Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs

busean

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
678
6
Özellikle bu egzersiz programı için açılmış bir başlık göremedim. Diğer konulara yazınca karışıyor. Killer raporları buraya olsun :)
Ben iki gündür yapıyorum. Gerçekten güzel bir program. Vücudun alt kısmını fenaa çalıştırıyor.
Şimdilik otururken, kalkarken, yürürken çok fazla ağrı hissediyorum. Zamanla alışacak :)
Ama bırakmak yok bu sefer çok kararlıyım. O çok beğendiğim pantolona gireceğim :KK4:

Sizler ne durumdasınız.
Killercılar kaç kişiyiz :KK3:

bakayım ben buna. bu arada callanetics'i de bi araştır,o da güzel sıkılaştırıp toparlıyor :KK31:

bakayım ben buna. bu arada callanetics'i de bi araştır,o da güzel sıkılaştırıp toparlıyor :KK31:

Evet onu da denedim ama devamlılığı sağlayamadım :)
Bundan önce 15 gün de Shred yaptım ama onda karnım indi, kalçadan pek incelmedim.
Bu direk kalçaya yönelik olduğu için bırakmayacağım inşallah :)

Bugün 3. günü yaptım. Ağrılar azaldı sanki alışıyorum :KK8:

30 day shredden sonra jillianın bu egzersizlerini yapmıştım ben de 1 ay kadar. alt bedeni müthiş çalıştırıyor. jillianın çoğu egzersiz programını yaptım ama beni en çok zorlayan buydu. 1 ayın sonunda bile hala yaparken kalçamın ağrıdığını bilirim :KK70: özellikle bacak, basen ve kalça şekillendirmek için çok iyi. şu aralar insanity programına başladım, bitirdikten sonra bir ara bu programa da yeniden başlayacam inşallah =)

30 day shredden sonra jillianın bu egzersizlerini yapmıştım ben de 1 ay kadar. alt bedeni müthiş çalıştırıyor. jillianın çoğu egzersiz programını yaptım ama beni en çok zorlayan buydu. 1 ayın sonunda bile hala yaparken kalçamın ağrıdığını bilirim :KK70: özellikle bacak, basen ve kalça şekillendirmek için çok iyi. şu aralar insanity programına başladım, bitirdikten sonra bir ara bu programa da yeniden başlayacam inşallah =)

Kesinlikle :) Üst bacak ve kalçamdaki bütün kasların ağrısını hissediyorum :) Müthiş bir şey.
Ben de senin gibi jili'nin egzersizlerini denedim ama nedense insanity den gözüm korktu :)
Bilgisayarda duruyor. Arada bunu da yapsam mı diyorum ama yok fazla gelir bana :)
Killer buns 1 ay yaptın galiba. Ne kadar fark etti? Cm bazında fark oldu mu yoksa sadece sıkılaştın mı?

Kesinlikle :) Üst bacak ve kalçamdaki bütün kasların ağrısını hissediyorum :) Müthiş bir şey.
Ben de senin gibi jili'nin egzersizlerini denedim ama nedense insanity den gözüm korktu :)
Bilgisayarda duruyor. Arada bunu da yapsam mı diyorum ama yok fazla gelir bana :)
Killer buns 1 ay yaptın galiba. Ne kadar fark etti? Cm bazında fark oldu mu yoksa sadece sıkılaştın mı?

ölçüm yapmadım hiç ama sıkılaşmayı fark ettim. bacaklarım şekillendi, daha düzgün bir görünüm oldu. hani aynaya baktığında kendini salıvermiş görüntü yerine toparlanmış bir görüntü olduğunu fark edebiliyorsun. kalçam yaptığım zaman daha güzel, dolgun bir görünüme kavuşmuştu ama maalesef bırakıp üstüne 2 ay spor yapmayınca yeniden küçüldü =(

insanity programına yeni başladım. kardiyo ağırlıklı bir program. dün yaparken bir ara kalp krizi geçireceğimi sandım :KK70: çok tempolu, bir de videodakilere uyayım diye zorladım kendimi, az kalsın gidiyordum kalbimi zorlamaktan :KK70:

hazır başlamışken devam edecem, değişik egzersiz programları vücudu bir çok yönden çalıştırma ve şaşırtma adına iyi oluyor. hep aynı egzersizler yapıldığı zaman bir süre sonra etki etmiyor çünkü. bir süre bunları yapıp jilliana yeniden geri dönecem...

size de kolay gelsin, bu program cidden çok zorlu. ama jillianın hep söylediği gibi ''dont stop! give me everything you do'' sonuna kadar devam :KK70:

kızlar lınk yazar mısınız ? cunku aynı ısım ıle bırcok farklı egzersız cıkabılıyor ozellıkle sevıye olarak farklılıklar oluyor. sız enıyısı lınk paylasın bızler ıle

