- 11 Ekim 2015
- 27
- 0
- 33
- Konu Sahibi ozlemm ozlemm
merhaba.. bende ilişki sonrası drar yaparken yanma hissettim. Ertesi gün hala adetim devam ediyormus gibi kasıklarım ağrıdı ilk sağ tarafı ve belimde ağrıyordu. O gün duş alırken elime beyaz parcacıklar geldi hiç öyle olmamıstı aynayla baktım vajina duvarlarının içi beyazdı sıvı değil koyu kıvamlıydı peçeteyle temizledim. Vajinamda beyaz duruyo fakat peçeteyle sildiğimde krem renkte olduğunu farkediyorum. Parça halinde değil sonra farkettiğimden beri içini peçeteyle temizliyrm daha sıvı bir şekilde gelmeye başladı . 4 gündür var bu rahatsızlık .herhangi bir kaşıntı hissetmyrm . Kaşıntı ve yanma hissi ilk başlarda oldu. İlk başlarda üşütmüştüm midemde hafif bulantı hissettm bunların yanında şuan karın boşluğumda sanki terleyip üşütmüş gibi bir ağrı var nefes aldıkça gelen.. Bunlar Vajinal enfeksiyondan mı kaynaklanıyor? Şuan hiç bir sıkıntım yok sıvı beyaz akıntıdan ve karın boşluğumun ağrısından yani sırt kürek kemiklerinin altından baska. İlişkiyi yaşayalı bir hafta oldu.ben parfümlü duş jeliyle yıkamıştım bundan da enfeksiyon olabilirmiş araştırdığıma göre
Son düzenleme: