• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jinekolojik muayene?

hopewind

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
53
15
288
Kızlar merhaba derdim şu muayene ilk kez gittim ve olamadım:KK43:zaten gergindim birde o masaya oturuş şeklim garipti sanırım , sırtımda dayanacağım bir yer yoktu sadece dirseklerimden yardım alarak eğrelti şekilde durmaya çalıştım o koltuğun ucunda, doktor da canım çok yandı bi iki ah diyince böyle olmaz diyip bıraktı özel hastaneye gitmiştim, sizlerin de böyle mi oldu muayeneniz ? Daha önce gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen

bana doktor “çatala geç muayene edelim” diyince ilk muayenem nasıl olacağını bilmiyorum dedim, sağolsun yardımcı oldular. şurda üstünü çıkar şöyle geç az daha aşağı in vs vs
yaparken de kendimi kastım biraz, adam “çok kasıyorsun rahat ol” dedi
ama kasmama rağmen hiç acı hissetmedim
tek hissettiğim şey spekulumun soğukluğuydu :)

acı verecek bir işlem değil bu
en fazla rahatsızlık hissi duymanız lazım
muhtemelen kendinizi çok kastığınız ve doğru pozisyonu alamadığınız için öyle olmuştur

bu yatak ya da sandalyeye oturuş şekli nasıl olmalı doktor hiç uyarmadı yatınca hayır ucuna otuman gerekli
dedi bütün yük dirseklerime bindi gerildim bende

bu yatak ya da sandalyeye oturuş şekli nasıl olmalı doktor hiç uyarmadı yatınca hayır ucuna otuman gerekli
dedi bütün yük dirseklerime bindi gerildim bende
Doktorunuzun sizi yönlendirmesi lazım. Kendinizi kasmayın. Biraz internetten de araştırın.

bana doktor “çatala geç muayene edelim” diyince ilk muayenem nasıl olacağını bilmiyorum dedim, sağolsun yardımcı oldular. şurda üstünü çıkar şöyle geç az daha aşağı in vs vs
yaparken de kendimi kastım biraz, adam “çok kasıyorsun rahat ol” dedi
ama kasmama rağmen hiç acı hissetmedim
tek hissettiğim şey spekulumun soğukluğuydu :)

acı verecek bir işlem değil bu
en fazla rahatsızlık hissi duymanız lazım
muhtemelen kendinizi çok kastığınız ve doğru pozisyonu alamadığınız için öyle olmuştur
Spekulum dedigin ordek mi? Onu isitmiyolar mi?

araştırdım internet film vs gördüklerimde herkes rahat uzanmış bir halde yatıyor örtülü, bense ucuna oturtuldum pozisyonum çok rahatsızdı söyledim doktora herkes böyle oluyor dedi hemşirede yanında ve örtü yok
asıl merak ettiğim bütün doktorlar böyle mi yapıyor muayeneyi bana çok anlayışsız geldiler

araştırdım internet film vs gördüklerimde herkes rahat uzanmış bir halde yatıyor örtülü, bense ucuna oturtuldum pozisyonum çok rahatsızdı söyledim doktora herkes böyle oluyor dedi hemşirede yanında ve örtü yok
asıl merak ettiğim bütün doktorlar böyle mi yapıyor muayeneyi bana çok anlayışsız geldiler
Ortu ne icin olacak? Benim doktorum isigi los yapiyodu ekran daha iyi gozukuyodu ve kendimi daha rahat hissediyodum.. ama her zmn uzerimde elbise tarzi bisey olurduki alt taraf cibildak olunca ayaga kalkinca filan ciplak totoyla kalmiim :)

Bende ilk muayenemde çok kasılmıştım doktorum rahat olmamı söyledi sohbet ederek muayene etti ayrıca öyle dirseklere dayanma değildi benimki normal koltuk gibi bacaklarımı koyacağım yerler vardı sırtımıda dayadım yani doktorunu değiştir bence biraz anlayışsız bir doktor herhalde.

Yaslanılacak yer olmalı yani yoksa ister istemez kasılır insan. İlk kez duyuyorum. Ben gittiğimde yaslanacak yeri vardı çatal gibi iki yanda ayakları koymak için yer vardı ve örtü veriyolar üzerini örtmek için. Ah vah deyince nasıl bırakır doktorun ya ? Sakinleştirmeyi denese? Benim doktorum derin bi nefes al derdi nefesi alınca zaten hiç acı hissetmiyosun

Ve benm gittiğmde özeldi.

Sizinki nasıl özensiz bi özel hastane anlayamadım gerçekten.

Arka dayanma yeri olmayan çatal koktukta tabi muayene olunmaz, ve evet genellikle örtü olur, en azından bu zamana kadar örtüsüz ve arkalıksız bir çatalda muayene olmadım ben.
Doktorun sizi yönlendirmesi gerekirdi.

Tüm jinekolojik muayeneler böyle olmuyor, başka bir hastaneye ve dra görünün lütfen

Arka dayanma yeri olmayan çatal koktukta tabi muayene olunmaz, ve evet genellikle örtü olur, en azından bu zamana kadar örtüsüz ve arkalıksız bir çatalda muayene olmadım ben.
Doktorun sizi yönlendirmesi gerekirdi.

Tüm jinekolojik muayeneler böyle olmuyor, başka bir hastaneye ve dra görünün lütfen
teşşekür ederim sonunda sorunumu anlayan çıktı

Kızlar merhaba derdim şu muayene ilk kez gittim ve olamadım:KK43:zaten gergindim birde o masaya oturuş şeklim garipti sanırım , sırtımda dayanacağım bir yer yoktu sadece dirseklerimden yardım alarak eğrelti şekilde durmaya çalıştım o koltuğun ucunda, doktor da canım çok yandı bi iki ah diyince böyle olmaz diyip bıraktı özel hastaneye gitmiştim, sizlerin de böyle mi oldu muayeneniz ? Daha önce gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen

Valla ben iki uc merdiven cikip oyle oturdum hersey kabak gibiydi. Ve tek kullanimlik plastik spekulim kullandi. Ama badka bi dogum hastanesinde ise yere yakin ve metal olani kullandi. Her halukarda muayene sonrasi akinti varsa kan geliyo ama kasmamak lazim. Her ne kadar buni desemde her muayenede agliyorm. Istemsiz oluyo. Doktorun seni yonlendirmesi lazim ne demek masan in deyip gondermek hemde ozel hastane. Bana sakin ol az sonra bitecek fln diye telkinde bulunmustu

Yaslanılacak yer olmalı yani yoksa ister istemez kasılır insan. İlk kez duyuyorum. Ben gittiğimde yaslanacak yeri vardı çatal gibi iki yanda ayakları koymak için yer vardı ve örtü veriyolar üzerini örtmek için. Ah vah deyince nasıl bırakır doktorun ya ? Sakinleştirmeyi denese? Benim doktorum derin bi nefes al derdi nefesi alınca zaten hiç acı hissetmiyosun

Ve benm gittiğmde özeldi.

Sizinki nasıl özensiz bi özel hastane anlayamadım gerçekten.
bende anlamadım, oyüzden açtım konuyu sen nasıl doğum yapıcaksın daha muayene olamuyorsun dedi çok üzüldüm

Back
X