- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
evet diyet de çok önemli tabi çok yardımcı kilo vermede
slm sufigoyaptım bugün bunu 40 dk dayanabildim ama ben böyle hiç terlediğimi görmedim yahu hakkaten etkili bişeymiş,10 günde kesin gözle görülür etkisi olur.Bazı yerlerde dayanmadım cardio ağır ama çok sevdim tam bana göre bi kaç gün böyle 40 dk'dan gidicem,alışııyım biraz sonra hepsini tamamlarım.Adı gibi yağları yakıp eriticek valla sen naptın nası gidiyo?
ben ripped in 30u yapıyorum canımbugün de buna başlarım yağları gitmesi lazım :2:
ben devam etmedimkiller abs yapıyorum
neden devam etmedin canım
canım nerelerden incelticek belli diil,uzun zaman yapıpta sonuçlarını görmek lazımo yüzden karın için killer abs'ye başladım,bide cardioları biraz ağır çok yorucu oluyo üst üste
hmm aladım canımkiiler abs nasıl peki yoruyormu acaba etkili mi
yormazmıama cardiolar ağır diil o açıdan iyi benim için,evet etkisi oluyo cnm bakalım 18 günüm kaldı
cardio yönünden iyi bari bende başlarım o zaman ona
başla başla çok zevkli hemde,bide arkasından 8 dk'lık karın egzersizi ve jillianın arm&shoulders workout yapıyorum çok iyi oluyo.İnternet sorunlu bi kaç gündür,body revolutıon indirmiştim dün tatil günümdüönceki gün mecburen body revolutıon yaptım oda çok güzel ama abs'yi bitirmem lazım,demin 2.leveli indirdim artık bi sorunum kalmadı hayırlısıyla bitsinde body revolutıon'a geçicem
oo çok sevindim cnmne güzel fit olmuşsundur artık body revolution nasıl peki
yok cnm daha fit olamadım ya,kendimce fazlalıklarım var halabody revolutıon workout 1 kolaydı,ama ben diğer levelleri izledim bazı yerlerde çığlık atıyolar ve jillianıda ilk defa terlediğini o zaman ben yandım dedim body revolutıon'ın bide cardioları var haftada 2 kez onlar yapılıyo biraz yorucu ama tüm vücudu çalıştırıyo ilk workouttan belli