OHHoooooo ben açarim çekinmem valllah. Adam aksama kadar kaç taneye bakiyor, benimkisini hatirliyacak degil ya. Dogum yaptigini düsün, doktor mecbur bakiyora.s
Ben 12 yasinda doktora gitmistim, akinti için, annem o zmanlar doktora görün allah korusun ilerde çocugun olmaz belki demisti, cahillik iste :roflolemmekki annenim hiç akintisi olmamais, öyle düsûndügüne göre !!! Doktor bakmisti, adamdi ûstelik, utanmistim yasim kûçük, hiç unutmam annen dikkat orasini delme demisti ahhaahahh (afederseniz) adam gavur zaten umurundami!!!! hey anne alemsin yaaa :roflol:
Hatirladimda komigime gittisırnaşık şey
yaa bende bu konuyla ilgili başlık açmayı düşünüyordum..çok iyi oldu gördüğüm...bende aynı sorun var..akıntı....özellikle adet dönemi öncesinde kokuda oluyor..üfff yaa utanıyormuş insan gerçekten yazarken
başlığı açan arkadaşta bekar..bende bekarım..ve göztermek zorunda kalıcam diye bir türlü gidemedim aylardır dr.a.....ama şimdi 8 eylülde randevum var....inşallah bayan dr olur....fakülte hastanesine gidicem...
arkadaşlar bekarlara açtırmaz diyorsunuz ama..iltihabi bir durum varsa akıntıdan örnek almaları gerekiyor diye biliyroum....ona göre ilaç veriyor dr.....iltihaba kültür yapıyolar....ona göre antibiyotik veriyolar....
bu arada geçmiş olsun canım sanada....inşallah kötü bişey çıkmaz sendede bendede....
bi sorum var bekarken ultrason olurmu annem olmaz dedi içine bişey sokuyolarmış metal
ama doktor ultrason yazdı
bilgisi olan varmı??
canım kızlara karından ultrasonla bakıyorlar zaten
kızlar ya bu akıntıdan dolayı doktora gıtsem aç orayı dıcekmı bana
doğru yazmış canım vajina değil makat...lolly makat dediğin kaydirigubbakcemile3 vagina demek istedin sanırım ..
malum bölgeyi açmak zorundamıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?