Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
Büyük ihtimal sürtünme yolu ile birliktelik yaşadıBakirelik testi yaptıracağım desenize kısaca
Surtunmeyle kizlik zari zarar gorurmu yaBüyük ihtimal sürtünme yolu ile birliktelik yaşadı
Online goruntulu muayene etmek isteyen olursa kabul etmeyin
BakarVajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
E görülmez tabiki ama bakire ise korkuyordur. Pantolonuma sperm değdi hamilemiyim diye nice konu açıldıSurtunmeyle kizlik zari zarar gorurmu ya
Neyse ne ben onu sormadımBakirelik testi yaptıracağım desenize kısaca
Teşekkür ederim
Savcı ne alakaAa ben yazarken konu eksikti. Yanma, kasinti yaziyodu sadece. Eklemeyi yeni yapmışsınız.
E elifnurbeyza savcıyı cagiriyolardi demi zar kontrolunde?
Vajinamda yanma kaşıntı ve batma var hem onu göstereceğim hem de kızlık zarıma baktırmak istiyorum devlet hastanesi bakar mı
Oyle biseyler demisti etiketledigim üyeSavcı ne alaka
Rica ederimTeşekkür ederim
Ne yaşadım ne oldu biliyor musunuz ki burda kendinizce eğlenmeye çalıyorsunuz soruma cevabınız yoksa lütfen yazmayınYerinde duruyo mu diye 6 ayda bir gidip baktırılmalı tabi
Bir de bu mesajınıza istinaden söylüyorum zorla bir şeyler yaşandıysa polise giderseniz hastaneye sevk edilirsiniz ücretsiz avukat da atanır. Umarım yanlış anlamışımdır ve olumsuz bir durum yoktur inşallah..Ne yaşadım ne oldu biliyor musunuz ki burda kendinizce eğlenmeye çalıyorsunuz soruma cevabınız yoksa lütfen yazmayın
Ne yaşadım ne oldu biliyor musunuz ki burda kendinizce eğlenmeye çalıyorsunuz soruma cevabınız yoksa lütfen yazmayın
Ne yaşadım ne oldu biliyor musunuz ki burda kendinizce eğlenmeye çalıyorsunuz soruma cevabınız yoksa lütfen yazmayın