Jinekomasti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hatezz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
8
7
31
Merhaba Arkadaşlar.

Ben ve Abim Almanyada yaşıyoruz. Türkçe eğitimi almadığım için yazış ve ifade şeklimden özür dilerim
peşin peşin.
Abim senelerce Jinekomasti denilen Erkeklerde Meme dokusunun büyümesi ve göğüzde aşırı yağ miktarı olmasından çekti. Bizi bu konuda ikna etmesi hastalığı tedavi edirmek çesaretini topliya bilmesi sürdü baya.
Bize nihayet tedavi olacanı anlatığı an yüzüne görseydiniz. Cok mutluydu. Abim zaten genelde çok komik ve sempatik birisiydi.
Ankarada Annanemiz olduğu icin birde Başkent olduğu icin orda Ameliyat olmasına karar verdik hepberaber. Kuzenlerimizin (onlarda Ankarada yaşıyor) Üvey Anneleriyle konuştuk Ankarayı iyi tanıyan bir kişi olarak. Oda bize Serdar Öztürkü önerdi kendisinde burun ameliyatı olmuş ve çok memnun olduğunu belitmişdi. Annem ve Abim Ankaraya uçtular. Şu an abim anlatiyor ben yazıyorum buraya türkçesi yazacak kadar kuvetli değil. Burda yorumlarda soradan okuduğum gibi Doktor bey çok ilgili ama kendini beyenmiş ve işi açeleye getirmek istiyen bir tavırda bulunda. Ameliyta hakkında soru sormak ayıpmış gibi bir atmosfer haline getirmişdi ortamı. Soru soruldunda abim tarafından daha çok annemle diyalog kuruyordu. Meme ucu altı kesiş yapıp dokuyu kesip almak mantıklı gelmişdi hilal şeklinde deriyi ve meme uçunu bağlayan bölgeye ufak bir kesiş atılıp nerdeyse görünmez yere yapılacakdı. Liposuctıion için gereken kesişler icin göğüsün ortasına yapılacını söylemişdi doktor.

Abım hemen sordu neden göğüsün ortasına sonucda estetik ameliyat bu maksat abim yıllardır gidemediği havuzlara gidebilmesiydi. Abim herşeyin üstüne yemin ediyorki doktor kelime kelime aynen böyle demişti "Bu Ameliyat ançak böyle yapılır". Annemizde şahit. Bu cümleyi unutmayın. Abim Ameliyatı oldu Almnayaya dönmeden önçe kontröle gitdi sabır etmesi ve herşey cok gizel olacağı söylendi. 6 Hafta Sabah Akşam zkorse taktı.

Abim İyileşim iyi gitmediğini farkederek çünkü gögüzde yapılan dikişler iltaplanmş ve kabarmış hipertrofik skar şekline dönüşdüğü icin Sol göğüzü umuza bağlıyan tarafda aşırı bir cukulanma oluşmuştu meme uçları ya yeterince alınmadığı icin yada yanlış doku alınış şeklinden ameliyat öncesinden hiç bir farkı olmadı. Ha pardon sağ meme ucundan dokuyu almak icin memenin ortasından kesişi yapmış. Bunuda aklınızda tutunuz lütfen sonra icin. Bukadar olumsuzluk ve doktorun beceriksizliğin üstüne abim burdaki doktorlara görünmeye başladı ve herkesin cevabı inanılmaz kötü bir ameliyat yapılmş ve telaffuzu nerdeyse imkansız. Göğüz ortası kesişler çok gereksiz ve bunun daha iyi Alternatifleri olduğunu anlatıp ğösterdiler abime. Abim buarada doktorla bir sene bozunca whatsapp de sorunlarını ben yazarak doktora belirtirken onun cevabı hep sabır edin cok ğüzel olacak o kadar mutlu olan hastam varki hicbirtane memnun kalmayan hastası yokmuş. Burdaki yorumları okudukdan sonra ap açık yalan olduğunu öğrendim. Abim gerçekleri ve burdaki yazılanları okuyunca aşırı piskolojik sıkıntılar yaşadı ve malesef intihara kalkıştı allahdan başarısız benim güleryüzlü sempatik abim. Babam Doktoru arayıp neden Hastanızı ciddiye almiyorsunuz ilgilenmiyorsunuz diye bağırdı. Serdar bu işin kacışı yok bu hastayı öbürleri gibi başımdan def edemem düşüncesiyle ki bundan eminim çünkü birden bire tavrı değişdi. Düzeltme Ameliyattı teklif etti. Burdaki doktorlar düzeltme payı birşey bırkamadını söylemişti ameliyat eden doktor abime. Abim en çok da sağ meme ucunda ortadan yapılan kesişin sebebini merak edip, çünkü resimlerde öyle birşey göremediğini idda eden Serdar, kalktı 1000 € ekstradan zaten ödediği 7500 TL Ameliyata para harcıyarak Babamla Ankaraya uçtu. Bütün Sıkıntılarını anlatıı ve Nedenlerini sordu. Sol Taraf daki çukur kaslardan kaynaklanan birşeymiş sağ tarafdada abimin aynı kasları var neden orda böyle çukur yok Almanya'da ki doktorlar fazla yağ cekmiş demişdiler. Meme ucların sivri öne doğru bakamsı uclarım öylelymiş doğalmış harbise yalan almanyada mamografi yapdırdı abım dokunun hepsi zaten alınmiyor krater olur diye ama Serdar yeterince almadığı icin böyleymiş demişdiler. Gögüz ortası kabaran izleri düzelteceğini cukur olan yeri tek seferde dolduracağına ki abim lipofilling yöntemini biliyor pek verimli bir yöntem değil bir kaç sefer yapılması lazım ozaman bile enjekte edilen yağın tutacağı garanti değil. Ve şimdik en inanılması sağ meme uçunda yarıdan kesmemiş sol gibi tam yerinden kesmiş ama abimin meme uçu karanlık olan bölgleri bir senede iki kat genişlemiş ondan böyle görüntü veriyormuş. Zaten Abim soruyormuş Serdar yine terbiyesizlik yapap intahara onun ameliyatın yüzünden kalkışan ve bunu ona söyleyen bir hastasını umursamayıp Oğlunun sordunun cevaplarını Babasına veriyormuş. Bu Meme Uçunu Yalanı duyan Abim komple güvencini inancını kaybediyor. Ve Otelde bütün gece ağlıyor.

Geri döndüler tabii Ameliyatdan beli Abim Abim değil. Evde eksik olmayan gülüşü eksik artık.
Hicbiyere cıkmiyor Evlenecek yaşda korkusundan ve komplexlerinden ki bunların Serdar Kaynağıdır kızlara ilği gösteremiyor. Kendini O Doktordan tecavüz ve deforme edildiğini hissediyor.
Bizim de halinle evin huzuru kacık herkes abimin haline çok yüzülüyor.
Abim resmen hayalet saç sakal aldı başını gidiyor adamın hicbirşey umrunda değil.

Ameliyatdan önce böyle tepkiler ve davranışlar abimden düşülenemzdiği icin 23 Yaşındakı bir gençin Piskolojiğini paramparça eden Serdar Öztürkü burda kınıyor ve hakımı helal etmiyorum.

Abim şu an Piskolojik Tedavi görüyor.

Hakkında Dava açacağız. Davaya tanıklık yapmak isteyen varsa kendi kötü tedavisini mahkemeye sunmak isteyen varsa benen iletişime geçsin. Avukat masrafları bizden yeterki gelin tanık olun gerçekleri anlatın.

Tüm bu terbiye ve tip bilgisi ve yeteneyi kısıtlı olan "Doktora" ameliyat olmamış şanslı Arkadaşlar olmayan ve Yakınlarınızı bilgilendiren.

Evet Arkadaşlar Abimin Almanayada ünlü sayılan tanılan Jinekomasti Uzamnlara gitmediği kalmadı.

Öngörüşmeleri veya Yol masrafları kendi meslek zamanından cıkıp eylenmeden topladığı parasını gözünü kırpmadan harcadı. Ama nafile herkesten aynı cevap Serdar Öztürkten veriren zarar tamir edilemeyecek şekilde. Almanyanın 4 bir tarafına gittik. Yapılan işin ki sırf Estetik Ameliyat zaten uzaktan yakından Estetikle alakası yok. Yavaş Yavaş Abimin umutsuzluğunu anlayabiliyorum. Her gittiği Doktorda ve aldığı olumsuz cevapta biraz daha çökmesini izliyebildim malesef.

