Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
jınekolojık muayeneden utananlar..
- Konu Sahibi burcumm25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende geçen hafta seninle aynı duyguları paylaşıyordum randevu aldım dra gidene kadar uyuyamadım ama inan korkulacak birşey yokmuş sorularımı sordum testlerim yapıldı pazartesi günü yine gidicem şimdi çok rahatım keşke daha önce korkumu aşıp gitseydim diyorum sana tavsiyem kendine güleryüzlü bir dr bul ben arkadaş tavsiyesiyle gittim çok memnun kaldım
1 yıllık evlıyım daha esım gormedı nasıl etcem bennn yazmışsın... herhalde daha düğün olmadı da ondan böyle yazmışsın,yani sadece nikah var,düğünü bekliyorsunuz öyle mi,nedir yani? :))) ben de çok rahatsız olmuştum...hatta çıkınca eşime sarılınca ağlamıştım...ne bileyim öyle oldu işte...normal de rahat bir insanım ama...yani böyle şeyler yaşayabilirsin ama utanıpta gitmemezlik etme...sağlık bu sonuçta...
ya ne buyuk sıkıntı oldu basıma allahım bu nasıl bı utanctır...varmı benım gıbı dusunenler yada nasıl yendınız??1 yıllık evlıyım daha esım gormedı nasıl etcem bennnkafamçokkarıştı
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.Eşim bile görmedi diyosun ya bunu da anlıyorum.Ama dr.meselesini fazla büyütme kafanda. İlk muayene çok ağarıma gitmişti bayan dr.du üstelik.Ama o pozisyonda yatmak garip hissttirmişti. 3 aşılama 1micro geçirdim şimdi muayene sayısını hatırlamıyorum bile.Allah sabrını veriyor.O an dr.u dışardaki normal insan gibi görmüyosun. O da seni öyle görmüyo zaten. Muayeneden sonra görüşürken bu adam benim biyerlerimi gördü diye aklına bile gelmiyor.Rahat olmayı başarırsak herhangibir organın muayenesinden farklı bişey değil.Hani normalde göğsünü de hiçkimseye göstermezsin ama bakarsın anneler arkadaşlarının yanında bebeğini emzirir,onun gibi herhalde. Ya da ben çok alıştım, bilemiyorum. Sana çok geçmiş olsun.
Ben de senin gibiydim.Ama 3 asilama 3mikro yaptim.Benim muayene sayim 100 u gecmistir ama hala utaniyorum ama yapavak bisey yok.Ultrasonu bile dr.zor sokuyor acilmiyor.Transfer sonrasi her negatif sonucu aldigimda Allahim yine mi ayni seyleri yasayacagim diyorum.Yumurta toplama narkozla oluyor onda uyuyorsun ama transfer bana zulum gibi geliyor.Cunku iki dr bir embryolog uc hemsire basinda ve sen ilkokulda kurbagalari toplu igneile tuttururduk ya aynen oyle duruyorsun ve hic kipirdamayacaksin.Bu sefer transferimi uykuda isteyecegim cunku bu durumdan cok rahatsiz oluyorum.Birde hemsirenin biri ben transferden sonra islem bitince kendimi kapatioyrdumda anestezi uzmanina yaranacak ya ay diyor bu tup bebek yaptiranlarin orasini burasini kapatmasini bir turlu anlamiyorum dedi.Canim dedim o acilma mecburiyetten oluyor.O mecburiyet kalkinca icgudusel olarak kapatmmak istiyorsun dedim sonra beni kirdigini anlayinca gonlumu aldi.Basa gelen cekiliyor canim anlayacagin
ya ne buyuk sıkıntı oldu basıma allahım bu nasıl bı utanctır...varmı benım gıbı dusunenler yada nasıl yendınız??1 yıllık evlıyım daha esım gormedı nasıl etcem bennnkafamçokkarıştı
hemen hemen her ay o masaya yatıyorum,alıştım artık utanmıyorum.....
aynen ilk muayenem gebeliğik için çatı genişliği içindi ve önce dr unutmuştu sonra hatırladı dedi seni gidi neden hatırlatmıyorsun bende erkek dr en son benim için dr mükemmel biri çok seviyorum herkes özel olduğu için dio ama bence insandan insana değişiyor muayene ederken cesaret olsun die bi eliyle benim elimi tuttu ve sürekli az kaldı ablacım afeersin tamam falan dierek muayene etti dr
ankara lokman hekim hastanesi elif terzi hanım çok seviyorum çok memnunum ankaradaki arkadaşlara duyrulur
ankara lokman hekim hastanesi elif terzi hanım çok seviyorum çok memnunum ankaradaki arkadaşlara duyrulur
canım ilk gittiğimizde hepimiz öyleydik merak etme herkez aynı şeyi yaşıyor ilk önce ama daha sonra alışıyosun mecburen hatta ameliyat olmadan önce sonda takarlarken çok kötü olmuştum ve ozaman bekardım hemşire sen bekarmısın diye sordu hemen bende ağlayarak cvp vermiştim alışıyo insan zamanla ama ilkini atlatana kadar korkuyosun bende sayısını bile hatırlamıyorum kaç defa muayne olduğumu ama korkulacak ve utanılacak hiç bişey yok rahat ol
Jinekolojik muayene hemen hemen her kadının korkulu rüyası.Bu da yetiştiriliş tarzından kaynaklanıyor.Utanmayı,bastırmayı,ayıbı öğrendiğimizden olmuyor mu?Bu düşünceleri bir kenara bırakıp kendimiz için doğru olanı yaptığımızı,hiç te endişelenecek bir şey olmadığını düşünelim.Ayrıca bu sürecin rahat geçmesi için doktor seçiminin önemli olduğunu düşünüyorum.Bende bu korkumu doktorum sayesinde yendim diyebilirim.Sıcak,sevecen,güleryüzlü,tatlı dilli doktoruma her gidişimde koşa koşa gidiyorum,Herşeyden önemlisi sağlığım sözkonusu....................
Arkadaşlar,özelliklede muayaneden çekinen arkadaşlar,inşallah herşeyiniz yolunda gider ve sadece rutin kontrolleriniz için gidersiniz doktora.Biz 4 senedir bebek istiyoruz ve kaç kere muayene olduğumu hatırlamıyorum.Ben ilk başta da hiç zorlanmadım gerçi,kendimi garip hissettim ama zorlanmadım çünkü gitmek zorundaydım.Benim cesaretim aslında korkudan.Ya doktora gitmezsemde ya ihmal ettiğim için başıma birşey gelirse korkusundan sanırım.İlk erkek doktor tecrübemde de sevgili doktorum hemşiresi eşim ve ben haliyle,hep beraber ailecek muayene olduk:))Evet daha garip bir durum ama onada alışılıyor,hayatta herşeye alışılıyor.Heleki tüp bebek tedavisi,arkadaşında belirttiği gibi dahada zor.Dünyanın insanı oluyor ve üstünüzde örtü olmuyor,çünkü embriyoları rahime yerleştirirken aynı anda karnınızdanda da ultrasonla bakıyorlar.Bu daha da garip,kendinizi tamamen çıplak hissediyorsunuz ama bebek isteği öyle güçlüki,yada şöyle söyliyim her ay adetiniz geldiğinde öyle büyük bir yıkım hissediliyorki muayeneymiş,erkekmiş,ayıpmış hepsi fasa fiso kalıyor...
Herşey gönlünüzce olsun,her işiniz yolunda gitsin inşallah.Bunu yenmemnin yoluda kaçmak değil üstüne gitmek,kaçarsanız yenmeniz mümkün değil,siz kaçtıkça sorunlarınızın büyüme ihtimali çok yüksek.Ciddi problemleriniz yokken bian önce gidin bence..Gidince alışacaksınız çünkü başka alternatifimiz yok,gitmek zorundayız..Hayatımızın en büyük gerçeklerinden biri...
Sevgiler.....
Herşey gönlünüzce olsun,her işiniz yolunda gitsin inşallah.Bunu yenmemnin yoluda kaçmak değil üstüne gitmek,kaçarsanız yenmeniz mümkün değil,siz kaçtıkça sorunlarınızın büyüme ihtimali çok yüksek.Ciddi problemleriniz yokken bian önce gidin bence..Gidince alışacaksınız çünkü başka alternatifimiz yok,gitmek zorundayız..Hayatımızın en büyük gerçeklerinden biri...
Sevgiler.....