• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik muayene hakkında

bi sorum var bekarken ultrason olurmu annem olmaz dedi içine bişey sokuyolarmış metal
ama doktor ultrason yazdı
bilgisi olan varmı??

OHHoooooo ben açarim çekinmem valllah. Adam aksama kadar kaç taneye bakiyor, benimkisini hatirliyacak degil ya. Dogum yaptigini düsün, doktor mecbur bakiyora.s
Ben 12 yasinda doktora gitmistim, akinti için, annem o zmanlar doktora görün allah korusun ilerde çocugun olmaz belki demisti, cahillik iste :roflol:Demmekki annenim hiç akintisi olmamais, öyle düsûndügüne göre !!! Doktor bakmisti, adamdi ûstelik, utanmistim yasim kûçük, hiç unutmam annen dikkat orasini delme demisti ahhaahahh (afederseniz) adam gavur zaten umurundami!!!! hey anne alemsin yaaa :roflol:
Hatirladimda komigime gittisırnaşık şey

komik geliyor şu an bize ama o yaşya kız çocuğu psikolojisiyle düşünmeye çalışıyorum... zor , sıkıcı demek bile az.
bence iyi bir bayan dr. bulmak önemli. ben çok modern bir bayanım ama dr. konusunda çok seçiciyimdir. bu güne kadar 3 jinekoloğa göründüm. kızıma hamileliğimde başladım dr. bayan süperdi. hala ona giderim.onu bulamadığım zamanlarda başka bir bayan dr. a alıştım. yılda bir veya iki smear testi yaptırıyorum.. ve ikinci bir çocuk için 3.bir bayan dr. denedim. oda farklı bir şey söylemedi aslında..
hımmm asla erkek bir dr. a gidemeyeceğimden eminim..
OHHoooooo ben açarim çekinmem valllah. Adam aksama kadar kaç taneye bakiyor, benimkisini hatirliyacak degil ya. Dogum yaptigini düsün, doktor mecbur bakiyora.s
Ben 12 yasinda doktora gitmistim, akinti için, annem o zmanlar doktora görün allah korusun ilerde çocugun olmaz belki demisti, cahillik iste :roflol:Demmekki annenim hiç akintisi olmamais, öyle düsûndügüne göre !!! Doktor bakmisti, adamdi ûstelik, utanmistim yasim kûçük, hiç unutmam annen dikkat orasini delme demisti ahhaahahh (afederseniz) adam gavur zaten umurundami!!!! hey anne alemsin yaaa :roflol:
Hatirladimda komigime gittisırnaşık şey

kızlar bir sorun olmaz... pamuk çöpü var ya onunla akıntıdan örnek alıyorlar.. korkmayın...
ama bayan dr. tercih edin bence......... ilk muayne olacaksanız kasarsınız kendinizi şimdi siz............benneyaptımki
yaa bende bu konuyla ilgili başlık açmayı düşünüyordum..çok iyi oldu gördüğüm...bende aynı sorun var..akıntı....özellikle adet dönemi öncesinde kokuda oluyor..üfff yaa utanıyormuş insan gerçekten yazarken :utangac:

başlığı açan arkadaşta bekar..bende bekarım..ve göztermek zorunda kalıcam diye bir türlü gidemedim aylardır dr.a.....ama şimdi 8 eylülde randevum var....inşallah bayan dr olur.... :utangac: fakülte hastanesine gidicem...

arkadaşlar bekarlara açtırmaz diyorsunuz ama..iltihabi bir durum varsa akıntıdan örnek almaları gerekiyor diye biliyroum....ona göre ilaç veriyor dr.....iltihaba kültür yapıyolar....ona göre antibiyotik veriyolar....

bu arada geçmiş olsun canım sanada....inşallah kötü bişey çıkmaz sendede bendede....

bi sorum var bekarken ultrason olurmu annem olmaz dedi içine bişey sokuyolarmış metal
ama doktor ultrason yazdı
bilgisi olan varmı??