Bu Sayfada Serdarı öven bana göre Sahte Hesapları da Allaha havale ediyorum.

Abim bu doktora malesef ameliyattan sonra, Bu sitedeki negatif yorumlar hakkında sorguladığında onun cevapı bunlar Sahte hesap diye salamıştı. Son görüştüklerinde Serdar abime demiştiki Abimin gibi 2 Hastası olsaymış bu mesleki bırakırmış İsabet olur!

Adamdaki cürette bak.

Bu "Doktora" Ameliyat olan Arkadaşlar rahatlamak icin, yine başka doktorlara gidin baktırın kendiniz ama fazla ümitlenmeyin vicdansızca yapılan bir ameliyatın tatmin edici düzeltmesi bize göre malesef yok.

Abimi her türlü hayata geri kazanmaya calışiyoruz üstüne titriyoruz ama bir gün umutsuzluğuna yenik düşüp kendini ve bizi yüzecek olursa bunun tek suçlusu isminden artık bıktığımız şahıstır.

Ve Allah varsa eyer ki hamdolsun bundan eminiz, ömrü yettiği kadar bu dünyada bunların hesabını verecek, geri kalanıda öteki dünyada inşallah.

Yaptığı Ameliyatı

burda sadece abimin değil bütün madurların sosyal hayatına iş hayatına aile hayatına inanılmaz zarar veriyor ve mahv ediyor.

Bu kadar vebal bu kadar yenilen hak çalınan zamanın bir hesaplaşması olması lazım yoksa yaşamın bir anlamı kalmaz. Bizden ruhsal bir Abi bir Kardeş bir Oğul aldı bakalım Adalet yani Rabbimin ta kendisi ondan ne alacak. Olacak mı diye değil ne zaman olacak diye bekliyoruz…

İki kişi olsun mesleği bırakacak öylemi ,ben 3 yıl önce tanıdım bu doktoru buradaki bazı yalancıların reklamlarına inanıp gitçmiştim.Bu zaman zarfında Ben başta olmak üzere çok mağdur olanları gördüm. Mesele para olunca akan sular dururmuş Ne bırakması .Ama soranlara yol gösteriyorum keşke bizede birileri gösterseydi..

Abim burda nasil rapor yazmaya başlayınca daha önce Whatsapp den bloklıyan Serdar Babamızı arayıp abimin daha önce geri istediği ameliyat ücretleri teklif etti. O zaten yeterince kazaniyormuş aklınca bize sadaka veriyor. Sadaka helal kazanılmış parayla verilir! Burda amac Serdarın abim üzerinden kazanmamasıydı yanına kalmamasıydı yoksa bu saaten sonra parayı napsın abim adam dünyaya küs. Zaten teklifi red ettik. Bu "Doktor" daha önce onun yüzünden intahara kalkışan bir kişiye görüşmede hala yalan söylemiş hastası umrunda olmayan ancak ve ancak kendini düşünen 1,5 senenin üstüne madur olan hastası susmayıp internette rapor yazdıkdan ve serdar müşteri bakın hasta demiyorum müşteri kaybetmekden korkduğundan resmen sus ma parası ödemeyi göze almış. Bu Serdarın normal insanlar gibi suç üstlenme kabiliyeti yoktur. Masaya Narkosla yattan da sizsiniz ameliyatiniz istediniz gibi olmadımıda suçlu sizsiniz. Bu mantık dışı bakışnan mücadele edemesiniz. Biz kediye köpeğe bile bişe olsa yüzülen aileyiz ama bu na yada tanıdığı veya deyer verdiği birisine birşey olsun bunu duyayım gülmekten aylayacağım. Ama Abime birşey olsun onun güleceği hiç birşey kalmıyacak!

Ben de kardeşime ameliyat yaptırmak için doktor arıyordum. Teşekkürler, bu yorumu okuduktan sonra asla bu kötü insana gitmeyiz!

