Öldüm gülmekten :roflol: yok canım sana aç demicek eğer iyi bir dr sa yüzüne bakıp teşhisi koyar zaten :roflol::jeyyar:kızlar ya bu akıntıdan dolayı doktora gıtsem aç orayı dıcekmı bana
canım çekinmene gerek yok ki sağlıkla ilgili şeylerde ayıp olmaz hem o doktorlar günde kaç hasta alıyorlar, onlar için çok normal yani, 2 tane tüyden çekinme emin ol çok çok daha beterlerini görmüşlerdir a.s.
ya ayni dert bendednde var akintidan gitmiyorum ama bendede akinti var normalmis o.....
bende gidicem ama o bölgemin normal olmadigfini dusundugumden gidicem artik acim ben o söylesin napim yoksa delircem
Muayene olmadan önce evli misin bekar mısın diye soruyorlarr.Bekar isen alltan muayene söz konusu olmuyor diye biliyorum ..
akıntının suyunu alıyor bakıre olman farketmıyor ben de yaptırmıstım bısey var mı dıye
sorun yok cnm bakırelere de bakıyorlarmıs öyle
aslına bakarsan bana bayan dr gelmıstı kadın pacozun tekıydı full seksı gıyınmıs yandakı asıstan cocuga sureklı iş atar durumdaydı
ben dedım bakıreyım sorun mu baktı pıslık pıslık guldu
actırdı zorla fakulte hastanesınde oldu bu olay,
doktor hanım dedım sorun olmaz dımı , baktı yıne guldu falan sonra yat dedı yattım, actım, ayırdı ellerıyle sertce, acıdı tabı, aldı örnegı
çıldırmış gıbı bıseydı sonra da bı kc soru sordu yok hangı gun gelıo vs cıktım.
bayan olması ıyı degıl sankı delırttı benı cunku
akıntının suyunu alıyor bakıre olman farketmıyor ben de yaptırmıstım bısey var mı dıye
sorun yok cnm bakırelere de bakıyorlarmıs öyle
aslına bakarsan bana bayan dr gelmıstı kadın pacozun tekıydı full seksı gıyınmıs yandakı asıstan cocuga sureklı iş atar durumdaydı
ben dedım bakıreyım sorun mu baktı pıslık pıslık guldu
actırdı zorla fakulte hastanesınde oldu bu olay,
doktor hanım dedım sorun olmaz dımı , baktı yıne guldu falan sonra yat dedı yattım, actım, ayırdı ellerıyle sertce, acıdı tabı, aldı örnegı
çıldırmış gıbı bıseydı sonra da bı kc soru sordu yok hangı gun gelıo vs cıktım.
bayan olması ıyı degıl sankı delırttı benı cunku
bende mantar için gitmiştim doktora..sadece dış genital bölgeye baktı ama o bakarkende yani ayırırken de bende aamın elini tutuyordum farkında olmadan:)))
neyse oradaki aiastan elini bırakın dedi de kendime geldim:))
neyse adam bişi demedi:))
ne yapayım telaşlandım
hehehe nası elını tutuyodun yaa adamın
kaydirigubbakcemile3 kızım nası tutarsın kaykılıp yatmıyon mu bana kadın yat dedı yattım wala aaaaaç dıye bagardı actım kapamıstım cunku bacaklarımı kaydirigubbakcemile3 sonra tuttu bı yerınden ayırdı actı öööh dedım yaaa acıttı delı garı, sonram pamuk cubugu nla suyunu aldı hakketen, gonderdık bılmemnereye öldürcektım resmen ama kadını sustum gamyoncuiremsu aldım elıme pamuklu cubuk kutusunu cıktım onu bıde böle plastık kutuya koyuyorlar boru gıbın onu bı yere göturup 1 ay sonra sonucunu alıyorsun mantar var mı dıye baktırmıstık.
olay ustune bıde yengemle bırbırmıze gırdık yengem demıs kı bı erkekten gecmıstır kötükedihüso hıc erkekle olmadım beeen dıye delırdım kaydirigubbakcemile pis yenge agzımı arıyo bıde, mantar da cıkmadı hem bakıre kızlarda mantar olurmus kendı kendıne ureeyen arastırdım sundm cokacimcoook öle bıse olursa kızlar dıkkatlı olun bakırelerde de mantar oluo kendı kendıne ureyen vucut mantarı..
:CüvCüv: kolay gelsın, ama korkmayın yanlıs bı durum yok muayene işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?