Jinekoloji Jinekolog arıyorum

Aa ben yazarken konu eksikti. Yanma, kasinti yaziyodu sadece. Eklemeyi yeni yapmışsınız.
E elifnurbeyza savcıyı cagiriyolardi demi zar kontrolunde?
Çok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğini

Çok komik olduğunu mu zannediyorsun.Kadin belki tacize uğradı.Aciklamamis neden zar kontrolü istediğini

dogadostupanda komik olduğunu düşünerek yazmamış. Siz, bu durumla ilgili; üyeleri bilgilendiren bir konu açmıştınız. Devlet hastanelerindeki güncel işleyişe dair bilginiz olduğu için; sizi konuya çağırmış.

Geçmiş olsun olmuş bitmiş neyi kontrol ettireceksin daha? Zorla birisi sana bir şey de yapmamış. Sonradan pişman olacağın şeyler yapıp takıntılı konular açıp durup doktorları da böyle şeylerle meşgul etmek moda mı oldu?

Vajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
Kızlık zarına savcılık izni gerekiyor.
En alttaki cümle alay biçiminde kimse kusura bakmasın.Hanfendi rahat çevrede yetişmiş olabilir.Cogu yerde bu cinayet meselesi.Kadinlari öldürüyorlar.

Taciz olayı yok işte isteyerek sevişmiş pişman olmuş.

Birincisi konunuzun yeri burası değil.
İkincisi kızlık zarı muayenesi reşit iseniz doktorun inisiyatifinde diye biliyorum. (Yanlışsam düzeltin kızlar)
Üçüncüsü kapalı yazdığınız için konunuz böyle ilerledi.Bekaret muayenesi yapılıyor mu?gibi sorabilirdiniz.

Jinekolog ister özel ister devlet hastahanesinde olsun hastanın talep ettiği muayneyi yapar ancak bir başkasının isteği ile kızlık zarı muaynesini rededecek çok doktor vardır haklı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…