Benim halam burun ameliyat sonrasi intahar kalkıştı.
Kendisi deformasyona uğramış. Kaç sefer görüşmeye gitti. Böyle düşüncelere sahip olduğunu ve ameliyattan kaynaklandığını söyledi. Çidiye alınmadığı ortada. Az biraz para icin değer mi? İşi beceremiyorsan bırak. Ben Halamdan nerdeyse oluyordum. Psikolojik Tedavi görüyor şimdi. İnşallah kendine birşey yapmaz daha. Bu nasıl bir insan bunları nasıl göze alıyor bır gün bunların hesabını vermiyecek mi düşünüyor? Birisi sonunda kendini öldürse bunlan nasıl yaşayacak. Allah böyle insanların belasını versin ki verir de bu kadar hak yenilir mi. Halam kendisini hep: kendini beğenmiş beğendiği kadar ama bilgisiz ve beceriksiz olduğunu anlatı bizlere.
Yaptığının bin katını bulur inşallah.
Böyle devam ederse bir gün bunun hakkından biri gelir böyle fazla gitmez bu!

Bu 2 üye de aynı kişidir. Sanırım doktor yasal süreci hatırlatınca tutuştu ve mesajlarını sildirmeye kalktı. Bu site sizin doktorları tehdit edeceğiniz ve bunun üzerinden rant sağlayacağınız bir site değildir. Bu üyenin yazdıklarına asla itibar etmeyin. Bir doktorun linç edilişine çok güzel bir örnektir.

Merhabalar, sanıyorum bana söz hakkı doğdu. Yeni Hesab açmaya mecbur kaldım, eski hesabım rica etmeme rağmen birtürlü aktif haline getirilirmiyor. Bu Hesabı acmam forum kuralarına aykırı olmaması lazım çünkü kendimi tanıtıyorum üstelik eski hesabı kulanma imkanı verilmiyor bana onun icin silme gibi bir hamlenin sözkonusu olmaması lazım . İsimden de anlaşıldığı gibi “Hatezz” Adlı Hesabın sahibi benim. Sizlerle burda abimin “Serdar Öztürkle” Jinekomasti Ameliyat Tercübesini paylaştım. Yönetim tarafından Başlık değiştirilmiş, doğru olmayan bir hamle. Size burda genel bir Jinekomasti ameliyatından bahsetmedim. Başlığa “Jinekomasti” kavramını ekliyebilirdiniz ama “Serdar Öztürk” kısmının silinmesinin sebebinide çok iyi biliyorum. Google bu ismi verdiğinizde ilk sıralarda benim KadınlarKulubü Konum çıkıyordu. Burda “linç” edilenleri görmek istiyorsanız https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hasta-yorumlari-burun-estetigi.428332/page-406 onlar burda Doktora olan hiçbirşey yok. Burdaki üyeler de doktoru karalayan tek kişi mi?
Site abim ve ben icin objektifliğini, namını ve kalitesini bu hamlelerle kaybetmişdir. Site de o kadar rapora ve kötü tercübeye rağmen böyle davranış bende menfat sorusunu uyandıriyor. Yasal süreç icin çekindiğimiz yok. Hem Fransada hem Türkiyede Avukatlık yapmış Kuzenimiz var. Hukuk Dünyasında Sahibsiz değiliz! Üstelik Doktorun bu bütün hamleleri tamamen bir sucluluk psikolojisinden kaynaklanmasıdır. Bunlar bizim görüşlerimiz. Bir zamanlar bu sayfanın amacıda bu du Fikir ve Tercübe Paylaşımı. Abim revision ameliyatı gecirdi ve Serdar Öztürkün yaptığı ilk ameliyat yüzünden lokasyon tercihlerinden ve bizim gözümüzde vicdansızca ve amatörce yapılan ameliyatan dolayı bir türlü iyileşemiyor abim. Ameliyat öncesi bunları kayıta alan sağlık raporo yaptırdık. Sağ aerola ortadan kesilmesi ikinci ameliyatı yapan doktordan bile amatörce nitelendirildiği cok acı verici açıkcası. Bizim gözümüzde Bu doktor Hasta tedavi etmiyor tamamen ve sadece ticaret yapıyor ve hastaları umrunda değil. Yasal sürecde elbet bizimde öne sürecek şeylerimiz olacakdır! Hayatlar mahv edip Hayatı Hayat yapmak hiçbir Kitapa sığmaz.