Oluyor canım...
İçine metal mi sokuyorlarmış mirmirmirmir
Bana da ultrosan yazdı hiç birşey sokmuyor merak etme :delphin:

kızlar doktor arkadaşımın söylediğine göre malum bölge artık onlar için göz kulak muayene etmekten bi farkı yok. Çekinemenize gerek yok yani relax olun :)))

yada makattan ultrasonla bakarlar. bende geçen hafta öğrenmiş bulunmaktayım. genç kızlara bu şekilde de ultrason la bakıyorlarmış

ya evli değilsin ki açıp baksınlar
meraklı değiller zaten görmeye
hergün ayni cins görüyorlar zaten
kız olduğun için ultrasonla bakarlar
ben gitmiştim benden izin istedi kadın olduğu halde
aa ne demek bak tabe dermişimm :lepi:

Evlendikten sonra yalama oluyor resmen.-tatlicadiarzu-
Bakmayan doktor kalmıyor. Onlarda göze dişe kulağa bakar gibiler zaten, dolayısıyla benim içinde bir sakıncası yok.
Onlar demeden açıyorum ben, dermişimnaniknanik

kizlara ultrasonlara bakiyorlar rahat olun baska teklif eden olursa reddedesiniz olur biter kimse size zorla bisi yapcak degil.

Benim de yumurtalıklarıma bakılcak ama ultrason nasıl yapılıcak bilmiyorum mirmirmirmir

Karından mı yoksa vajina üstündenmi bakılıyor bilgisi olan var mı:utangac:

kızlar ya bu akıntıdan dolayı doktora gıtsem aç orayı dıcekmı bana:utangac:

profilinden anlaşıldığı üzere bekarsın...bekarlara yani açık konuşuyum bakirelere vaginadan bakmıyorlar güzelim.aç oranı demezler merak etme kaydirigubbakcemile3 zaten ilk önce soruyorlar evlimisin diye .evli olanlara vaginadan ultraasonla ve ucu iki çatallı bir alette bakıyorlar yani gittiklerim bana öyle baktılar..

Canım bence sen açıp açmama konusundan önce sağlığını bir düşün. Boşuna gitmiyorsun doktora. İnşallah iyi haberler alırsın. Sen sağlıklı olduğunu öğren bir müddet sonra açtığını unutursun zaten.

bende bekarken gitmiştim evlilik öncesi kontrol gibi ..
malum ac dedi ..sıkıla sıkıla actım ..zarın iyi normal dedi bazılarının çif vajina zar falan oluyormuş ..
ama bir ayırışı varya sandım yırtıldı 2 gün acıdı ...şükür ulrasyon falan herşey normal çıktı ..
organımız tabi mam genital bölgeler zor yaaaaaaaaaaa

lolly makat dediğin kaydirigubbakcemile3 vagina demek istedin sanırım ..
doğru yazmış canım vajina değil makat...
bekarlığımda (20 yaşlarında falandım sanırım) bende gitmiştim ..çapa tıp fakültesine Serdar isminde bir dr. vardı soyadını hatırlamıyorum .. Bunca zaman oldu onun gibi dr. görmedim ben..
O kadar tatlı dilli, güler yüzlü , insanı psikolojik olarak rahatlatan birsi ki...
neyse muayeneye girdim şikayetimi anlattım, medeni halimi sordu..
Bekarım dedim , paravanın arkasına geçip hazırlanın dedi..
Zaten etek giymiştim .. Çatala oturup çamaşırımı çıkardım üzerime çarşaf örttüm..
Dr. hazırmısınız diye sorduktan sonra hazırım dediğimde geldi..
Hiç alta bakmadan makattan muayene etti... yaklaşık 2 cm çapında 15 cm uzunluğunda plastik kaplı bir cihaza 2 kat prezervatif geçirerek makattan ultrason çekti..
tamamen iyi doktora denk gelmekle alakalı bir durum...
Zira bundan 3 yıl kadar önce böbreklerimde ki bir sorundan dolayı SSK hastanesine gitmiştim..
yumurtalardan olabilir dediler ve kadın doğuma gönderdiler ..
İğrenç ötesi bir durumdu o sancınn içinde kimseye bir şey de diyemedim ama muayeneden çıkarken hüngür hüngür ağlamıştım..
o zaman nişanlıydım eşimde yanımdaydı ve o gün beni bir daha asla SSK ya götürmeyeceğine dair kendi kendine yemin etti....
öylede oldu ...

ben akıntıdan dolayı 3 kez dr a gittim 2si açtırdı kültür aldı bişey çıkmamasına rağmen mantar dedi.diğeri daha tecrübeli bi dr.du idrar stripi verdi test yaptı meğer sistit(idrar yolu enf.) olmuşum yıllardır bütün akıntıların tek nedeni buymuş:(

Back