıdaki yetersizlik veya fazlalık yaptığı dengesizlikle migren atağına sebep olduğu için, belli frekansta gönderilen manyetik alan sonradan hafızalanmaya yol açarak hastalığı tedavi etmektedir. Migrende rTMS’nin tedavi edici özellik taşıdığı yapılan istatistiksel çalışmalarda gösterilmiş olmakla beraber, çalışmacılar manyetik alanın ne yaptığı konusu da halen yeterli bilgi birikimine sahip değildirler. rTMS uygulaması kişide elektrik üretiminin ve iletiminin artışı konusunda etkiye sahiptirler."

Arkadaşlar bende bu kolyenin gümüş olanından aldım..Aylardır migren için bir tedavi araştırıyorum, hiçbir sonuç bulamamıştım. Ben alalı 1 hafta oldu, bu sürede negatif düşünceler pozitife dönüşüyor daha sabırlı oluyorsun. başım 2 güne bir ağrırdı çok sinirlendim ve uzun süre aç kaldım ki direk migrenimi tetiklerdi, tetiklenmedi hafif bir baş ağrısıyla ilaç almadan geçti...Merdiven çıkarken nefes nefese kalırdım, daha az yorgunluk oluştu. İnşallah yan etkisi yoktur!Şimdilik bişey hissetmedim olumsuz... İLgili arkadaşlara sordum hamilelerin bile takabileceğini söyledi, tabi kalp pili vs vücudunda olmayacakmış.

Şİfa olması dileğiyle:)

Valla çok ilginç,ben bu kadarını beklemiyodum,gerçekten migrene bile iyi geliyosa kullanmak gerekir,

Ya insanın psikolojisini pozitif yönde etkilemesi bile çok güzel,acaba bel ayak ağrısına falan da iyi

gelir mi ki?
:44:

Son düzenleme:
ben kullanıyorum, bebeğim yeni doğduğunda inanılmaz huysuzdu; uyumuyordu artık iyice bunalmıştım.
kuzenim hediye etti; kendisine de almış bana da. bende bebeğimin beşiğine yastığının altına koymaya başladım ve bariz sakinleşti, uyuyup uyanınca etrafı izleyen bi çocuk oldu.
ben etkisini taşların negatif etkiyi falan alıyor diyolar ya ona bağlıyorum.
şimdi bende bir tane aldım takıyorum, ilk zaman farkettim, saç dökülmem azaldı kilo verdim, doğum yapmamış gibi oldum çarçabuk.
tabi bütün etki kolyeden değildir ama ben taşların flan şifalı olduğuna inanmaya başladım artık.

ben kullanıyorum, bebeğim yeni doğduğunda inanılmaz huysuzdu; uyumuyordu artık iyice bunalmıştım.
kuzenim hediye etti; kendisine de almış bana da. bende bebeğimin beşiğine yastığının altına koymaya başladım ve bariz sakinleşti, uyuyup uyanınca etrafı izleyen bi çocuk oldu.
ben etkisini taşların negatif etkiyi falan alıyor diyolar ya ona bağlıyorum.
şimdi bende bir tane aldım takıyorum, ilk zaman farkettim, saç dökülmem azaldı kilo verdim, doğum yapmamış gibi oldum çarçabuk.
tabi bütün etki kolyeden değildir ama ben taşların flan şifalı olduğuna inanmaya başladım artık.

Ayy inanmıyorum gerçekten mi yaaa,bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim valla...:44::KK53:

bende normalde pek inanmam taştı enerjiydi falan ama kuzenim hediye edince bi koyayım zararı olmaz diye denedim, bende ve oğlumda işe yaramış gözüküyor ama herkese aynı taş yarar mı bilemem:KK12:
gerçi taş mı onu da bilmiyorum, siyah taş gibi ağır bir madde ama taş olayabilir de:KK55:

Arkadaşlar bu tamamen bir aldatmaca ve bunlar pazarlamacı, burda ürün hakkında adam gibi yorum yapan yok tüm yorumlar olumlu vede aynı kaynaktan çıkıyor, malesef bu yorumlara aldanıp bende aldım jinsei kolyeden zaten etki altında kalınca sağlıklı düşünemiyor ve kendinizi olayın içinde buluyorsunuz neysem bari ben forumlara gerçek bir kullanıcı yorumu yazayımda insanlar faydalansın kafalardaki soru işaretleri kalksın istedim, şimdi öncelikle şunu söyleyeyim bazı yorumlar vay işte tv’de şu kanalda şu programda çıktı, yok şu şu şahısta kullanıyormuş vede tavsiye ediyormuş aslı olmasa bunlar milyonlar önünde bu yorumları yapmaz gibi, bakın bunlar reklam vede tv’de her kanalda vede heran reklam yapılıyor hiçbir kanal yada tanıtım yapan şahış bu ürün gerçekten böylemi diye araştırmaz alacağı reklam gelirine bakar zaten her reklamda %100 doğru diyemez kimse, ben ürünü aldım hatta yakınlarımdada testleri denedim vede tam bir fiyasko hatta şimdi kendime çok gülüyorum bu çalışmıyor diyede geri götürdüm :) tabi işi bilmezsen sistem çalışmaz :) testlere gelelim biraz takip vede biraz mantıkla üzerindeki olumlu bakış açısının etkisinide atınca zaten çözüyorsun olayı bunu direkt size yapıncada aa cidden bir güç var diyorsunuz, testlerin aldatmacası şu arkadaşlar 1-kollarınızı açıyorsunuz tek ayak üzerinde gergin duruyorsunuz eliniz boş ilk seferinde yani kolye yokken kolunuza dirseğinize yakın bir yerden bakın DİKKAT aşağı vede omuzdan elinize doğru yani size yana çekerek bir kuvvet uyguluyorlar tabi dengeniz bozuluyor, sonra mucize kolyeyi veriyorlar elinize tabi sizin aklınız acaba neolcakla meşgulken bu sefer aşağı vede yine DİKKAT gövdenize doğru kuvvet uyguluyorlar bu bırakın sizin dengenizi bozmayı hatta ayakta durmanız için destek oluyor burada gergin durmanız şart 2-sonra sizi bir teraziye çıkarıyorlar eliniz boşken elinizden aşağı vede DİKKAT vücüdunuzdan dışa doğru yani sizi kendine doğru çekerek dengenizi bozacak şekilde basınç uyguluyorlar atıyorum terazide ağırlık 100’ü gösterdiğinde dengeniz bozulyor sonra yine mucize kolyeyi veriyorlar elinize bu sefer sadece aşağı ayağınıza doğru basınç uyguluyorlar tabi gözünüz terazide ağırlık 100oluyor 110-120-150-160 tabi gayet dengelisiniz o an şaşırıp sanki bir güç hissediyorsunuz 3-eliniz boşken başparmağınız yukarda kolunuz düz ve önde belinizi kırmadan yavaş yavaş arkaya doğru çeviriyorsunuz kolunuzu gözünüzde baş parmağınızda en son ulaştığınız noktayı belirliyorsunuz, sonra yine elinize mucize kolyeyi veriyorlar bu defa bir esniyorsunuzki oğohh döndükçe dönüyor tabi yine şaşırıyorsunuz DİKKAT halbuki elinizde bir şey olsun yada olmasın doğamız gereği ikinci defasında hep daha fazla esniyoruz bunuda deneyebilirsiniz 4-buda aynı kurala bağlı öne ayak parmak uçlarına doğru esnetiyorlar ikincisinde yine doğamız gereği daha fazla esniyoruz tabi elimizde mucize kolye olmalı :) diğer şıkları yazmaya gerek duymuyorum onlar sözüm ona belgelerle ispatlamışlar nasıl oluyorsa tabi sizde aksini iddia ediyorsanız belge sunmalısınız arkadaşlara :) nedir bunlar performansınız artıyor, cinsel gücünüz artıyor, stresiniz azalıyor vs. vs. asla belgeyle ispatlanamayacak şahıs, zaman, konum, mekan vede birçok etkene göre değişen göstergeler _____ evet arkadaşlar ben işyerinde bu kolyeye benzer alalede bir metal parçası buldum vede bu testleri aynı hileleri kullanarak arkadaşlarıma yaptım vede hepsi etkilenip bana sipariş verdiler tabi daha sonra açıkladım olayı :) hımmm bunada DİKKAT “ürünümüzü deneyin memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade edersiniz “ buda tamamen insanlara güven vermek amaçlı, siz ürünü alında iade edin bakalım edebilirseniz iade etme süresi 30 gün ama sonkez DİKKAT üründen verim almak içinse en az 30gün kullanmak zorundasınız şartları bu, 30 gün içinde gidersen efendim ama siz bunun faydasını görmek için en az 1-2 ay takmalısınız böyle size hiçbir faydası olmaz cevabı saklı duruyor karşınızda, ben bunların yerine gittim 5-6 kişi sürekli bilgisayar başında bütün forumlara yorum yazıyorlar vede olumsuz yorumlara cevap tabi yazılan yorumlar hep olumlu, sonuç olarak böyle şeylere aldanmayın biraz klasik olacak ama ihtiyacınız olan güç içinizde saklı :) sevgilerle! Hımm ben kolyeyi nemi yaptım onlara öyle bir neden sundumki ık mık etselerde beni 1 saat ikna etmeye çalışsalarda iade aldılar tabi paramıda kestiler siz sakın bulaşmayın derim ben tabi gerisi sizin hür iradenize kalmış, buda beni hür iradem onların olumlu yorumlarına karşı benim gerçekten yaşadıklarım

Yapma yaaa,bak almayı düşünüyordum biliyo musun?

Ya tamam ben de inanıyorum,insanın maneviyatı kuvvetli olursa maddiyatına da etki ediyo,

Ne kadar pozitif bakarsanız hayata o kadar sağlıklı oluyo insan ama işte mucizevi bişeyler arıyo hep

insan,

Ağrılarından stresten falan kurtaracak bişey arıyo,oysa ki insan sağlığının kıymetini hasta olunca anlıyo ve bi ders oluyo bu bize,

Yorumun için teşekkür ederim,her ne kadar anlattığın denge hareketlerini falan bilmesem ve görmesem de mantıklı buldum.