ölçüm yapmadım hiç ama sıkılaşmayı fark ettim. bacaklarım şekillendi, daha düzgün bir görünüm oldu. hani aynaya baktığında kendini salıvermiş görüntü yerine toparlanmış bir görüntü olduğunu fark edebiliyorsun. kalçam yaptığım zaman daha güzel, dolgun bir görünüme kavuşmuştu ama maalesef bırakıp üstüne 2 ay spor yapmayınca yeniden küçüldü =(

insanity programına yeni başladım. kardiyo ağırlıklı bir program. dün yaparken bir ara kalp krizi geçireceğimi sandım :KK70: çok tempolu, bir de videodakilere uyayım diye zorladım kendimi, az kalsın gidiyordum kalbimi zorlamaktan :KK70:

hazır başlamışken devam edecem, değişik egzersiz programları vücudu bir çok yönden çalıştırma ve şaşırtma adına iyi oluyor. hep aynı egzersizler yapıldığı zaman bir süre sonra etki etmiyor çünkü. bir süre bunları yapıp jilliana yeniden geri dönecem...

size de kolay gelsin, bu program cidden çok zorlu. ama jillianın hep söylediği gibi ''dont stop! give me everything you do'' sonuna kadar devam :KK70:

Ben basenlerimi küçültmek istiyorum. Sadece sıkılaşmak bana yeterli olmayabilir. Üst bedenim 34-36 alt bedenim basen yüzünden 38i zorluyor düşünün artık :KK43:

Vücudu şaşırtma konusunda haklısın. Ben de o yüzden haftada 1 2 kere insanity mi sıkıştırsam araya diye düşünüyorum. Tabi yapabilir miyim bilmem :)

Jillian bir de "öleceğinizi hissedene kadar durmayın" diyor :) Yeni başladıysan sen de dikkatli ol bence bir sakatlık çıkmasın. Hareketleri birebir yapmak için erken olabilir. Öleceğini hissediyorsan dur :))

Onun dışında durmak yok :) Diyet yapmayı beceremediğim için uzun vadede sonuç alırım belki ama bırakmayacağım.

kızlar lınk yazar mısınız ? cunku aynı ısım ıle bırcok farklı egzersız cıkabılıyor ozellıkle sevıye olarak farklılıklar oluyor. sız enıyısı lınk paylasın bızler ıle

Ben şuradan indirdim canım. Torrent olarak. http://kat.ph/jillian-michaels-killer-buns-thighs-t5849363.html

Sayfada download torrent e tıklayınca torrent olarak indirebilirsin. 3 level da var bunda.

İndirmeden izlemek için baktım ama bulamadım video sitelerinde:26: Benim gibi indirip izleyebilirsin.

kızlar bişey sorcm bu egzersiz kalçaya yönelikmi sadece..ben suan 30 dy shred yapıyorum onu yaptınızmı hangisi daha etkili sizce

Başlığı biraz üstlere taşıyalım.. :-) Yapan arkadaşlar var mı?? Varsa göz atın dostlar! :-) Faydasını gördünüz mü, gördüyseniz detayları nelerdir bi aydınlatın.. :-)

arkadaşlar bu nereye yönelik? bende yapıcam hadi hep beraber yapalım!

başlığı yukarı taşıyayım ben de. shred level2 yi bitirdiğimde belki buna başlayabilirim çünkü alt bölgem şekillensin istiyorum..

ne olur kalçaya etkisi var deyin shred yaptım ripped a başladım en son bunu bıraktım ki eğer kalça çalıştırıyorsa önce bi kaslarım çalışsın bunu yapınca daha iyi sıkılaşır diye. başlayan paylaşsın bizimle lütfeeeen

ne olur kalçaya etkisi var deyin shred yaptım ripped a başladım en son bunu bıraktım ki eğer kalça çalıştırıyorsa önce bi kaslarım çalışsın bunu yapınca daha iyi sıkılaşır diye. başlayan paylaşsın bizimle lütfeeeen

ripped bitirdinmi oda bacaklar için çok iyi,killer buns&thighs'de bacaklar-basen için.Ben ilk leveli izledimde daha denemedim ama ripped'dan daha etkili olduğu kesin,bir ay dayanabilen için muhteşem olur bence

ripped bitirdinmi oda bacaklar için çok iyi,killer buns&thighs'de bacaklar-basen için.Ben ilk leveli izledimde daha denemedim ama ripped'dan daha etkili olduğu kesin,bir ay dayanabilen için muhteşem olur bence

ripped a dün başladım yorumları okudum da genelde bacak inceltmiş ben popodan rahatsızım. bende izledim acıkcası çok zor görünüyor ama etkiliyse ağlaya ağlaya yaparım :KK1:

X