• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolog ilac kullandigimi anlar mi?

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Hanimlar merhaba..
Benim esimle cozemedigim sorunlar var. Anlasmaiyoruz. Ama ayrilmiyoruz da. Bircok seyde zit dusuyoruz. Cogu zaman ayrilmayi dusunuyorum ama basaramiyorum da. Neyse konum bu degil. Ben evlendigmzden beri gizli gizli korunuyorum. Enn basta hazir degildim ve ben suan cocuk istemyorum dedigimde beni dinlemediginden dolayi gizli kullanmaya baslamistim. Sonra cocuk istemeye basladim fakat, evliligimize guvenmedigimden kullanmaya devam ettim haplari. Hala da kullaniyorum. Hala aklimda cook soru var. Cocuk yaparsam pisman olur muyum? Diye.. aslinda cevabini biliyorum. Cocuktan dolayi degil ama anlasamadigimdan dolayi pisman olucam:(( ESIM BU OLAYLAR BITSIN. KESIN DOKTORA GIDELIM ARTIK!!! DEDI. Daha once de demisti ama bi skeilde bekle diyip ikn etmistim. DOKTORA GIDIP BU SORUNDAN BAHSEDINCE BENIM DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIGIM BELLI OLUR MU???? DOKTOR BUNU ANLAR MI? ALLAHASKINA YARDIM EDIN. EMIN OLAN YORUM YAPABILIR MI?

Anlamaz da o da ilaçlar verirse onun verdigi ilacları kullanmazsan esin anlar mi? 🤔

Ben hamilelik şüphesiyle gittiğimde söylememiştim hap kullandığımı, hap kullanıyorsan hamile değilsindir deyip gönderir diye. Testlerden vs de anlaşılmadı hiç. Eşiniz sizinle giremez zaten muayenehaneye, doktora durumu anlatabilirsiniz.

Doktor anlamaz da bu iş uzayıp tüp bebek vs yapmak isterse eş kişisi? 😐 Onunda Anlaşamadığı kadından çocuk sahibi olmak istemesi ayrı bi çılgınlık.
Ne kadardır korunuyorsun bu şekilde bide?

Kadın hastalıkları ve doğum bölümlerinde odalar iki bölmeli oluyor. Muayene bölmesinde doktorla başbaşa kaldığında bir kağıda yazıp söyle doktorda ona göre bir şeyler söylesin. Mesela 1 sene daha deneyin gibi. Doktor yardımcı olur diye düşünüyorum 😐

Doktor anlamaz da bu iş uzayıp tüp bebek vs yapmak isterse eş kişisi? 😐 Onunda Anlaşamadığı kadından çocuk sahibi olmak istemesi ayrı bi çılgınlık.
Ne kadardır korunuyorsun bu şekilde bide?
Ya ben de anlamiyorum. Suan gercekten cocuk istyorum ama anlasamiyoruz ki. Yani en ufak kavgada bile keske tanimasydim duzelmyceksin sen hic diyo... sonra normale donuyo. ama ben her sorunda bunlari ne kadar duyabilirim. Kac yilim omrum bole gecer mi? Cocuk olursa iyice cikmaza giricem. Simdi hic bir bagim yokken dahi ayrilamiyorum.

Kadın hastalıkları ve doğum bölümlerinde odalar iki bölmeli oluyor. Muayene bölmesinde doktorla başbaşa kaldığında bir kağıda yazıp söyle doktorda ona göre bir şeyler söylesin. Mesela 1 sene daha deneyin gibi. Doktor yardımcı olur diye düşünüyorum 😐
Anlar mi yoksa diyorsunuz?:(( ay hic muaneye de gitmedim kadin hastaliklarina. 3 senedir olmadigini dusunuyor ama

Ben hamilelik şüphesiyle gittiğimde söylememiştim hap kullandığımı, hap kullanıyorsan hamile değilsindir deyip gönderir diye. Testlerden vs de anlaşılmadı hiç. Eşiniz sizinle giremez zaten muayenehaneye, doktora durumu anlatabilirsiniz.
Ama nrbiliyim siz acaba hamilemiyim diye gitmissinux. Ben gidersem uzunn suredir cocugumuz olmuyo diyerekten gidicem. Cok daha detayli farkli bakilirsa?