Ben almayı düşünmüyorum artık,diğer arkadaşları bilemem de,

Neyse herkesin kendi kararıdır tabi,herkese sağlıklı günler arkadaşlar...
:97:

Bende kullandım bu kolyeyi başlarda iyiydi ama sonra bağışıklık yaptı vucudum sanırım. Eski halime dondum. Çıkardım 5 aydır felan takmıyorum.
Sinirli insanları uyutuyor. E bende gun icinde sinirleni stresliyim ama oyle etrafı velveleye vermiyorum. uykum geliyordu iş basındayken problem oluyordu. Bu kolyenin enerjisi hareketle ortaya cıkıyor. Şifalı bir taşta değil. İçinde çip var. Annem kullanıyor iki gündür. Nasıl diye sordum Ehh diyor. Adet agrılarınada iyi geldigi soyleniyor.

Bende kullandım bu kolyeyi başlarda iyiydi ama sonra bağışıklık yaptı vucudum sanırım. Eski halime dondum. Çıkardım 5 aydır felan takmıyorum.
Sinirli insanları uyutuyor. E bende gun icinde sinirleni stresliyim ama oyle etrafı velveleye vermiyorum. uykum geliyordu iş basındayken problem oluyordu. Bu kolyenin enerjisi hareketle ortaya cıkıyor. Şifalı bir taşta değil. İçinde çip var. Annem kullanıyor iki gündür. Nasıl diye sordum Ehh diyor. Adet agrılarınada iyi geldigi soyleniyor.

Hmm ilginç...çip nasıl bişey acaba?özel bi taştan veya maddeden mi yapılmış?:44:

Arkadaşlar, bodytr diye bir sitede ürünün hiçbir işe yaramadığı açıklandı. Google'a girip bodytr jinsei kolye yazıp aratın, çıkıyor. Mutlaka okuyun. Satıcılar hep sahtekârlık yapıyor, bu forumda bile kasıtlı olarak yalan yazan firma yetkilileri var.

Arkadaşlar, bodytr diye bir sitede ürünün hiçbir işe yaramadığı açıklandı. Google'a girip bodytr jinsei kolye yazıp aratın, çıkıyor. Mutlaka okuyun. Satıcılar hep sahtekârlık yapıyor, bu forumda bile kasıtlı olarak yalan yazan firma yetkilileri var.

Teşekkürler arkadaşım,iyi oldu öğrendiğimiz........

arkadaşlar merhaba bende kullanıyorum kolyeyi. benim agrı kesici iğne ve serumla geçen bir migrenim vardı. bu kolyeyi taktığımdan beri ayda birdefa sadece özel günlerimde oluşan ve ağrı kesici hapla geçen daha hafif bir miğrenim oldu. eskiye oranla çok daha iyiyim. miğreni olanlara tavsiye ediyorum. uykuya geçmekte hiç zorlanmıyrum uykum hiç kaçmıyor. en fazla üç dakikada uyuyorum.:KK16::KK16:

bu kolyenin içindeki sanırım mıknatıs. çok eskiden fizikçiler migrenli hastaları ya da ağrıları olan hastaları değişik mıknatıslarla tedavi edermlermiş..bu arada akupunktur da faydalı olabilir... ben hala takıyorum kolyeyi.. yanlız arada bir süre çıkartıp suya koymak ve takmamak daha iyi oluyor..sonra takınca yeniden etkisini gösterior... artık uydurmaca mı bu kolye değil mi bilmiorum, ama bana ii geldi, özellikle boyun ağrılarıma, tam olarak geçmedi ama oldukça azalttı... nedenini bilmiorum... ama manyetik alanlara, nazar değmesine falan inanan biri olarak belki engelleyici etkisi oluyodur. türkiyede de bu tür mıknatısla tedavi işleriyle uğraşan birileri vardır belki bizim bilmediğimizz...Bir de tetikleyen şeyleri bulup onları yapmamaya gayret ediyorum, Stres en büyük etken bende, sonra aşırı şekerli ve yağlı yiyecekler, üzüntü, karamsarllık, aşırı heyecan....

ortalama 20 gündür kullanıyorum.kolyeyi bana baş ağrılarıma dayanamayan bana kıyamayan kocam almış.bana kalsa o kadar paraya kıyıp alamazdım. kızlar reklamını yapmak istemiyorum ama galiba çok pis işe yarıyor. ben bütün gün bilgisayar başında çalışıyorum. Gün aşırı şiddetli baş ağrılarım olurdu ama 20 gündür :nazar: ses seda yok kendilerinden. sadece 2 kere hafiften ağrıyacak gibi oldu sonra kendiliğinden geçti. akşamları yorgun olur televizyon karşısında sızıp kalırdım. şimdi en erken 12' de yatıyorum sabah 7'de kalkıyorum hiç zorlanmadan. sanki daha zindeyim hiç yapmadığım yapamadığım şeyleri yapayorum. takdir sizin. bir sürü faydasından geçtim sadece beni şu pc nin yaydığı zararlı ışınlardan korusa yeter.

X