Jinekolojik muayene olamama

burcin2812

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
296
Yer
Ankara
slm arkadaşlar ben 31 yaşında 1.5 senelik evli bır bayanım vajıydım evliliğimin 5 ayında burda yendim pko hastayım bebekte istiyoruz kasım gıttım zorla alttan ultrasonla baktı dr 3 4 kez adet olmayınca başka dr gıttım alttan muayene etmeden tedavi edemem dedi haklı ama baktıramadım ultrasonda bakalım dedi baktıramadım o zaman senın psıkologa gıtmen lazım dedi napıcam ben simdi haklı bakmadan yapamaz ama baktıramıyorum canım acıcak dıye çok korkuyorum böyle korkusu olan varmı arkadaşlar

Çok hassas bir durum. Daha hiç yaptırmadım ama eminim ne zor olduğunu.Şimdiden düşünüyorum ben de.

evet sevgili arkadaşım, vajinal muayenede şııp diye bayılıyorum, kadın-erkek doktor farketmiyor. şimdi hamileyim, aşağıdan muayene yaptıramıyorum. 34 yaşındayım. başka fobim yok ama korkudan jinekoloğa gidemiyorum.

Bu konuya başka bir başlıkta devam ediliyor mu? Ben bugun muayene oldum, tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

bende de aynı sıkıntı vardı canım, ankaranın soğugunda gitmedik doktor kalmadı. her seferinde karar veriyorum . doktorun yanına gidince vazgeçiyorum. sonra doktor değiştiriyordum. en son kendimde kabullendim, psikoloğa gittim. çok faydasını gördüm. kesinlikle bir uzman yardımı al derim canım.

Back