Ya ben de anlamiyorum. Suan gercekten cocuk istyorum ama anlasamiyoruz ki. Yani en ufak kavgada bile keske tanimasydim duzelmyceksin sen hic diyo... sonra normale donuyo. ama ben her sorunda bunlari ne kadar duyabilirim. Kac yilim omrum bole gecer mi? Cocuk olursa iyice cikmaza giricem. Simdi hic bir bagim yokken dahi ayrilamiyorum.
Ne kadardır olmadığını düşünüyor eşiniz? 3 yıl mı? Baya olmuş öyleyse :/ Nasıl kandırılır bilmem, tek tutunabileceğiniz şuan virüs ve bu ortamda hastaneye gidemeyiz demek. Ki gerçekten de şuan zaten acil durumlar hariç bu tür şeylere bakmıyorlar. Öncelikleri Farklı.
Durumlar yatıştığında nasıl olur nasıl oyalarsınız bilmem.
3 yılda evliliğin yavaştan oturması gerekirdi. Hala olmayan birşeyler varsa boşanmak en mantıklısı.

Ne kadardır olmadığını düşünüyor eşiniz? 3 yıl mı? Baya olmuş öyleyse :/ Nasıl kandırılır bilmem, tek tutunabileceğiniz şuan virüs ve bu ortamda hastaneye gidemeyiz demek. Ki gerçekten de şuan zaten acil durumlar hariç bu tür şeylere bakmıyorlar. Öncelikleri Farklı.
Durumlar yatıştığında nasıl olur nasıl oyalarsınız bilmem.
3 yılda evliliğin yavaştan oturması gerekirdi. Hala olmayan birşeyler varsa boşanmak en mantıklısı.
Evet zaten olaylar virus gecsin ondan sonra hemen gidelim diyor suan degil. Bilmiyorum yani iyiligi kotulugunu suan tartismiyorum. Ama ayni dili kknusmuyoruz. Bu yeterli sebep degil midir zaten? Asla ayni seyi konusamiyoruz. Ben cok farkli bisey anlatirken bambaska bisey anliyot. Kiziyor sinirleniyor. Benim yanlislarim ayiplarim farkli. Onunkiler cokcok farkli. Kaldi ki kavgalarinda kopurur bagirir cagirir vs. Birsuru sey

A

Artik karar vermem gerekiyor. Acaba bu sekilde evli kalip yoluma devam edip cocuk yapmali miyim? Yoksa omrumun sonuna kadar surekli didisemem diyip ayrilmalimiyim diye:KK43:(
Yanlış şeyler yaşandığının farkındasın devam etmeni gerektirecek bir durum yok. Sakın çocuk yapma.

ya mantiken dusununce dogum kontrol haplarinin icinde 2 tane hormon bulunuyor ve bunlar da cocuk olmuyor diye gidilince bakilan hormonlar mi onu ogrenmek lazim cunku o hormonlar yuksek cikacak. Doktor sizden kaynakli bir sorun da mi yuksek bunlar diye dusunup anlar mi, bence bunu en iyisi doktor siteleri var doktora sor kismi var. Oradan yazin.
ama en en garantisi esinizle doktora gitmeden once siz doktora tek basiniza gidin ve konusun anlatin. Ona gore bir yol cizersiniz.

Bence ilaç kullanıp kullanmadığım anlaşılır mı diye değil de geleceğimiz nasıl olacak bu evliliğe çocuk olur mu ? Yoksa ayrılmalı mıyım ? Diye düşünüp bir karar verin.. Nereye kadar kullanacaksınız ki ilacı... Bir yerde patlak verecek bu durul tedavi olalm falan denilerek..

Söylemezsen anlasilmaz ama ileri tedaviye yönlendirir doktor. Rahim filmi ister ,eşinden test ister, senden kan tahlili ister.. bu liste uzar gider.
Bu geçiçi bir çözüm ama kalıcı çözüm bulmalisiniz.

Söylemezsen anlasilmaz ama ileri tedaviye yönlendirir doktor. Rahim filmi ister ,eşinden test ister, senden kan tahlili ister.. bu liste uzar gider.
Bu geçiçi bir çözüm ama kalıcı çözüm bulmalisiniz.
Zqten cagre tykendi gibi. Ustte de dedigim gibi hayatima yon vermem gerekiyor ama asla isin icinden cikamiyorum. Ayrilmak pisman eder mi? Cocuk yapsam pisman olur muyum? Ama hicbiseyde anlasamadigim biriyle nasil olacak blmiyroum. 3 senedir bekliyorum bekliyorum. Ama biz birbiirmize iyi gelmiyor gibiyiz...

Back