Sizlerle bir de Site dışı Kaynaklardan birşeyler sunayım. Basit bir soru okuyanlara. Kendisine hem Jinekomasti hem Burun ameliyatı icin gitmişti Abim . O günü lanetliyor gitmez olaydım diyor abim. Burun hakkında kendisinin “Türkiyede 2 Numarayız” dediğini çok iyi hatırlıyor hata 1. Numara kim diye düşünmüş abim. Sürekli bana güven diyip abimin burunun hakında birşey dedirtmemiş kendisine. Çok güzel olacak güven bana söylenen sürekli içi ve arkası boş sözler... allahdan abim en azından burun konusunda tehlikeyi anlamış ve bundan vazgeçmiş. gelelim şimdik soruya. Yani genel anestezi altında yatan siz, sizi kesen ve bir ömür boyunca üstünüzde izlerini bırakan o, herhangi bir sorunda veya sıkıntıda suç ve kabahat sizde. Böyle bir mantıksızlıkla hayat tabi güzel. Sonradan iş işten geçtikten sonra abim burdaki negatif yorumları görmüş ve sormuş ve tabiki burdaki abimin acı kaderini paylaşanlar, sahte hesaplarmış. Linc edilenler bizleriz! ve kimbilir günde kaç kişinin hayatı daha mahv ediliyor. Umarım yazdıklarım ve malesef yaşadıklarımızla en azından başkalarını uyara biliyorduruz.

Eklentiler

• 2C59895C-1280-45EF-954A-B23BF21234C1.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 266
  • FC5423C3-0E8D-4E7C-B4DB-4B9BEAA20511.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 253
  • DEC7826B-AD14-49D1-922D-967BA66EF29C.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 266
Merhaba Yoldaşlar. Bir meslek sahibi olarak işinizle kamuoyuna acılmak, herzaman kendini yorumlara acmak ve bunları en azından tolare etmek lazım, demektir. Serdar Öztürkün İnstagram sayfası dediğim bu görevi ve sorumluluğu realize ediyor. Yazılan Tercübe Yorumları, eyer yağ cekmekte ve tanış ibaretten tercübesiz övmekte sınır tanimiyorsa, hemen siliniyor. Bu apaçık güvensizliğin ve beklenen gereken kalitenin ve söz verilip kendini öven kendini en yüksek seviyede sunan ama çok daha altında işinin arkasında duramayan bir kişinin tablosunu ciziyor. Burda bütün interaksyonlarımı sizlerle paylaştığım icin bunuda paylaşma ihtiyacı duydum. Üstelik kendimi koruma ve uyarmak icin görevlendirilmiş hissediyorum. Yorumlar hiçbir İnstagram Kuralarını ezmedi ama yinede yorumlar silindi ve bloklandım Serdar Öztürk tarafından. Sansürle beraber nasıl bir Kişilikle karşı karşıya kaldığımı birdaha hatırladığımı sizlerle haberdar etmek istedim. Ama Adaletin ve Gerceğin bir pis huyu vardır geç de olsa ortaya cıkar ve yerini bulur. Dayanin yoldaşlar!

Birde edit olarak.
Sadece Almanyaya sınırlamadık kendimisi sayılan ve dünyaca bilinen www.gynecomastia.org durumumuzu bildirdik.
https://www.gynecomastia.org/smf/index.php?topic=33363.0
Serdar Öztürk kendisi bize “işini” savunmak için bu sayfadan refarans buluyordu. Bizim gibi kötü durumları gösterip “daha kötüsü var” imajı yaratmak istiyordu. Bizimle paylaşılan kötü vakaların hemen altında doktorların yorumu ve değerlendirmeleri var. Bunlar ama bizlere yolanmıyordu. Burda artniyet görüyorum. Kendi araştırmamızla ve İngilizce bilgimizle öğrendik bunları. Kendisini zamanında bunlarla karşı karşıya getirdik ama herzamanki gibi net bir cevap, veya samimiyet, veya ego dışı gercekçi bir analiz ve hata kabulenme kabiliyeti, göremedik.
İstenilse Screenshotlar sabit özelden isteyenlere gönderebilirim.

“Haksızlıklara karşı gelmeyenler, yalnız haklarını değil, onur ve şereflerini de kaybederler.”

“Haklı olduğun zaman, hiç kimseye boyun eğmeyeceksin.

