Jillian Michaels Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout hakkında sorum olacak

evet diyet de çok önemli tabi çok yardımcı kilo vermede

slm sufigoyaptım bugün bunu 40 dk dayanabildimama ben böyle hiç terlediğimi görmedim yahuhakkaten etkili bişeymiş,10 günde kesin gözle görülür etkisi olur.Bazı yerlerde dayanmadım cardio ağır ama çok sevdim tam bana görebi kaç gün böyle 40 dk'dan gidicem,alışııyım birazsonra hepsini tamamlarım.Adı gibi yağları yakıp eriticek vallasen naptın nası gidiyo?

ben ripped in 30u yapıyorum canım bugün de buna başlarım yağları gitmesi lazım :2:

canım nerelerden incelticek belli diil,uzun zaman yapıpta sonuçlarını görmek lazımo yüzden karın için killer abs'ye başladım,bide cardioları biraz ağır çok yorucu oluyo üst üste

hmm aladım canım kiiler abs nasıl peki yoruyormu acaba etkili mi

cardio yönünden iyi bari bende başlarım o zaman ona

başla başla çok zevkli hemde,bide arkasından 8 dk'lık karın egzersizi ve jillianın arm&shoulders workout yapıyorum çok iyi oluyo.İnternet sorunlu bi kaç gündür,body revolutıon indirmiştim dün tatil günümdüönceki gün mecburen body revolutıon yaptım oda çok güzel ama abs'yi bitirmem lazım,demin 2.leveli indirdimartık bi sorunum kalmadıhayırlısıyla bitsinde body revolutıon'a geçicem

oo çok sevindim cnm ne güzel fit olmuşsundur artık body revolution nasıl peki

oo çok sevindim cnm ne güzel fit olmuşsundur artık body revolution nasıl peki

yok cnm daha fit olamadım ya,kendimce fazlalıklarım var halabody revolutıon workout 1 kolaydı,ama ben diğer levelleri izledim bazı yerlerde çığlık atıyolar ve jillianıda ilk defa terlediğinio zaman ben yandım dedimbody revolutıon'ın bide cardioları var haftada 2 kez onlar yapılıyo biraz yorucuama tüm vücudu çalıştırıyo ilk workouttan belli

ah sende benim gibi takıntılısın demekki bende bu aralar baldırlarıma taktım nasıl incelir hiç bilmiyorum jillian bile terlediyse ne fena bişeydir o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…