• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jinekoloji muaynesinden önce neler yapılmalı?

ssheker07

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
829
29
298
jinekoloji muaynesinden önce neler yapılmalı??? ilk kez jinekologa gidicem arkadaslarrr we nasıl dawranmam gerek ne yapmam grek hiç bi fikrim yok :kedi: daha önce giden arkadaslar kısaca bilgi werebilr misinz? opuyorumnanaktan

ben de regl düzensizliği için gidicem ... ben de tavsiye istiyorum ama ben jinekolojik muayene istemiyorum... ultrasonla baksınlar...

bu arada geçmiş olsun canım ; önemli birşeyin yoktur umarım...

ya canım bnde son 1 aydır adet düzensizligi war.we bu ay ilk defa 1 hafta boyunca koyu kahwerengi akıntım oldu bu yüzden gidicemmm

hiç bişey cnm ne yapacaksın sadece temiz olursun o kadar bu kasmana gerek yok kendini doktor senı yönlendirir zaten

bende 10 aydır 2 ayda bir regl olma durumu var... ilk başlarda zor bir dönemdi strestendir dedim... sonra bir kere normalleşti ama yine 2 ay geçti... senelik izindeyim böyle işlerle uğraşayım dedim :)

karından ultrasonla bakıp ; tahlil filan isteyecekler diye düşünüyorum...

peki regl düzensizliği için doktora gideceğimiz zaman tahliller için ne zaman gitmek lazım ; bilgisi olan var mı ? yani regl olmadan önce mi ; reglken mi ; bittikten sonra mı ?

bende 10 aydır 2 ayda bir regl olma durumu var... ilk başlarda zor bir dönemdi strestendir dedim... sonra bir kere normalleşti ama yine 2 ay geçti... senelik izindeyim böyle işlerle uğraşayım dedim :)

karından ultrasonla bakıp ; tahlil filan isteyecekler diye düşünüyorum...

peki regl düzensizliği için doktora gideceğimiz zaman tahliller için ne zaman gitmek lazım ; bilgisi olan var mı ? yani regl olmadan önce mi ; reglken mi ; bittikten sonra mı ?

adetin 2 veya 3 günü gidilir.geçmiş olsun

peki adet düzensizligi yanında baska sikayetlerin war mı bu önemli? (arastrmaktan beynim bulandı :1shok: ) ben ilk cok telaslandım ama arastrınca o kadar cok rahatszlıgı olan war ki... 2 ayda adet oolmak normal degilmişş 40 günü gecmemesi lazımmış arkadasımm bnce kesin hormon testi ister bizdenn :)

peki adet düzensizligi yanında baska sikayetlerin war mı bu önemli? (arastrmaktan beynim bulandı :1shok: ) ben ilk cok telaslandım ama arastrınca o kadar cok rahatszlıgı olan war ki... 2 ayda adet oolmak normal degilmişş 40 günü gecmemesi lazımmış arkadasımm bnce kesin hormon testi ister bizdenn :)

yok ; üstelik şu zamana kadar düzensizlik de yoktu canım... 28 yaşındayım... adetim de gayet düzenliydi... ekim gibi zor bir dönem geçirdiğim için stresten kaynaklandığına kanaat getirmiştim... sonuncuda da sıcaktandır dedim ama nolur ne olmaz... :sm_confused:

sen kaç yaşındasın ?

bn 21 yasındayım yerimseniben o zamn strestende olmuş olablir onun da cok büyük etkisi war.bn cuma günü gidicem dr a sende en kısa zamnda git. inş önemli bişey yokturr.

Back