Bu şeref ve vicdan yoksulu doktora ameliyat olmadan önce kesinlikle iyi görüntülü kamaranızla pre operativ resimlerinizi çekin. Sonradan resimlerinizi istediğinizde kendi lehine fotoşoplayacakdır. Gördüğünüz gibi cektiğim resimler bir hafta ameliyat öncesi mavi arkalıklı resimler ise bu şahsın fikir ayrımı sonra (yani benim söz verilenin yere getirilmesini istediğimden sonra) ve isteğim üzeri yoladığı.

Bu sert ama çup diye oturan kelimeleri artık kendisi hastalarına benim piskolojik hasta olduğumu ve burda okuduklarına kulak asmamalarını söylüyor. Bunu bire bir instagramda bir hastası yazdı bana.

Etik acıdan bu “adam” zaten 0 ama üstelik hipokrat yeminini bozup benim vakam üzerinden başka hastalarıyla konuşup yazdıklarımın ciddiyetini ezmek istiyor. Hani beni hangi yüzle artık mahkemeye vermek istiyor ya screenshotlar bende sıkıntı yok gel

Herkes ne olduğunun farkında

Her İnsanın hayatını baştan aşağa kadar değişdiren kararları vardır benim ki ise sana güvenip sözünün bir ağırlı olmasını düşünmek idi.

Buraya son sefer yazışım. Hakımı Serdar Öztürk olan ticari vicdansız, etik yoksulu kişiye kesinlikle helal etmiyorum. Sayfada başlığımı bana danışmadan “Serdar Öztürk” den “jinekomasti” iye değiştiren ve böylece Serdar Öztürk Google verdiğinizde açtığım konuyu bulmanızı engeleyen ve dinlemeden düşünmeden yargılayan ve benim gözümde Serdar Öztürke yataklık eden sansürleyen ve sayfanın objektifliğini ve tarafsızlığını yok eden adminlere de hakımı helal etmiyorum. 2015 den beli çektiğimi bir ben bir allah biliyor. Onlarca revizyon ameliyatları, kaçan güzel anılar, fırsatlar, döktüğüm o kadar göz yaşı ve caresizliğin ve ümitsizliğin verdiği her hayat alanındaki zarar. Bunların kıyamet günü hesabı görünecek ve herseyin üzerine yemin olsunki hakımdan vazgeçmeyeceğim. Bu zattan zarar gören herkese sesleniyorum: hakkınızı arayın çevrenizdeki insanları uyarın ve koruyun. bu boynunuzun borcudur. Allah sizi gönlünüzdeki gecen değerlere sahip olan ınsanlarla muhatap etsin. Selametle…

Senin yazdıklarına nasıl inanalım ?

2017 yılında yazdıklarımı silin hayat memat meselesi diyen sen değil misin ? Şimdide bize mi bok atıyorsun ?

Hakkını helal etmiyormuş ! Bu KİB raporunu kim yaptı ? talep kimden geldi ? Erkek olup siteye kadın gibi girip abim adına yazıyorum diye yalanı kim uydurdu ? Şimdide hakkını helal etmiyormuş... Terbiyesiz herif... Ne inandırıcılığın kaldı ne samimiyetin... Utanmadan bize bok atıyorsun birde.... Adam mahkemeye verince tutuş yazılarımı sil az palazlanınca neden sildiniz...

Bunu da unutmamak lazım 2. hesap alıp karalamaya devam. Ne doktoru tanırım ne de seni ama bu terbiyesizliğe izin vermeyince biz kötü olduk !

Gider hakkını yasal süreçte ararsın bu site senin hakkını arayacağın bir mecra değil. Memnuniyetsizliğin varsa yazarsın. Bu kadar basit...

hayatın yalan dolan olmuş 50 tane yalan 50 tane sahte hesap sonra nerede adalet nerede adil site yönetimi ...

hadi oradan ...

