- 28 Şubat 2009
- 1.870
- 3.042
Savcılık izni falan senden öğrendik bilirkişi sensin bu alemdeOof of. Sen gitmedin mi zar kontrolune? Kimi etiketleyeyim senden baska?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Savcılık izni falan senden öğrendik bilirkişi sensin bu alemdeOof of. Sen gitmedin mi zar kontrolune? Kimi etiketleyeyim senden baska?
Sevgilisiyle sevişme cinsel saldırı olmaz
Mermiler seksin, alemde teksin.Savcılık izni falan senden öğrendik bilirkişi sensin bu alemde
Yok ya sevgilisiyle sevişmiş . Düşünebiliyor musun evli bile değiller ama sevişiyorlar. Çok ayıpÇok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğini
uuuuu babbyMermiler seksin, alemde teksin.
Bu seni ilgilendirmez benim sorumun cevabı bu değil cevabın yoksa kes sesiniYok ya sevgilisiyle sevişmiş . Düşünebiliyor musun evli bile değiller ama sevişiyorlar. Çok ayıp
Bu seni ilgilendirmez benim sorumun cevabı bu değil cevabın yoksa kes sesini
Evet sevdiğim insanla yaptım diğer konu o anki duygularımla yazmış olduğum şeylerdi sevişip sevişmediğim sürtündüğüm ya da hamile kalıp kalmamam kimseyi ilgilendirmez ne için kontrol ettireceğim de evet ya d hayır cevap bu kadar basit oturduğunuz yerden dalga geçin yargılayın kendi aranızda eğlenin diye sormuyor burda kimse yardımcı olmayacaksınız yorum yapmayınNasıl bir cevap almak istiyorsunuz ? Sevdiğiniz insanla, sevgilinizle tam bir cinsel beraberlik yaşamışsınız. Vajinanızda değil kızlık zarı, kale kapısı da olsa; artık bakire değilsiniz.
Owwww uslup yerlerde. Yanlış bir şey mi yazdım olanı yazdım.Bu seni ilgilendirmez benim sorumun cevabı bu değil cevabın yoksa kes sesini
Ne yaşadığımı, ne olduğunu bilip bilmeden konuşuyorsunuz falan demişsiniz, mağdurmuşsunuz gibi bahsetmişsiniz. İnsanların aklına ister istemez taciz, tecavüz gibi durumlar geliyor. Yoksa kiminle isterseniz sevişin, hatta üzerine bir de diktirin, kime ne?Evet sevdiğim insanla yaptım diğer konu o anki duygularımla yazmış olduğum şeylerdi sevişip sevişmediğim sürtündüğüm ya da hamile kalıp kalmamam kimseyi ilgilendirmez ne için kontrol ettireceğim de evet ya d hayır cevap bu kadar basit oturduğunuz yerden dalga geçin yargılayın kendi aranızda eğlenin diye sormuyor burda kimse yardımcı olmayacaksınız yorum yapmayın
Biz jinekolog muyuz evet yada hayır diye net yorum yapalımEvet sevdiğim insanla yaptım diğer konu o anki duygularımla yazmış olduğum şeylerdi sevişip sevişmediğim sürtündüğüm ya da hamile kalıp kalmamam kimseyi ilgilendirmez ne için kontrol ettireceğim de evet ya d hayır cevap bu kadar basit oturduğunuz yerden dalga geçin yargılayın kendi aranızda eğlenin diye sormuyor burda kimse yardımcı olmayacaksınız yorum yapmayın
Ben psikolojik olarak söylemiştim öyle anlamanız sizin sorununuzNe yaşadığımı, ne olduğunu bilip bilmeden konuşuyorsunuz falan demişsiniz, mağdurmuşsunuz gibi bahsetmişsiniz. İnsanların aklına ister istemez taciz, tecavüz gibi durumlar geliyor. Yoksa kiminle isterseniz sevişin, hatta üzerine bir de diktirin, kime ne?
Uçurumun derdi seni germedi elbette ne alaka burada yazılanlar çizilenlerin derdi sizi gerdiği için mi yazıyorsunuz insanlar bilgi almak bilmediği şeyleri öğrenmek için ya da tanımadığı insanların yorumlarını duymak istediği için yazıyor benimki de bilgi amaçlıydı kimsenin derdi kimseyi germiyor yoksa bunu bilmen için de jinekolog olmana gerek yok etrafından görmüş duymuşsundur ya da burada konusu açılmıştır ben yeniyim bilmiyorum kullanmasınıBiz jinekolog muyuz evet yada hayır diye net yorum yapalım
Uçkurunun derdi bizi mi gerdi? :) relax ol bilirkişi çağırdık daha ne yapalım
Tamam daha fazla yazmana gerek yok o haldekukusu kaşınan sorun yaşayan sensin
Ben psikolojik olarak söylemiştim öyle anlamanız sizin sorununuz
Adımlarınızı sonrasını da düşünerek atın, bu kulağınıza acı bir tecrübeyle küpe olmuş olsun.
Yanma, muhtemelen sevgiliniz enfeksiyon taşıdığı için size bulaşmış o sebeple var. Artık nerden nasıl enfeksiyon kapmış bilemem.
Benim ilk 3 ilişkimde de kan geldi, gelmeyebilirdi de. Devlet hastanesinde muayene eder mi doktor bilmiyorum ama diktirmeye düşünüyorsanız direkt özele gitmeniz daha sağlıklı olur
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinAdımlarınızı sonrasını da düşünerek atın, bu kulağınıza acı bir tecrübeyle küpe olmuş olsun.
Yanma, muhtemelen sevgiliniz enfeksiyon taşıdığı için size bulaşmış o sebeple var. Artık nerden nasıl enfeksiyon kapmış bilemem.
Benim ilk 3 ilişkimde de kan geldi, gelmeyebilirdi de. Devlet hastanesinde muayene eder mi doktor bilmiyorum ama diktirmeye düşünüyorsanız direkt özele gitmeniz daha sağlıklı olur.
Adımlarınızı sonrasını da düşünerek atın, bu kulağınıza acı bir tecrübeyle küpe olmuş olsun.
Benim ilk 3 ilişkimde de kan geldi, gelmeyebilirdi de. Devlet hastanesinde muayene eder mi doktor bilmiyorum ama diktirmeye düşünüyorsanız direkt özele gitmeniz daha sağlıklı olur.
Neden cinsel organına bir işlem yaptırsın ki ?