Jillian Michaels 6 week Six pack

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
Level 1 bu 3 hafta boyunca yapılacak
Level 2 bulamadım maalesef bulan olursa burada paylaşırsa cok iyi olur 30 dakikalık videolar.Hergün yapmak isteyende olabilir haftada 1 gün rest gününüzde olabilir.Karın yağlarından kurtulmak için etkili bir video.
Yapmaya başladım bana katılmak isteyen olursa beklerim.
1 şubat başlangıcımdı.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

Kimse cevap yazmamis daha oysa ne kadar güzel bir karin calismasi. Ben düzenli program olarak yapmasam da zaman zaman bölgesel calisma olarak yapiyorum. Icinde hem kardio hem bölgesel oldugu icin cok iyi bir calisma. Ikinci bölümünü daha hic yapmadim ama linki var ekliyorum.

http://vdownload.eu/watch/624708-jillian-michaels-6-week-six-pack.html

Bende bugün basliyorum da jillianla ilgili baska bir topic vardi sanki, onu bulamadim

ben yine yapıyorum 2 hafta yapıp bıraktım geçen sene şimdi 6 hafta yapayım diyorum 1.haftam bitti

Bende bugün level-1 in 3.haftasına başladım, yememe pek dikkat etmiyorum ama jillianı başarılı buluorum, 30 day shred ve ripped in 30 dan sonra 6 week 6 pack a başladım, karnım şekillenmeye başladı ama siz yaparsanız temiz beslenmeye dikkat edin ben her gün mutlaka çikolata yiyorum

merhbalar hepinize :) ben eylül gelini olacam kilolu değilim 58 kiloyum amaa göbek deyince ordaaa duruyorum kilo alınca hep göbeğim çıkıyor bi türlü eritemiyorum.. basen desen yok kalça desen yok ama göbekle çokk problemim var eylüle fit girmem gerek bu bana iyi gelirmi derdime çare olurmuuu ??

evet bu iyi gelir diye düsünüyorum :) göbek eritiyor

evet bu iyi gelir diye düsünüyorum :) göbek eritiyor
peki tşkler ama anlamadım 30 day level1-2-4 diye gidiyor 10 ar gün burda hem fikiriz ama anlamadğım her gün yapılacak ben her akşamları yapabilecem çalşıtığım içn 6dan sonra fırsatım oluyor

peki tşkler ama anlamadım 30 day level1-2-4 diye gidiyor 10 ar gün burda hem fikiriz ama anlamadğım her gün yapılacak ben her akşamları yapabilecem çalşıtığım içn 6dan sonra fırsatım oluyor
bu videolar 1.si 3 diğeri 3 olarak hergün diye biliyorum ama aralara mola koyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…