1. Bir Kadın Sitesi olduğu icin kız kardeşime yazdırıp site kuralarını ezmemek kabahat mı oldu?
2. Yaşadığım ve Benim Hesapımdan sizlere rapor ettiğim herşey aynen öyle yaşanmıştır ne yazıki.
3. Yazdıklarımın silinmesin talebime gelince. Vicdanıma yenik düşüp hayat memat meselesinden kastım kesinlike kendi canımdan korktuğum icin değildir çok kris bir süreç idi üstelik mahkemeyede kimse vermedi beni acaba kimlen hakkımda konuşup benim sahip olmadığım bilgiye ulaştınız? bilmem anlata biliyor muyum...
Birde size her özelden yazılmış mesajı böyle kamuoyuna açık ediyorsanız diskresyonu benimsemememisiniz.
Ben Yazdıklarımı resimlerle kanıtlamaya çalışdım ve burdaki onlarca yorum, rapor ve yaşanmışlarla ne yazıkki örtüşüyor.
uyardığım icin teşekkür eden benim gibi madurlar oldu. Sadece bu sitede değil “Şikayetvar” ve Google de ki yorumlar da hep aynı tabloyu ve bu şahısın boş laflarını söylüyor.
4. Gelelim bu sitenin adminlerine ve kendilerini objektif göstermelerine.
Bu konunun ilk başlığı “Serdar Öztürk Jinekomasti” idi.
Bana haber verilmeden, site kuralı çiğnenmeden bu başlık değişildi. Neden? Çünkü Google e Serdar Öztürk yazıldığında ilk benim burdaki yorumum çıkıyordu! Bundan bir site niye rahatsız olsun?
objektifliğinizi korumadınız gibi taraftarsızlığınızı da korumayıp bu şahsım lehine beni yalan ve terbiyesizlikle suçladınız.
bu sözde bir yorum sitesi...
Benim samimiyetim yaşadıklarımdır!
Terbiyeyi de, secdiğiniz laflara bakılır ise, örnek yaşamayıp uygulamayankimseden öğrenecek değilim.
Hem ban atıp hemde niye yeni hesap acıyorsun mantıka sayıp olmak da bi ayrı özelik sanırım.
Madem objektif siniz Serdar Öztürk hakkındaki “Burun Ameliyat Yorumları” neden durduruldu?

Bu yazdığım rapor (ki çok şükür oluyor böyle şeyler) bazı kişilerin benim iğrenç yüzücü ve can alıcı geçtiğim süreçten gecmelerine engelliyor ise ne mutlu bana.
Bu yorumlardan başka çıkarım yoktur zamanı geri alamayacağıma göre...
Burda benim görüşümden objektif ve menfaatsız davranılmasa, hakaret edip banlansam bile

Siteye teşekkür etmek isterim.
Hangi niyetle yaptıklarını bilmesem bile benim yorumlarımı silmemiş ve en azından bu konuda site temelerine sadık kalmıştır.

Adminlerden paylaşılan özel mesaj da ki “hayat memat meselesi” konusunu doğru anlamak icin…

Hatırlayalım :
“3. Yazdıklarımın silinmesin talebime gelince. Vicdanıma yenik düşüp hayat memat meselesinden kastım kesinlike kendi canımdan korktuğum icin değildir çok kris bir süreç idi…”

“Kendi canımdan korktuğum icin değil”

kısmı kesinlikle hiçbir şekilde Prof. Dr. Serdar Öztürk ile alakalı değildir olmayacaktır.

Burda Kastedilen kişi böyle tartışmalardan yıpranan can güvenliğinden, kendisine zarar vermesinden endişelendiğim özel hayatımdan bir kişidir. “Vicdanıma yenik düşüp” kısmı işte bunlan alakalı. Bunun icin Prof. Dr. Serdar Öztürk e hukuk davası acmadım.
Yazdıklarımın silinmesini talep ettim ki sürekli aynı şeyleri okuyup olumsuz etkilenmesin diye özel hayatımdaki kişi.

Hiçbir şekilde sözlü veya fiziksel Prof. Dr. Serdar Öztürk e karşıt şiddeti tolere etmiyorum ve hiç bir şekilde onaylamıyorum. Bunlardan uzak durulmasını ve kesinlikle yapılmamasını üstüne basa basa söylüyorum ve talep ediyorum. Herkese yasal imkanlar ve yasal süreçler çerçevesinde adalet arayışına girmelerini tavsiye ediyorum. Bu tek yoldur.

Bu Yazı Hatezz, Hatezz2, justiceintheend06 hesapların sahibinden yazılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…