Level 1 bu 3 hafta boyunca yapılacak
Level 2 bulamadım maalesef bulan olursa burada paylaşırsa cok iyi olur 30 dakikalık videolar.Hergün yapmak isteyende olabilir haftada 1 gün rest gününüzde olabilir.Karın yağlarından kurtulmak için etkili bir video.
Yapmaya başladım bana katılmak isteyen olursa beklerim.
1 şubat başlangıcımdı.
http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
Kimse cevap yazmamis daha oysa ne kadar güzel bir karin calismasi. Ben düzenli program olarak yapmasam da zaman zaman bölgesel calisma olarak yapiyorum. Icinde hem kardio hem bölgesel oldugu icin cok iyi bir calisma. Ikinci bölümünü daha hic yapmadim ama linki var ekliyorum.
http://vdownload.eu/watch/624708-jillian-michaels-6-week-six-pack.html
benim 11.günüm tesekkür ederim kimse katılması maalesef :S
merhbalar hepinize :) ben eylül gelini olacam kilolu değilim 58 kiloyum amaa göbek deyince ordaaa duruyorum kilo alınca hep göbeğim çıkıyor bi türlü eritemiyorum.. basen desen yok kalça desen yok ama göbekle çokk problemim var eylüle fit girmem gerekLevel 1 bu 3 hafta boyunca yapılacak
Level 2 bulamadım maalesef bulan olursa burada paylaşırsa cok iyi olur 30 dakikalık videolar.Hergün yapmak isteyende olabilir haftada 1 gün rest gününüzde olabilir.Karın yağlarından kurtulmak için etkili bir video.
Yapmaya başladım bana katılmak isteyen olursa beklerim.
1 şubat başlangıcımdı.
evet bu iyi gelir diye düsünüyorum :) göbek eritiyormerhbalar hepinize :) ben eylül gelini olacam kilolu değilim 58 kiloyum amaa göbek deyince ordaaa duruyorum kilo alınca hep göbeğim çıkıyor bi türlü eritemiyorum.. basen desen yok kalça desen yok ama göbekle çokk problemim var eylüle fit girmem gerekbu bana iyi gelirmi derdime çare olurmuuu ??
peki tşkler ama anlamadım 30 day level1-2-4 diye gidiyor 10 ar gün burda hem fikiriz ama anlamadğım her gün yapılacak ben her akşamları yapabilecem çalşıtığım içn 6dan sonra fırsatım oluyorevet bu iyi gelir diye düsünüyorum :) göbek eritiyor
bu videolar 1.si 3 diğeri 3 olarak hergün diye biliyorum ama aralara mola koyabilirsiniz.peki tşkler ama anlamadım 30 day level1-2-4 diye gidiyor 10 ar gün burda hem fikiriz ama anlamadğım her gün yapılacak ben her akşamları yapabilecem çalşıtığım içn 6dan sonra fırsatım oluyor