Jinekologa gitsem ailem anlar mı?

yaraticizeka

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
3
0
6
34
Kocaeli
Kızlar merhaba bir iki gündür sabahları sürekli idrarim varmıs gibi hissediyorum.Gidiyorum bi iki damla oluyo sadece ama sadece sabahları bu sorunu yasıyorum acaba dedim üşüttüm mü havalar soguk diye ama bi kaç yazı okudum erkek arkadasımla düzenli yeni yeni cinsel ilişkimiz oldu ilk kez ve adetim bittikten sonra ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu pek aldırıs etmedim.Adetim de gecen ay 3 hafta sonra oldu.(Dogum kontrol hapı kullanıyodum o ay ama cokta düzenli kullandıgım soylenemez) Bel soguklugu falan demişler olabilir mi? Jinekologa gitsem sigortam babamın üzerine e-devletten falan ögrenir mi ? Ailem bilsin istemiyorum acıkcası. Acil yardım eder misiniz?

Eczaneye git sistik oldum de bi ilaç verecekler onu iç geçer..
Mikrop kapmış olabilirsin.
Reglin de gecikme varsa bir test al bence. Doğum kontrol hapı vs zararlı olabilir. İlerde çocuk sahibi olmak isteyenlerin çoğu geçmişte korunduğu için çocuk sahibi olamıyor.

Herşeye rağmen doktora gitmende fayda var. Özele git, madem herşeyi yaşıyorsun özele gidecek parayıda bi zahmet sevgilin buluversin.

Not: Allahın bildiğini kul dan saklasan ne olur ?

Yok reglimde gecikme yok aksine erken oldu işte.
Para sıkıntı değil zaten.Sadece ailem bilsin istemiyorum. Tabi Allah büyük ama Allahla kul arasında herkesin özeli.
Özele gidip sgkdan yararlanmazsam gözükmez o halde e-devlette degilmi ?

özel bir doktora git.özel hastaneyede gidemezsin bu durumda.ve kesinlikle reçete yazdırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…