- 14 Ağustos 2018
- 19.213
- 71.996
Ne yaşadınız anlatın bakalım? Zorla bir şey yaşadıysanız polise gidin. Yerinde mi diye kontrole değil.Ne yaşadım ne oldu biliyor musunuz ki burda kendinizce eğlenmeye çalıyorsunuz soruma cevabınız yoksa lütfen yazmayın
Net olarak yazin oyleyse...Durduk yere kizlik zarina baktirmak, nerede gorulmus. Abes karsilanmasi normal.Ne yaşadım ne oldu biliyor musunuz ki burda kendinizce eğlenmeye çalıyorsunuz soruma cevabınız yoksa lütfen yazmayın
Nasıl olduVajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
Çok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğiniAa ben yazarken konu eksikti. Yanma, kasinti yaziyodu sadece. Eklemeyi yeni yapmışsınız.
E elifnurbeyza savcıyı cagiriyolardi demi zar kontrolunde?
Çok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğini
Geçmiş olsun olmuş bitmiş neyi kontrol ettireceksin daha? Zorla birisi sana bir şey de yapmamış. Sonradan pişman olacağın şeyler yapıp takıntılı konular açıp durup doktorları da böyle şeylerle meşgul etmek moda mı oldu?Merhaba ablalarım herkese iyi akşamlar öncelikle beni yargılamamanızı yardımcı olmanızı rica ediyorum bundan hemen hemen üç hafta önce sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım içten içe bunu hiç istemiyordum sürekli de acıdığını söyleyip erteliyordum ama son buluşmamızda bi anlık istekle oluverdi o anı ve sonrasını hiç düşünemedim istemediğimi söyleseydim gayet anlayacak biriydi halimi. Neyse ilişki tam anlamıyla gerçekleşti kanama da oldu reglimin bitişinden bir sonraki gündü kan ordan da gelmiş olabilir bilmiyorum. Eve geldikten sonra ben ne yaptım dedim pişmanlıktan kıvrandım boşluğa düştüm kendimi çok değersiz hissettim yeni yeni kabulleniyorum çok tövbe ettim .Burada okumadığım forum kalmadı. Ayna ile çok kontrol ettim önceki halini biliyorum tam anlamıyla bir yırtılma yok hafif zedelenmeler var sorum şu ikinci ilişkimde tekrar kanamam olur mu ve ilk sefer ki gibi giriş zor olurmu sizin sonraki ilişkilerinizde kanama olmuş muydu lütfen yardımcı olur musunuz ?
Zara niye baktırmak istiyorsun ki. Tansiyon ölçtürmek gibi konuşmuşsunuz
Kızlık zarına savcılık izni gerekiyor.Vajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
En alttaki cümle alay biçiminde kimse kusura bakmasın.Hanfendi rahat çevrede yetişmiş olabilir.Cogu yerde bu cinayet meselesi.Kadinlari öldürüyorlar.Çok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğini
Taciz olayı yok işte isteyerek sevişmiş pişman olmuş.Merhaba ablalarım herkese iyi akşamlar öncelikle beni yargılamamanızı yardımcı olmanızı rica ediyorum bundan hemen hemen üç hafta önce sevgilimle ilk ilişkimi yaşadım içten içe bunu hiç istemiyordum sürekli de acıdığını söyleyip erteliyordum ama son buluşmamızda bi anlık istekle oluverdi o anı ve sonrasını hiç düşünemedim istemediğimi söyleseydim gayet anlayacak biriydi halimi. Neyse ilişki tam anlamıyla gerçekleşti kanama da oldu reglimin bitişinden bir sonraki gündü kan ordan da gelmiş olabilir bilmiyorum. Eve geldikten sonra ben ne yaptım dedim pişmanlıktan kıvrandım boşluğa düştüm kendimi çok değersiz hissettim yeni yeni kabulleniyorum çok tövbe ettim .Burada okumadığım forum kalmadı. Ayna ile çok kontrol ettim önceki halini biliyorum tam anlamıyla bir yırtılma yok hafif zedelenmeler var sorum şu ikinci ilişkimde tekrar kanamam olur mu ve ilk sefer ki gibi giriş zor olurmu sizin sonraki ilişkilerinizde kanama olmuş muydu lütfen yardımcı olur musunuz ?
Tam da onu sordunuz.Neyse ne ben onu sormadım
Bir gün sürtüne sürtüne alev alacaklarBüyük ihtimal sürtünme yolu ile birliktelik yaşadı
Sevgilinizle korunmasız ilişkiye girdiyseniz hastalık kapmış olma ihtimaliniz çok yüksek.Vajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
Sevgilisiyle sevişme cinsel saldırı olmazCinsel saldırıya mı uğradınız ? Öyleyse vakit kaybetmeden hastaneye gitmeli ve durumu hastane polisine/polise bildirmelisiniz.
Çok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğini